Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Wij wensen u veel plezier met de vlaggen!
Wij wensen u veel plezier met de mooie vlag!
Bedankt voor uw leuke review! Wij wensen u erg veel plezier met de vlag(gen).
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Beste, jammer dat u niet te vrede bent over ons product. Als u niet te vrede bent met het product, kunt u deze altijd ongeschonden retour zenden naar ons. Bij terugkomst van het product zullen wij het geld direct terug overmaken naar u. Buiten dat hebben wij de afgelopen 35 jaar geen katoenen vlaggen/wimpels meegemaakt. Dus wij vermelden dat ook niet op onze site. Vriendelijke Groet, Doris
Bedankt voor uw review! We wensen u veel plezier met de bestelling.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Fijn om te horen, dat u tevreden bent met onze aanbod en de levering. Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Bedankt, wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Bedankt voor uw leuke review, wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Wij wensen u veel plezier met de bestelling!
Algemene Vlaggenhandel Nederland is uw leverancier voor budgetvriendelijke vlaggen en vlaggenmasten van hoge kwaliteit. Niet alleen online, maar ook bent u van harte welkome in onze showroom te Arnhem.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.