Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer goed geholpen, fijn advies en leuk personeel. Zeer mooie ringen met maatwerk gekregen en snel geleverd.
15 April 2022
Ronald
Dedemsvaart
Alexander heeft ons super geholpen. Hij luistert oprecht naar je wensen waardoor je alleen maar prachtige ringen te zien krijgt. Respecteert je budget zodat je niet voor teleurstelling komt te staan. Na één afspraak hebben mijn man en ik de keuze kunnen maken. Een hele fijne ervaring!
15 April 2022
Marleen
Hoogeveen
Goede service bij het uitzoeken van onze trouwringen, denken goed met je mee en zijn stuk voor stuk allemaal vriendelijk.
14 April 2022
Fleur
Pesse
Hele fijne hulp, advies en service gehad tijdens het uitzoeken van onze mooie trouwringen!
14 April 2022
Romy
Hoogeveen
Ruime keuze aan trouwringen en vele mogelijkheden. Kundig en prettig geholpen onder t genot van heerlijke koffie. Kom hier zeker vaker.
7 April 2022
marlies Poortinga
ASSEN
De verkoper nam de tijd om ons mooie ringen te adviseren. Ruime keuze, verschillende kleuren om uit te kiezen. Wij hebben voor de nieuwe kleur hazelnooot gekozen. We zijn er ontzettend blij mee.
Beveelt niet aan
7 April 2022
Saskia
Steenwijk
Wij zijn zeer tevreden over Cupido Trouwringen. Wij wilden geen standaard trouwringenset; maar wel een paar mooie gouden ringen die wat met elkaar gemeen hebben. Het advies vanuit Cupido was in onze ogen top. We zijn zeer blij met de ringen!
6 April 2022
Gert Jan