Prima geregeld

Houden zo

Kan ik nog zeggen geen product ontvangen

Product na 10 dagen nog niet ontvangen

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Mooie Liemerse vlaggen voor een goede prijs.

correct afgehandeld en uitgevoerd.

Positief

Goede en snelle service

Goede klantenservice en ook erg uit gebreide uitleg gekregen. Bestel er zeker weer de volgende keer!2

Geweldige service

Eerste vlag was niet in orde . Meteen nieuw exemplaar ontvangen Top

Zoals beloofd

Snelle levering, goed afgewerkte vlaggen, redelijk geprijsd, ruime keuze

Snel geleverd!

de door mij bestelde vlag werd 2 dagen na bestellen geleverd, gewoon door de brievenbus.

Bij het zoeken na vlaggen blijkt dat de afbeeldingen van de vlaggen niet kloppen op de website. Na telefonisch contact zijn toch de correcte vlaggen geleverd.

Goede wimpel, goede prijs.

Na veel websites te hebben bekeken, alsnog op bezoek gegaan naar Arnhem ( ik moest daar in de buurt zijn) om mijn wimpel te kopen. Lag al klaar op de toonbank. Helemaal goed.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Alles prima

Goed product. Goede prijs. Snelle levering.

Vlaggenhandel Nederland nummer 1 in vlaggen en service.

Ik heb al meerdere vlaggen besteld/opgehaald. De kwaliteit is top. Bij online bestellingen vaak binnen 1 dag in huis. Topservice!!!!

Prompte levering

Er moet nog blijken of kwaliteit van de geleverde vlag goed is (gebruiksduur) Maar de levering heeft op een juiste snelle wijze plaats gevonden.

het is niet de kwaliteit wat ik verwachte

Hij is niet van katoen wat ik besteld en betaald had

Top bedrijf met goede kwaliteit vlaggen

Heb de vlag op kunnen halen. Goede service en goede kwlitiet van de valg.

Prima service en snelle levering.

Eenvoudig en vlot

Ruim assortiment aan vlaggen. Snel geleverd.

Aflevering zoals besteld

Vlaggen zoals besteld

Complimenten zeer tevreden

Vlag van topkwaliteit.

Vlag van topkwaliteit, vlotte levering.

Goed klant contact

Fijne klantenservice, nette levering, en gewoon fijne producten.

Positieve ervaring met de aankoop bij Vlaggenhandel Nederland.

Mijn positieve ervaring op deze onderdelen toegelicht: * product: mooie, goede kwaliteit van de vlag, wappert mooi in de wind: * bezorging: snelle bezorging: * klantenservice: zeer klantvriendelijk : ik werd gebeld over iets door de klantenservice en dit is prima afgehandeld: * prijs : prima verhouding prijs: product Goed gedaan Vlaggenhandel Nederland.

Leemansweg 20

6827 BX Arnhem

Over Vlaggenhandel Nederland

Algemene Vlaggenhandel Nederland is uw leverancier voor budgetvriendelijke vlaggen en vlaggenmasten van hoge kwaliteit. Niet alleen online, maar ook bent u van harte welkome in onze showroom te Arnhem.