Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en duidelijke productomschrijvingen. Het bestelproces verloopt vlot en betrouwbaar, met de meeste zendingen die op tijd aankomen. Enkele meldingen over vertragingen of trackingproblemen zijn opgelost, wat bijdraagt aan de algemene tevredenheid.
De bevestiging aan de muur is mijn inziens erg matig. Je kunt via de stortklep bij de bovenste 2 schroeven. Als je deze losdraait kun je de kluis al een stuk van de muur trekken. Dan kun je deze ook helemaal van de muur trekken. Uiteindelijk hebben we deze met houtdraadbouten bevestigd. Deze zouden standaard bijgeleverd moeten worden.
15 June 2026
W. Peters
Wijchen
Zie bovenstaand
3 June 2026
Goedereede
snelle levering en je word op de hoogte gehouden
26 April 2026
Jackie
axel
Opde site stond levering binnen 1 tot 3dagen helaas 13 dagen op moeten wachten. Zelfs met de levering ging het mis. stond 10 - 12 uur bezorgen uiteindelijk kwam het om 15 uur. Het pakketje zelf was wel wat we bestelden.
23 April 2026
Helma
Spakenburg
Levering duurt langer dan aangegeven transporteur is niet duidelijk over levering informatie via track trace klopt niet. Er wordt aangegeven dat de levering onderweg hele dag iemand aanwezig en zonder reden niet geleverd.
16 April 2026
Ozan
Waddinxveen
Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden was met de levering.
We hebben direct contact opgenomen met onze verzenddienst om te onderzoeken wat er in dit geval is gebeurd. Het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten is altijd onze topprioriteit en we werken voortdurend aan verbetering.
Verder hebben we onmiddellijk stappen ondernomen om het probleem op te lossen en, na overleg met u, een prijsverlaging aangeboden. We betreuren het incident oprecht en hopen dat u desondanks veel plezier zult hebben van uw product.
Ik ben zeer tevreden!!!
Alex
Westhoek
Koop was zo gedaan zeer snel het gewenste producr gevonden op jullie goed overzichtelijke site.maar verzending was zeer traag,4 tot 5 dagen is zeker te lang in deze tijd.maar product was goed verpakt en het produkt was precies zoals beschreven en afgebeeld.
Roy
Sittard nederland
Komen alle afspraken na.
Léon
Valkenswaard
Mijn bestelling was vlug geleverd. De beschrijving van de producten is gelijk aan de site. Ben zeer tevreden.
30 March 2026
Kurt
Mechelen
Zeer snel in huis goede service
23 March 2026
Coba
Winsum
Redelijk volwaardige kluis die voldoet.
11 March 2026
Michael
Schiedam
Nog geen reactie gekregen op een vraag via e-mail
10 March 2026
Breda
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
5 March 2026
Ingrid
Purmerend
Mooie degelijke kluis Zijn er erg blij mee, het vakje wat aan de zijkant zitten om sleutel erin te gooien zonder de deur te openen is heel handig!
3 March 2026
Wilma
S Heer Arendskerke
Wij waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe kluis en bij Safepro24 konden we goed slagen.
1 March 2026
Arjan
Deventer
Bestellen was duidelijk. Bezorging was duidelijk. Alles goed geregeld.
28 February 2026
Monique
Helmond
Besteld, snel ontvangen en erg goed verpakt.
4 February 2026
Eric
Arnhem
Snelle terugbetaling bij terugzenden koffer
2 February 2026
Toin
Breda
Prijzen zijn goed en levering is snel. Wel zou een juiste track & Trace fijn zijn. Pakje werd nú geleverd zonder dat we wisten wanneer en door wie.
30 January 2026
Bart
Nieuwegein
De safe is van uitstekende kwaliteit. Er is voldoende keus op de site.
29 January 2026
Han
's-Hertogenbosch
De onderdorpel was beschadigd ( ingedrukt ) waardoor de deur er niet meer in bleef zitten. Omdat ik de kluis meteen nodig had was er geen tijd om terug te sturen . Heb de kluis zelf moeten reparen en van anderen scharnier pennen moet voorzien
29 January 2026
Brunssum
Goede communicatie, goede service, klant vriendelijk
23 January 2026
Jolanda
Ede
Super snel geléverd en goederen perfect
27 December 2025
Carine
Jette
Mijn bestelling, werd binnen 2 dagen thuis bezorgd. De kluis is van hoge kwaliteit. Er zat een beschadiging op de kluis. Dit gemeld en direct een reactie terug. Vervolgens is dit zeer netjes opgelost. afz. van een hele tevreden klant.
25 December 2025
Pauline
Leiden
Mooie kast, goed te bevestigen.
19 December 2025
Ineke
De Meern
Sinds 2009 breidt Safepro24 zijn kennisniveau uit en krijgt ondersteuning van specialisten in beveiligingstechnologie met meer dan 50 jaar ervaring. Safepro24 werkt samen met uitstekende merken zoals:Rottner Tresor, Format Tresorbau, ISS, Phoenix,Sentry Safe, Sistec, Profirst en nog veel meer hebben een revolutie teweeggebracht in de veiligheidssector.
Kluizen, wapenkluizen, brievenbussen en sleutel opbergers van de hoogste kwaliteit en beveiligingsniveau! Het assortiment is divers en de producten worden continu doorontwikkeld. Het buitengewoon uitgekiende logistieke netwerk met distributiemagazijnen in Duitsland en Oostenrijk zorgt er naast de competente medewerkers voor dat alles op rolletjes loopt.
Bent u op zoek naar een individuele beveiligingsoplossing? U vindt het hier! Van een hoogwaardige meubelkluis, hotelkluis, bedrijfskluis, documenten kast, brand- en inbraakwerende kluis, een afstortkluis of wapenkluis - Safepro24 biedt u uw persoonlijke beveiligingsconcept.
Zum Wasserturm 3
59872 Meschede