Site doet wat het moet doen

Ver in de avond ( ongeveer 22:00) besteld en zoals de site zegt, voor 23:30 besteld volgende dag in huis. Goed verpakt en fijn om een keer cubes in nederland te bestellen. Altijd maar Australië of V.S.... altijd maar weer afwachten of het aankomt...

Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.

Niks op aan te merken.

geweldige winkel

ik vind het een geweldige winkel ik kan er goedkoop al mijn speedcubes bestellen en ze zijn er binnen een dag. als je een mailtje stuurt met een vraag dan wordt er bijna direct geantwoord en dat vind ik heel fijn.

Bestelling en bezorging oke, product minder

Producten (moyu kubussen) waren kleiner dan ik verwachtte.

Super!!!

Heel veel keuze, lage prijzen, en nog geen 12 uur nadat ik besteld had was de bestelling in huis!

heel fijn

hele snelle verzending en niet heel duur, top!

Goed bedrijf

Komt afspraken na

Al jaren tevreden

Steeds opnieuw kwaliteitsvolle puzzels en dienstverlening. Goed verpakt en correct afgehandeld/geleverd. Al jaren trouwe klant van speedcube.nl en nog steeds mijn nummer 1 keuze

Prachtige puzzels, supersnel geleverd!

Mooie puzzels, supersnel geleverd!

Goede site, snel geeverd

Keurig op tijd afgeleverd

Te lange levertijd

Tot 3 x heb ik een later bezorgmoment gekregen .als je tijd hebt beveel ik het aan .

top

snelle service, klantvriendelijk

Duidelijk mooie kwaliteit

Speedcube heeft geweldige service, bij alle keren dat ik gebruik van ze heb gemaakt. Ze zijn snel. Als er iets toch niet op voorraad is, nemen ze meteen contact op en denken ze mee met een oplossing. Bovendien hebben ze een heel mooi aanbod!

Fijne winkel

Mooie producten en snelle levering

Snel en netjes

Snelle levering aan correcte prijs

Groot aanbod aan producten met goede omschrijving en een correcte prijs. Zeer snelle levering en uiterst tevreden. Mijn goto shop voor cube gerelateerde producten.

Zeer goed.

Ik heb vaker hier besteld, en elke keer ging het uitstekend. Goede service en zeer snelle levering.

SUPER

Heb al meerdere keren een bestelling hier geplaatst, steeds vlotte afhandeling en levering! Groot en mooi aanbod! Aanrader! Nieuwe GAN cube mozaïek is heel leuk, je bent wel even zoet met 100 mini cube’s :)

Top ontdeking.

Snelle levering en ontzettend leuke artikelen ook voor de kleine beurs.

Super snel

S’avonds besteld ,de volgende dag om 12.00 in huis .Hoe de cube ,ontvangen wordt door onze kleinzoon ,weet ik niet ,hij krijgt het pas op 5 december ! Hoop niet dat hij retour moet want ,er zit maar 14 dagen retour recht op ,misschien ivm feestdagen ,dat daar iets meer rek in moet zitten ?

TOP

Correcte levering binnen de beloofde termijn

Snelle goede service

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel en betrouwbaar

Snelle afhandeling, alles duidelijk en goed weergegeven.

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.