Zeer snelle levering

Ik heb 3 vlaggen besteld met de afmetingen van 100x150, helaas was er maar één vlag met de juiste maat, de andere twee zijn 90x150 dat is wel jammer. De aflevering was zeer snel en correct en de vlaggen zijn in prima staat.

Reactie van het bedrijf

Hiihoiii, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel en correct is. U had 3 vlaggen gekocht vanuit de uitverkoop/tweedehandse hoek. Helaas kan het zijn dat dit wat verschilt in maten, hier kan ik helaas niks aan doen. Wij wensen u veel plezier met de vlaggen. Groetjes Doris

Tevreden

Prima levering en mooie vlag

Reactie van het bedrijf

Hi Ria, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met de erg leuke vlag. Veel vlagplezier en tot de volgende keer! Groetjes Doris

Uitstekende service

De website is zeer toegankelijk. Snelle service. Vlag ziet er uit als op het plaatje

Reactie van het bedrijf

Hiii Kiki, bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat het product er goed uitziet zoals op de webshop. Veel plezier met de vlag en tot de volgende keer! Groetjes Doris

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Reactie van het bedrijf

Hi Hans, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de mooie vlaggen en tot de volgende keer! Groetjes Doris

snel en goed

prima club en goede verpakking

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw order en uw leuke review. Fijn om te horen dat alles goed verpakt en geleverd is. Wij wensen u veel plezier met alle tafelvlaggen en standaards!

Snel - Vakkundig - Goed

Op een doordeweekse dag naar binnen gelopen. De jonge dame met haar hondje verwelkomde ons zeer vriendelijk. Verteld wat we wilde hebben en ze had al direct een goed idee en advies. We kregen het ontwerp per mail. Dat was ook direct goed dus de beachflag kon besteld worden. En week later kreeg ik een bericht dat het binnen was. Opgehaald, betaald en helemaal blij. Doris is een topper.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je leuke review. Vinden dit zeer leuk om te horen! En ook fijn dat we jullie gewenste gepersonaliseerde beachflag snel en goed konden leveren & ontwerpen. Tot de volgende keer! Groetjes Doris

Zeer mooi en goed.

Zeer correct.

Flexibel, bereikbaar en betrouwbaar

Gezien wij soms last minute extra inschrijvingen krijgen voor de atletiekwedstrijden welke wij ondersteunen, hebben wij soms op korte termijn extra vlaggen nodig van de meest uit een lopende landen. Doris en haar team helpen ons altijd om de bestelling op tijd bij ons te krijgen. Goede kwaliteit, verzorgde levering en altijd vriendelijk aan de telefoon.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je erg te vrede met ons bent. We helpen je altijd graag aan de uit een lopende landen vlaggen (ook op het laatste moment). Tot de volgende keer. Groetjes Doris

Leuke lieve mensen die je goed helpen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je leuke review en tot ziens!

Prettige ervaring

Een erg fijne ervaring gehad. Mooie kwaliteit stof. Had de adres gegevens verkeerd ingevuld en er is netjes gebeld om de gegevens te controleren zodat het goed verzonden kon worden. Ook gelijk goede uitleg gekregen over het bevestigen en informatie over de soort vlaggen die ik had besteld. Erg fijn en een goede ervaring gehad.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je leuke review en tot ziens!

scam

ik had bestelt en niks opgestuurd ******

Reactie van het bedrijf

Even een reactie vanuit onze zijde. U heeft inderdaad bij ons besteld en volgens onze betalingssysteem is de betaling niet voldaan (hiervan heeft u een screenshot ontvangen). Dus wij hebben hier u over gemaild, dat de betaling niet voldaan is. Hierop hebben wij geen reactie mogen ontvangen van u! U kunt begrijpen dat wij pas wat versturen als de betaling gedaan is. Mocht volgens u de betaling toch zijn gedaan, hebben wij hiervoor geen betalingsbewijs mogen ontvangen. Ook wordt er in uw review gescholden met een ziekte, wat erg ongepast is. Groet, Doris

Topvlaggen

Snelle levering, mooie kwaliteit vlaggen en behulpzame en vriendelijke medewerker.

Zirgoed

Een uitstekend bedrijf

Levert mooie en goede kwaliteit vlaggen.

Bedankt voor je leuke review en tot de volgende keer!

Fijn contact, denkt mee, goede kwaliteit

Gewoon goed. We bestellen hier onze vlaggen voor onze wedstrijden. we moeten dit altijd op relatief korte termijn doen en Doris en haar team zorgen ervoor dat we alle vlaggen netjes op tijd geleverd krijgen.

Kunststof knop

De vlaggestokknop zou van hout zijn, maar deze is van kunststof, wat niet mijn bedoeling was.

Reactie van het bedrijf

Beste, jammer dat u teleurgesteld bent in ons product. Op onze site staat er niet op dat deze vlaggenstok knop van hout is. Maar dat het geschikt is voor een houten vlaggenstok (zie omschrijving). Had telefonisch contact met ons opgenomen, dan hadden we samen voor een oplossing gekeken!

Gewellig

Prima vlag

Bedankt voor je leuke review en tot de volgende keer!

Super snel en goede vlaggen

Ik heb 2 vlaggen besteld en opgehaald. Doris dacht meteen mee over een banner die ik moet hebben. Heel fijn!

Vlotte bijbestelling

Een vreemde vlag werd vlot besteden vriendelijke informatie over leveringsmoment.

Snel geregeld

Mooi materiaal en niet te duur

Bedankt voor je leuke review en tot de volgende keer!

Website was niet helder, maar product is helemaal goed.

Op de website stond er weinig informatie over het product. Maar toen we die keurig op tijd binnen kregen, was het van goede kwaliteit.

Bedankt voor je leuke review en tot de volgende keer!

Online besteld en de bestelling kunnen ophalen. Aardige mensen. Ze weten goed waar ze over praten.

Oke

Goed Er zat over de productbeschrijving plakband waardoor het slecht leesbaar was

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review. Wij gaan hier op letten, bedankt voor uw reactie!

teleurstellend

Ik heb bij u een vlag van de liemers besteld. En ik krijg een achterhoekse vlag . Ik heb deze vandaag 19-2-2024 pas uitgepakt om in te pakken als cadootje. Verschrikkelijk. Kan ik nog ruilen ??????

Reactie van het bedrijf

Hi bedankt voor uw review. Helaas een foutje maken is menselijk. Wij hadden u al benaderd maar konden helaas geen contact met u krijgen. Wij zullen de bestelde vlag + retourlabel en een aardigheidje voor het ongemak naar u verzenden. Groetjes Doris

Klantvriendelijk

Vlotte bediening klantvriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je leuke review!

Leemansweg 20

6827 BX Arnhem

Over Vlaggenhandel Nederland

Algemene Vlaggenhandel Nederland is uw leverancier voor budgetvriendelijke vlaggen en vlaggenmasten van hoge kwaliteit. Niet alleen online, maar ook bent u van harte welkome in onze showroom te Arnhem.