Altijd top!

Mooi aanbod, interessante kortingen en vlotte levering ook in België. Top!

Prima dienstverlening maar trage internet pagina.

Dienstverlening en snelheid van levering is allemaal prima echter de snelheid van de internet pagina zou eigenlijk wel veel beter moeten. Door het trage laden van toevoegingen in de winkelwagen is de kans aanwezig dat er te vaak op toevoegen aan winkelwagen wordt geklikt omdat je na lang wachten er vanuit gaat dat de pagina niet reageert op je ‘klik’. Ik heb dit meegemaakt met mijn laatste bestelling. Per ongeluk 1x te vaak geklikt en dus 1 product dubbel besteld terwijl ik het maar 1x wilde. Natuurlijk had ik de winkelwagen beter moeten controleren alvorens af te rekenen dus neem ik deze fout op me. Echter zou het beter zijn als de pagina gewoon goed en snel reageert om deze fouten te voorkomen.

Sehr schnelle Lieferung

2 Tage von der Bestellung bis zur Lieferung nach Deutschland ist Wahnsinn. Gerne wieder

Echt geweldige kwaliteit! Zeer aan te raden!

Niet duur

Goede prijzen, snelle levering

Product was de dag erna meteen vinnen.

Prima service, snelle levering

Alles ging goed.

Alles ging goed. Niet super snel leveren maar dat was tijdens de sneeuw periode en alles duurde langer.

Hele snelle levertijd!

volgende dag na het bestellen had ik hem al binnen! Top bedrijf zeker een aanrader

Had een probleem bij bol.com. En jullie hebben mijn probleem zeer snel opgelost. Ik had mijn pakje nog net voor de feestdagen

Snelle levering, goederen als omschreven

Ik heb verschillende formaten rubic kubussen gekocht (1x2x2, 1x2x3, 2x2x2, 2x2x3). Ben benieuwd of het mijn begrip van de normale rubic kubus wat zal verbeteren.

Mijn zoon is super blij

Mijn zoon is erg blij met zijn Gan 16 Maglev! Niet normaal hoe snel en licht deze cube is ! Bizar . Snelle levering en een correctie omdat er iets niet kon worden geleverd . Meteeen een oplossing van de klantenservice, waar ik net op tijd ook kon inzien om te reageren, hierdoor was het er voor Kerst ! Perfect! Dankjewel

Fabrikagefoutje

De inruilfunctie op de website werkt goed. Ik kreeg de volgende dag een vervangend exemplaar die wél werkt.

Super snelle levering

S’ avonds besteld, de volgende dag geleverd in België! Super snelle service!

Mooie kubussen

leuk assortiment en bezoging goed

Klantvriendelijk en snel

Voordat bik bestelde eerst telefonisch contact gezocht. Goede en duidelijke uitleg door vriendelijke medewerkster. Daarna besteld. Twee dagen later in huis. Niet de volgende dag, maar dat lag aan PostNL. Pakketje bevatte precies wat ik wilde hebben. Helaas was de verzendverpakking onwijs groot. Er konden wel 6 van de bestelde pakjes in. dat kan beter, Speedcube. Dus geen 4 sterren. Volgende keer misschien

Heel snel besteld en geleverd!

Top en snel geregeld!!!

Besteld en snel in huis mijn zoontje was er blij mee!

Chaos in verzending

Hoewel gewag gemaakt wordt dat er wegens drukte vertraging in de verzending kan zijn blijft men toch vermelden dat de zending dezelfde dag verzonden wordt. Ik kreeg na 3 dagen een bericht dat, wegens automatisatie in het magazijn, een product van mijn order niet op voorraad was of men enkel het ontbrekende product zou annuleren en terugbetalen ofwel het ganse order te annuleren. Nadat ik aangaf om enkel het ontbrekende te annuleren het de rest van het order te verzenden, kreeg ik opnieuw bericht dat het ganse order geannuleerd was. Op mijn vraag wat er allemaal fout liep kreeg ik na 2 dagen antwoord dat toch enkel het ontbrekende product geannuleerd was. Het aankoopbedrag hiervan was dezelfde dag terug op mijn rekening. De uiteindelijke zending is 2 dagen later bezorgd. Niettegenstaande de slechte ervaringen zijn de producten van goede kwaliteit en met voordelige prijs.

Betaalbaar en snel

Een echte aanrader voor liefhebbers van het snel oplossen van rubiks cubes. Alles was snel binnen en er was een ruime keus aan producten. En de extra korting maakt het nog verleidelijker om wat extra's aan te schaffen.

leuke gadget en puzzel

Vlot besteld en geleverd.

Er zijn geweldige cubes en lubes en er is veel korting

als ik een cube koop van 69 euro (Gan 356 I3 3×3), dan is hij met 20 procent korting en met nog een kortingscode van 15 procent is hij maar 45! echt een goede deal.

Verkeerd product ontvangen, maar zeer netjes opgelost

3 producten besteld waarvan 1 verkeerd geleverd. Klantenservice gebeld en snel en netjes geholpen. Bij de nieuwe bestelling zat een kleinigheidje als excuus wat ik erg op prijs stelde. Volgende keer zal ik weer bij speedcube.nl bestellen

Goede en duidelijke website, snelle levering, prima producten!

Goede producten !

Positieve ervaring met dit bedrijf, korting voor black Friday en mooie producten. De verzending verliep ook goed.

Duidelijk overzicht van producten, snelle levering

Gekochte produkt werd snel en goed verpakt geleverd. De site is overzichtelijk. Vanuit Speedcube wordt je (door)verbonden met Bol.com voor de betaling: goed geregeld!

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.