Fantastisch!

Mooie collectie!!Snelle verzending bij online bestelling!

Super tof gezellig winkeltje!

Top kleding! Toffe madam! Super gezellige winkel in huiselijke sfeer!

Fantastisch!

Gewoon Top. Mooie, leuke kleding. Service is perfect!

Superservice en kwaliteit!

Sylvia is 1 van de verkoopsters die tijd maakt voor haar klanten. Ze adviseert, zoekt mee en zorgt ervoor dat je na enkel winkelbezoek met een goed gevoel vertrekt! Fijne gastvrouw! Daarnaast ben ik erg tevreden over elk stuk dat ik bij haar heb gekocht. Bij de Prijs-kwaliteitverhouding ligt vooral kwaliteit op de bovenste stapel. Ik ben vooral fan van de toxik-broeken. Deze zitten geweldig!

Keileuke shop

Als je niet teveel wil uitgeven voor goede producten dan ben je hier op de juiste plaats, super toffe gastvrouw met oog voor details, voor mij de ideale match

Super lieve madam die alles voor haar klanten doet

Heb al een paar dingen gekocht bij L's fashion, altijd correcte prijs en goed advies over wassen, lengte en maat gekregen. Ben ook enthousiast over de haarelastiekjes/armbandjes. Echt een aanrader

Mijn dochter leeft zich hier volledig in uit

Vriendelijke service Goede kwaliteit al wat ik koop doe ik graag aan goede prijs-kwaliteit ❤️

Een geweldige madam die je helpt waar nodig en hele mooie kwaliteitsvolle kleding! Zeker een bezoekje waard ❤️❤️

Super toffe kleding

Super toffe kleding, prijs-kwaliteit zeer goed! Zeer vriendelijke bediening en geeft je zelfs tips als je er naar vraagt! Zelfs mijn dochter van 13 is fan van deze super fijne shop

Één woord: TOP

Super leuke kledij aan schappelijke prijzen. Sylvia is een “top” dame die weet wat mode is. Steeds geeft ze goed advies en is ze altijd klaar voor een kleine babbel. Ik ben alleszins een heel tevreden klant!

Gewoon top

Super goede service

Super vriendelijke en goed service Kledij van zeer goede kwaliteit.

Grote Spekstraat 32

3020 Veltem