Snel en correct

Tutto ok molto soddisfatto del materiale e della spedizione

Ho acquistato una griglia e dei diffusori per un Mercedes GLE arrivata veloce tutto ok come da foto, tutto fatto molto bene, ho chiesto dei chiarimenti su WhatsApp mi hanno risposto in modo veloce e garbato, complimenti. Sicuramente se in seguito avessi bisogno di qualche altra modifica non esiterei a contattarli. Grazie!!

Top service !

Duidelijke website. Top service en duidelijke antwoorden via mail of telefoon. Echte aanrader !

Klasse bedrijf!

Uitstekende service,alles heel snel geleverd! Niets is voor dit bedrijf teveel! Kunnen heel veel andere bedrijven nog een voorbeeld van nemen! Ga zo door jongens zou ik zeggen!

Altijd super correct

Goede service , altijd een hulplijn beschikbaar .onderdelen passen perfect .

Good

Snelle levering zo afgesproken top

Ik heb twee onderdelen besteld en het is op tijd gekomen.

Goede kwaliteit, klant vriendelijk, en snel reageren, zeker aan te raden. Edel Automotive

Goede service en snelle levering!

Binnen 2 dagen stond het product bij mij op de stoep. Product is zoals omschreven ontvangen door ons.

Efficace

Globalement efficace et livré dans les délais annoncés. A voir la mise en place du produit.

oke in orde

Snelle levering en correct

heel goed

hel goe en correct geleverd betrouwbaar,

Verkeerde grill W167

Ik bestel een grill voor een W167 Mercedes maar die schijnt niet te passen op de nieuwe W167. Dit staat niet aangegeven alleen 2020-2023. Dan mag je er van uit gaan dat het zou moeten passen. Wil ik het retourneren moet ik hier €35 voor betalen. Slechte zaak!!!

Reactie van het bedrijf

Beste, Is dat echt zo?... Als u een splinternieuwe wagen geleverd krijgt in Juli 2023, mag je er dan van uit gaan dat een grill voor bouwjaar 2020 TOT 2023 zeker past?... Dat terugsturen 35 euro kost, daar gaat u opnieuw onterecht en veel te snel van uit, want dat staat er helemaal niet. Dat is een pak goedkoper. De exacte prijs bepaalt de pakketdienst die u vrij naar eigen wens uitkiest. U geeft de indruk dat wij u geld vragen voor de retour, wat niet het geval is. Het product dat u fout bestelde moet opnieuw bij ons geraken, wat uiteraard kosten met zich meebrengt. Logisch toch? Transport is nu eenmaal niet gratis. Normaal wie een fout maakt draagt de gevolgen. Bij online bestellen nemen wij als webshop de helft van de kosten op ons, want de leveringskosten die wij nutteloos betaalden krijgt u gewoon ook terugbetaald. Ik had dus ook liever gehad dat u iets minder snel conclusies had genomen VOORDAT u bestelde. Bij twijfel kunt u steeds bij ons terecht voor advies. Extra navraag kan nooit kwaad en is net in dit geval heel erg aangeraden. Zelfs al was de wagen van eind 2022 geweest is het belangrijk alert te zijn. De generaties van voertuigen veranderen namelijk niet exact op 1 Januari.

Snelle levering, goede service

Bestelling volgende dag al ontvangen. Goede informatie over passend product voor mijn auto.

snel en correct, top

Altijd correct en snel in hulp en verzending, dank je

CAR PARTS

Everything perfect!!! one of few companies, where the delivery time is on point and the customer service friendly!!! I wish there were more companies like yours Best Regards Partik Nayyer

Zeer correct

Zeer correct

Prijs kwaliteit geweldig

Super service

Heel vriendelijk, snelle levering, direct een oplossing voor mijn probleem gevonden.

Très bonne produit

Très bonne produit

Heckspoiler

Es ist so wie in der Beschreibung, sieht sehr gut aus.

Top grille!

Snelle levering, scherpe prijs en prachtige grille! Vandaag professioneel laten plaatsen en het is een hele andere auto! Thx Tuningonline;)

Goede service en kwaliteit

Uitstekend product snelle levering past perfect Mercedes sprinter w907

Top Ware, auf anhieb gepasst!!

Habe einen Kühlergrill für einen ML W164 AMG bestellt der auf anhieb gepasst hat. Ein anderer Händler hat das zwei Mal erfolglos versucht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja