De prijzen zijn echt ongelofelijk t.o.v. de concurrentie! Ik dacht eerst dat het oplichterij was, maar Sinful is echt 100% betrouwbaar. De prijzen die op de website staan kloppen en je krijgt alle producten zoals aangegeven op de website. Bepaalde producten zijn ruim de helft goedkoper. Hun eigen Sinful producten zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!
Hai Andries, Wat een mooie beoordeling, we zijn er ondersteboven van!✨ We streven altijd naar een top kwaliteit voor een betaalbare prijs! Het is dan ook geweldig om te horen dat de kwaliteit van onze producten voldoen aan je verwachting! Nogmaals bedankt! 💕 Femke Klantenservice Sinful
super
Hallo Nico, Bedankt voor je mooie beoordeling! ✨ Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen! We werken er hard aan om een snelle en discrete verzending te garanderen. Heel veel plezier met je aankoop!😊 Femke Klantenservice, Sinful
J'ai été correctement remboursée et ai eu une réponse rapide lorsque j'ai dis que je ne recevais pas mon colis
Bonjour Leslie, Merci pour votre commentaire! 💙 Il semble y avoir eu un souci avec l'expédition de votre commande et je n'ai pas de suivi non plus. Je suis navré pour la gêne occasionnée 😞 Je viens de vous contacter par mail pour que nous puissions trouver une solution ensemble afin de régler la situation au plus vite 😊 En attendant votre réponse, je vous souhaite de passer une très bonne journée! Thomas, Service client, Sinful
Originele beoordeling
Je n'ai toujours pas reçu mon colis après 15jours de commande. Aucune information, rien sur le tracker, aucun moyen de savoir où ça en est
Alles was perfect naar wens. De communicatie was duidelijk en bij elke stap dat werd ondernomen werd je op de hoogte gehouden. Het speeltje zelf is goede kwaliteit en helemaal zoals beschreven op de website. Ik ben zeer tevreden!
Hallo I., Wat een mooie review, bedankt! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en het winkelen bij ons een goede ervaring was😍 Hopelijk tot snel! Fijne feestdagen nog!😊 Femke Klantenservice, Sinful
Pakket verkeerdelijk toegekregen. Correspondentie zeer oke.
Hallo Sandy, Bedankt voor je positieve beoordeling! ⭐ We baalden flink toen je aangaf het verkeerde product te hebben ontvangen. Ik zie dat inmiddels het goede product is afgeleverd en hoop dat je daar heel veel plezier aan beleefd! Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, hoor ik het graag! Nogmaals bedankt namens ons hele team! 💕 Femke Klantenservice, Sinful
colis bien arrivé, en bon état rien à redire Merci
Bonjour Chantal, Merci pour ces 5 étoiles ⭐ Nous sommes si contents de lire que votre paquet est arrivé sans soucis ! J'espère que votre commande vous plaît. 😍 Je vous souhaite une très bonne journée 😊 Thomas Service client, Sinful
Après avoir fait un achat d’une combinaison latex Je contacte le service client car ça s’est déchiré près de la fermeture éclair Je demande si un kit de réparation existe dans le catalogue pour réparer moi même La personne me demande ce qu’il s’est passé J’explique et j’envoie des photos Peu de temps après , je reçois une proposition de remplacement d’article ou bon d’achat Je tiens à préciser que je ne demandais rien de la sorte Magnifique service après vente Personne par mail très sympathique Sinful à conseiller
Bonjour, Un grand merci pour votre avis ⭐ Notre équipe du Service Client travaille dur pour vous assurer le meilleur service possible ! Toute notre équipe vous remercie ! J'espère que la nouvelle combinaison vous plaira, et nous restons bien sûr disponible si vous avez la moindre question 😊 En vous souhaitant une très belle journée. 💕 Thomas Service client, Sinful
Hallo Kevin, Dank je wel voor je feedback!✨ Wat fijn om te lezen dat je het het shoppen bij ons waardeert. Hopelijk tot snel! 💕 Fijne dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Goede service en materiaal
Hi Bjorn, Wat een mooie beoordeling, we zijn er ondersteboven van!✨ Het is altijd fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten voldoen aan je verwachting! Hopelijk tot snel! 😉 Femke Klantenservice Sinful
Oke
Hallo Marc, Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig dat je ons zo waardeert! Heel veel plezier met je aankoop 💕 Femke Klantenservice, Sinful
Service rapidité qualité
Bonjour Olivier, Merci beaucoup pour ces 5 étoiles ⭐ Quel plaisir d'apprendre que tout s'est bien passé avec votre commande ! Nous espérons vous revoir très bientôt 😍 Bonne journée 🌷 Thomas Service client, Sinful
Mooie leuke producten voor een scherpe prijs
Snelle levering van mijn bestelling
Ik heb best lang moeten wachten op mijn bestelling en nu blijkt mijn vriend iets niet mooi te vinden (wat natuurlijk ok is), maar ik moet nu de kosten dragen van het terugsturen. Dat vind ik een minpunt waardoor ik niet rap nog geneigd zal zijn iets bij jullie te bestellen.Zonde. Vriendelijke groeten, anja
Bestelling geplaatst en die was er op enkele dagen. De opvolging en de levering was transparant, snel en discreet.
Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar. En kijk als je slechte review geeft kan je het niet doorsturen.
Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar. En kijk als je slechte reveuw geeft kan je het niet doorsturen.
Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar.
Super produit
Bonjour Vanessa, Merci pour ces 5 étoiles ⭐ Nous sommes toujours ravis de voir que nous avons des produits qui vous conviennent parfaitement 👌 Nous espérons vous revoir très vite 😍 Bonne journée à vous, Thomas Service client, Sinful
Vite commandé, vite envoyé discrètement. Merci.
Bonjour Philippe, Merci pour ce bel avis ⭐ Nous sommes heureux de lire que votre paquet est arrivé rapidement ⚡ En espérant que votre commande vous ait plu, Bonne journée 😊 Thomas Service client, Sinful
Bien reçu colis très vite comme annoncé. Premier essai du produit réussi.
Bonjour Guy, Merci pour votre commentaire 💕 Cela nous fait tant plaisir de lire que votre commande est arrivée rapidement et que le produit reçu vous plait ! Nous espérons vous revoir très bientôt 😍 Bien à vous, Thomas Service client, Sinful
Le choix des produits est varié, le traitement des commandes est rapide et les délais de livraison le sont tout autant.
Bonjour Andy, Merci pour votre avis 💙 Cela nous fait tant plaisir de lire que votre commande est arrivée rapidement et que notre sélection de produits a répondu à vos attentes. Bonne journée à vous et à très bientôt 💕 Thomas Service client, Sinful