Correcte service en goede communicatie
Bedankt voor je geweldige review! 😍 We zijn blij te horen dat je onze service zo waardeert. Mocht er iets zijn, we staan altijd voor je klaar! 😉 We hopen je snel weer te zien! Klantenservice, Sinful
Erg handig !
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij dat u ons product "prachtig" en "erg handig" vindt! 😊 We zouden het geweldig vinden als u ons zou aanbevelen aan anderen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en motiveert ons om de best mogelijke service te blijven bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of wensen heeft. 🌟 Klantenservice, Sinful
Ik heb mijn pakjes niet ontvangen.
Dat is vervelend om te horen! 😔 We gaan dit meteen voor je uitzoeken. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat je je pakketjes snel ontvangt of we sturen een nieuwe zending op. Laat het ons weten wat je voorkeur is! 😊📦✨
spullen netjes op tijd aan correcte prijs !
Super om te horen! 😊 Bedankt voor je leuke feedback. We zijn blij dat alles netjes en op tijd is geleverd tegen de juiste prijs. Hopelijk tot snel! 🎉✨
Snel en correct geleverd. Enige probleem was dat er 2 gelijkaardige producten waren (8 cm en 9 cm) en het kleinere was duurder dan het andere, zonder dat ik daar de reden van kon vinden in de beschrijving. Verder alles o.k.
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn dat de levering snel en correct was. Dat prijsverschil tussen de producten klinkt een beetje verwarrend – we zullen dat zeker nakijken en verduidelijken. Blij om te horen dat verder alles goed was! Als je nog vragen hebt, horen we het graag! 👍✨
de levering zelf via de externe partner liep even fout, maar de snelle en efficiënte communicatie van de Sinful klantendienst was SUPER GOED ! ! ! Dus eindgevoel is TOP !
Hallo ! Bedankt voor deze fantastische recensie 😍 Onze klantenservice streeft er altijd naar om uitzonderlijke ondersteuning te bieden en daarom zijn we zo blij met een recensie zoals die van u 💕 We zijn blij dat ons werk heeft geholpen om uw winkelervaring bij ons geweldig te maken! Nog een fijne dag 🌟 Klantenservice, Sinful
Merci à toute l'équipe!
Bonjour ! Merci pour ce merveilleux avis 😍 C'est un réel plaisir de constater que notre service client a su répondre à vos attentes ! Nous sommes toujours là pour vous aider en cas de besoin 💖 À très bientôt, nous l'espérons ! 😊 Service client, Sinful
Cela fait 10 jours que j’ai commandé et pas de nouvelles, je ne sais pas où se trouve mon colis
Bonjour Je suis désolée d'apprendre que cela s'est produit. 😔 Je vous ai envoyé un courriel contenant quelques informations afin que nous puissions résoudre ce problème ensemble. Nous avons hâte d'avoir de vos nouvelles 😊 Nicolai Service clientèle, Sinful
;
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback ✨ Tot snel! Nicolai, Klantenservice, Sinful
De buttplug die we besteld hebben is van zeer slechte kwaliteit. Het is gewoon een plastic omhulsel opgevuld met een silicone materiaal. Tussen de huls en silicone zit lucht en de silicone vult niet de hele huls op waardoor dit niet alleen onprettig is maar ook niet hygiënisch omdat er vuil tussen kan komen zitten. Het is gewoon rommel en de kwaliteit valt me zwaar tegen van jullie!!
Hoi, Het spijt me te horen dat dit is gebeurd. 😔 Ik heb je een e-mail gestuurd met wat informatie, zodat we hier samen een oplossing voor kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om van je te horen 😊 Nicolai Klantenservice, Sinful
heb een bestelling gedaan, nooit gekregen terug opgestuurd, niet gekregen....
Hoi Het spijt me te horen dat dit is gebeurd 😔 Ik heb je een e-mail gestuurd met wat informatie, zodat we hier samen een goede oplossing voor kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om van je te horen 😊 Nicolai Klantenservice, Sinful
Parfait, je recommande totalement ce site. Les prix ne sont pas excessifs, la livraison est rapide et discrète, et les articles sont de qualités !
Bonjour, Un très grand merci pour votre commentaire✨ Nous sommes content de voir que tout se soit bien passé. Nous espérons évidemment vous revoir très bientôt ! 💕 Bien à vous ! Nicolai Service client, Sinful
Er was een probleem met mijn zending waarvoor Sinful in no time een oplossing bood. Ik koop hier zeker nog!
Cette société semble prendre nos plaisirs au sérieux.
Producten die aangekocht zijn, zijn goed, de levering was wat aan de tragere kant.
Overzichtelijkecwebsite, bestellen en aankopen lukte goed. Breed aanbod aan producten met heldere beschrijvingen. Levering verliep vlot, correct en volgens de aangekondigde levertermijn en. Aanrader!
Service après-vente vente très réactif, n'hésite pas à faire un geste commercial si vous avez un problème. Comme décrit mon seul soucis est les délais de livraison que je trouve long.
Bonjour, Nous vous remercions pour vos commentaires ! Il est bon de savoir que nous offrons un bon service lorsque de telles choses se produisent 😊 Je vous souhaite une bonne journée 😄 Nicolai Service clientèle, Sinful
Originele beoordeling
Je trouve dommage de ne pas avoir été mis en garde que le sextoy acheté devait avoir une pièce non incluses supplémentaires. Votre temps de réaction pour vos colis est vraiment très long... Un colis commandé sur un site comme mediamarkt, il faut deux jours maximum pour être livré... Je vous recommande car colis discret etc... Mais votre réactivité pour sortir un coli de vos entrepôts est vraiment lente. Cordialement
Rapide , discret et conforme à la description
Zodra een bestelling bij Sinful doorgegeven is, begint het ongeduldige uitkijken naar de levering :) Deze keer liep de levering bij bpost vertraging op - een paar dagen zonder update in de tracking en geen verdere informatie te vinden. Sinful reageerde meteen op mijn vraag en een reservezending werd klaargezet, mét tracking informatie. Gelukkig bezorgde bpost het initiële pakketje uiteindelijk toch nog, dankzij de opvolging van Sinful en de geleverde [sssst] werd het een bijzonder fijne avond :)
Hoi Bedankt voor de geweldige feedback! Het was goed om te horen dat het snel was opgelost 😄 Met vriendelijke groeten Nicolai Klantenservice, Sinful
Alles goed verlopen zoals verwacht
Bij de initiële levering goed op de hoogte gehouden en product zoals afgesproken in neutrale doos geleverd. Toen product defect bleek te zijn ook prima geholpen en na een gezamenlijke troubleshoot hebben jullie zonder moeilijke procedures en toestanden een nieuw product geleverd! Van mij krijgen jullie een dikke 10 op 10.
Hoi Bedankt voor je geweldige feedback 😄 Het is goed om te horen dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en dat je tevreden was over de service. Nog een fijne dag verder 😊 Nicolai Klantenservice, Sinful
De la commande à la livraison, tout ètait parfait
Dit product is een marteltuig
Hoi Het spijt me te horen dat het product niet was zoals verwacht. Ik heb je een e-mail gestuurd met wat informatie zodat we hier samen een goede oplossing voor kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om van u te horen Nicolai Klantenservice, Sinful
Dit product is een marteltuig
Livraison trop longue, erreur, commande pas disponible à temps pour en profiter comme espéré en vacances. Après contact, le service commercial m'a fourni les informations, j'ai pu réceptionné le colis après les vacances, dommage mais bon, pas trop grave et un geste commercial m'a été offert, bon suivi.
Bonjour Je suis désolée d'apprendre que cela s'est produit 😔 Je vous ai envoyé un courriel contenant quelques informations, afin que nous puissions trouver ensemble une bonne solution à ce problème. Nous avons hâte d'avoir de vos nouvelles 😊 Nicolai Service clientèle, Sinful
Originele beoordeling
Beaucoup de choix et bons produits et très bon site, mais le service de livraison est vraiment lent… (mondial relay).
Bonjour Nous vous remercions pour vos commentaires 😊 Je vous ai envoyé un courriel contenant quelques informations, afin que nous puissions trouver une solution ensemble. Nous avons hâte d'avoir de vos nouvelles 😊 Nicolai Service clientèle, Sinful