Leuk Jaap! Dank voor de review! : )
Dank Emilie, anytime ; ) Tot een volgende keer!!
Hoi Deirdre, wat een leuke en lieve review! Dank je wel hiervoor en voor je trouwe (online) bezoekjes ;)
Hoi Corine, dank voor je review!!
Hoi Charlotte, heel leuk en fijn om te horen! Tot een volgende keer en dank voor je lieve review!
Super fijn Linda, dank voor je review! Veel plezier van het shirtje.
Wat lief Jonne, dank je wel voor je review! Zijn we heel blij mee : ) Tot een volgende keer!
Lieve Eveline, wat ontzettend lief! Zo fijn om zo'n gezellige en trouwe klanten te hebben zoals jij en dat al jaren lang! Thx voor je support : )
Wat lief Mayke! Zo leuk dat je weer blij bent met onze nieuwe collectie. Tot snel op Insta haha. Fijn weekend!
Dank dat je de tijd hebt genomen voor deze review Lucy. Veel plezier van je Birkenstock slippers!
Dank je wel voor je uitgebreide review Angelique! Fijn dat je onze service als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor. Tot een volgende keer : )
Hoi Marloes, dank voor je review! Zijn we heel blij mee : ) Tot de volgende keer!
Leuk om te horen Marlou! Dank voor je review en veel plezier van de top!
Zo lief Patricia! Ook zo blij met leuke & gezellige klanten zoals jij :) Tot snel weer!!
Hoi Eline, zo leuk om te horen : ) Dank je wel! Worden we helemaal blij van en daar doen we het voor! Tot een volgende keer, in de winkel of online.
Dank Lizzy! Fijn dat ze er snel waren : ) Veel plezier van deze fijne shortjes, ze zijn bij ons ook favoriet!
Heel fijn om te horen Margreeth : ) Dank voor het achterlaten van deze review.
Dank je wel voor de review Ingrid! Veel plezier van de mooie flared broek : )
Dank je wel Yolanda voor de review. Fijn om te horen!
Dank je wel Sanne! Zo leuk dat we ook trouwe klanten hebben die iets verder weg wonen. Tot de volgende keer!
Zooo lief!! Wij zijn ook blij met gezellige klanten als jou : ) Tot snel!!
Super leuk om te horen Maartje, dank je wel en tot de volgende keer! : )
Dank je wel Martine! Veel plezier van je mooie jurk : )
Dank je wel voor je review Nataliek! Veel plezier van je mooie zonnebloem jurk : )
Koekwaus is een webshop en een boetiek in hartje Den Bosch. We zijn altijd op zoek naar de mooiste merken waar we jou blij mee kunnen maken. Wil je maatadvies of heb je andere vragen? Stuur ons dan een berichtje want we helpen je natuurlijk graag.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.