Ik heb 2 puzzels besteld en zo snel als die bezorgd zijn kan ik ze niet leggen. Prima service.

uitstekend

dit is de eerste keer dat ik speedcube.nl gezien heb en wat me opviel is de razendsnelle levering van mijn bestelling.chapeau ga zo door en de klanten zullen volgen

perfect

Snelle levering, compleet

Duidelijke site, goed product, goede prijs en een snelle levering.

Zzz

SprChebroblemen ich habe,mehr englisch.

Snelle bezorging, goede prijs!

Als je vóór 23:30u moet bestellen om het de volgende dag binnen te hebben, hoe lekker is het dan dat een bestelling van 23:40u alsnog de volgende dag binnen is? Dat noem ik klantfocus en dat is tegenwoordig helaas niet standaard meer. Top gedaan dus! Niettemin een suggestie: Even wat vulling in de doos om schuiven te voorkomen?

Zeer tevreden van mijn aankoop.

Ik heb 4 yoyo's besteld en nog wat fidget speelgoed. De verwerking van mijn order is zeer professioneel behandeld. ik kreeg na mijn bestelling direct een bevestiging van betaling. Een dag later kreeg ik een mail met track en trace nummer. Vrijdag avond besteld maandag in huis. Alles zeer correct verlopen.

Snel en top

Beste website in Nederland om speedcubes en accesoires te kopen

Draait een beetje stug

het oplossen van deze puzzel is goed te doen maar het duurt een beetje lang soms krijg ik een lockup en moet even alles op z'n plaats zetten voor ik verder ga de frustratie is doe baar maar ik vraag me af of men bij jullie reserve stickers kan bestellen

Duidelijke informatie, snelle bezorging

Erg blij mee met mijn bestelling

Snelle levering en goede service

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken, is dat ze niet altijd die ene exotische kubus hebben die ik op dat moment zoek, maar ik begrijp dat soms ook wat veel gevraagd is..

Nog geen ervaring mee gehad

Snelle levering, alles compleet, alleen jammer dat er geen moeilijkheidsgraad vermeld staat op de site, hij is wat moeilijker dan we dachten.

Heel ruim assortiment en supersnelle levering!

Favoriete webshop

Al vaak besteld bij speedcube, zeer vlotte levering! Alleen jammer dat je voor €100 dient te bestellen om gratis verzending te krijgen.

Snelle levering en goed vetpakt.

Mijn zoon heeft een normale Rubik's cube, maar hij is daar te snel voor geworden. Daarom zocht ik een speedcube. Bij Speedcube.nl snel gevonden en voor de lol een jojo meebesteld. Alles werd netjes verpakt de volgende dag al afgeleverd door PostNL. We geven de kubus morgen pas, dus dan weten we of we de juiste hebben gekozen.

Zeer snelle levering en goede service

S'middags besteld, de volgende dag in huis. Het product was ook goed verpakt.

Heel snel aangekomen in België.

Ik had om 10 uur 's avonds besteld en het was de dag erna al voor de middag in huis.

Zeer snel geleverd

Niks op aan te merken en volgende dag geleverd. Pas op dat je deze webwinkel niet verward met speedcubestore.com, dit is in werkelijkheid een Chinees bedrijf.

Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle levering

Snelle levering, fijne cube.

Alles was snel!

Ik kreeg betere kubussen dan ik besteld had!!!!!

overzichtelijke site en producten snel geleverd

Kan op de site alles goed en makelijk vinden, Speedcubes gelijk de volgende dag binne

Goede producten snel verzonden

Prima cubes snel ontvangen. TOP

Ik heb nu verschijdene keren bestel op deze site en, van de allereerste verzending was ik ik een sceptisch maar dat verdween gelijk toen ik mijn pakket de dag erna bezorgd kreeg. Van mij daarom een goed, want niks is perfect, maar dit zit er dicht in de buurt.

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.