belle pompe !

***

Perfect!!

Stevig materiaal en goedkoop

klantvriendelijk en discreet.Levering zoals beschreven….

Le top ,à recommander

Le top ,toujour contante mes commende ,la rapidité de les recevoir et je recommande. Merci a vous

Très contente

Large choix de produits à des prix très intéressants. Livraison rapide.

Dit ging snel

's avonds wat browsen en bij sinful een bestelling geplaatst - de levertijd was opgegeven als 2-3 werkdagen en het de verzendbevestiging kwam inderdaad pas de volgende (werk)dag, maar nog een dag later lag die wel in de brievenbus. Verpakking was zorgvuldig gebeurd en het speeltje voldoet aan de belofte, dus iedereen gelukkig

Service clientèle au top

Contact impeccable au téléphone.. employé nickel !!!

Heel vriendelijk

Het speelgoed in de doos die ik bestelde ging snel kapot, maar na het melden komen ze heel snel met een oplossing, dit waardeer ik echt!!

Correcte afhandeling

Alles perfect verlopen.

Excelent

Excelent!!!

Bonne e-boutique, prix attractifs!

Large choix, prix compétitifs, livraison dans les temps, je recommande!

3 dagen na het plaatsen van de bestelling werd hij netjes geleverd. Ik zeg bravo!

Formidable

Malgré un colis perdu, 4 jours après la nouvelle commande( avec un geste commercial de votre part sans même pas le demander) est livrée. Qualité top.

Petit problème... mais vite réglé

Une commande non arrivée, mais une réponse rapide du service, qui a renvoyé la commande avec quelques cadeaux en plus !

Des prix raisonnables pour un service de qualité !

ma commande a été traitée dans un temps record, tous les articles étaient de stock et correspondaient à mes attentes l'emballage était discret et solide. Première commande mais il y en aura probablement d'autres !

Discreet , vlug en goed

Handig en snel

Makkelijk en handig bediening

exp. rapide

Fonctionne bien

Tevreden met mijn aankoop

Tevreden met mijn aankoop, snel geleverd.

Site d'achat correct

Commande livrée dans les délais. Site correct.

Positivement surpris

le service après vente est super rapide et très efficace. Le produit défectueux a été remplacé immédiatement et sans discussion. Je recommande les yeux fermés .

retourzending perfect verlopen

Door dubbel-bestelling door partner pakket retour verzonden, binnen paar dagen stond volledig bedrag terug op mijn rekening. Zeer tevreden. Correcte service.

Produits conformes aux descriptions, donc OK !

Les formalités de commandes et de fournitures sont sans problème donc OK pour moi !

minderwaardig materiaal

de pads voor de electro stimulatie kleven na 3 beurten zogoed als niet meer

12 Macroweg

Venray 5804 CL

07 48 51 21

À propos de Sinful.be

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je. _______________________________ Tout le monde mérite d'avoir une vie sexuelle amusante ! C'est pourquoi, depuis 2008, Sinful incite les gens à jouer davantage, à aimer davantage et à accueillir l'intimité dans leur vie quotidienne. Nous sommes animé·e·s par une passion pour les sextoys et pour aider les gens à vivre des moments merveilleux et amusants, ensemble ou en solo. Les sextoys de Sinful sont de conception danoise, fabriqués avec des matériaux de qualité et faciles à utiliser. Nous vendons aussi des sextoys et des accessoires de marques réputées. Il y aura forcément quelque chose pour vous dans notre sélection diversifiée. Que vous soyez à la recherche de votre premier sextoy ou que vous souhaitiez simplement essayer quelque chose de nouveau, Sinful a ce qu'il vous faut.

Avis sur Kiyoh