Schnelle Bearbeitung der Bestellung

Die Bestellung wurde sehr schnell verschickt. Halber Punkt Abzug weil diese nach Deutschland mit Hermes geliefert wird

Snel en prima service

Zie subj.

Geen ervaring is goede ervaring :)

Speedcube.nl doet hun werk onzichtbaar. Producten snel geleverd, goed verpakt. Geen gezeur. Tevreden klant hier.

Snel en precies zoals omschreven

Hele fijne ervaring. Ik zou er zo weer bestellen

Aanbeveler

Mooie artikelen, scherp geprijsd en snel bezorgd

Leuk assortiment

Leuk assortiment, snelle levering, prachtig spel.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Bedankt voor de snelle levering van ons bestelde product. Heel fijn dat de communicatie ook goed op orde was, zodat wij wisten wat we konden verwachten over de levering en het product zelf. Alles prima in orde!

Leuke spellen en spullen!

Groot en leuk aanbod. Ik haal ook vaak puzzelspellen en puzzels bij Pienterepuzzels.nl, maar bij Speedcube.nl is net weer een ander aanbod. Ik was verrast door de korting die ik kreeg. (stond er in koeienletters, maar had ik toch niet gelezen, haha) Wel vraag ik me af waar de korting van betaald wordt. Ik had de algemene voorwaarden aangevinkt zonder te lezen, dus wellicht staat het daarin. Hopelijk geen delen van persoonsgegevens....

Snelle levering en gekregen wat ik moest hebben.

Met de levering was niets mis. Mooi op tijd en alles netjes verpakt. De yo-yo's die ik besteld had zijn misschien anders dan ik gehoopd had, maar ze waren ook heel goedkoop.

Kwaliteit ?

Heel ruim asssortiment. De bezorging laat te wensen over. Maandag besteld en dinsdag nog niet bij KPN aangeleverd. Artikel werd pas donderdag bezorgd. Dit staat niet op de website.

En precies wat ik verwachtte

Zo zou elke levering moeten zijn!

Geleverd product was hetgeen ik besteld had en de vooropgestelde levertermijn (vandaag besteld, morgen in huis) was niet overschreden. Het enige superkleine puntje dat ik heb, is dat er geen keuzemogelijkheid is (of ik heb ze niet zien staan) om aan te duiden of je de kubus "droog" wil, of dat deze reeds gesmeerd mag zijn. Wel zeker en vast de volle 100% aanbeveling van mij!

Interessante voorwaarden en snelle levering

Goeie en snelle service

Ik heb al enkele kubussen van verschillende formaten gekocht. Tot nu toe altijd tevreden over de producten. Snelle levering en goede communicatie!

Snel en gemakkelijk

Leuke ervaring.

Niks op aan te merken

Toppie! Snel verzonden en voldoet aan verwachting :)

Zeer snelle verzending!

Supersnelle verzending en prima prijzen!

Slecht

Deze winkel is nog slechter dan terug en aliexpres gecombineerd. Je zit een week of 2 te wachten op iets wat toch na een half uur stroef draait. Tip: betaal gewoon iets meer bij bol.com.

Snelle levering.

Snelle levering, goed product

Tevreden met de levering en goede cube

Top service!

Leuke nieuwe cubes besteld voor de verzameling. Vlotjes geleverd in België!

Leuk

Goed en duidelijk.

Fijne site met veel keus en correct geprijsd.

leuke producten voor schappelijke prijs

Bestelling snel en netjes ontvangen.

super snel aan huis

super cube's en geen schade het was snel in huis en het was overzichtelijk

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.