Uitstekend!

De prijzen zijn echt ongelofelijk t.o.v. de concurrentie! Ik dacht eerst dat het oplichterij was, maar Sinful is echt 100% betrouwbaar. De prijzen die op de website staan kloppen en je krijgt alle producten zoals aangegeven op de website. Bepaalde producten zijn ruim de helft goedkoper. Hun eigen Sinful producten zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!

super levering

super

Remboursement

J'ai été correctement remboursée et ai eu une réponse rapide lorsque j'ai dis que je ne recevais pas mon colis

Alles was perfect naar wens. De communicatie was duidelijk en bij elke stap dat werd ondernomen werd je op de hoogte gehouden. Het speeltje zelf is goede kwaliteit en helemaal zoals beschreven op de website. Ik ben zeer tevreden!

Pakket verkeerdelijk toegekregen. Correspondentie zeer oke.

trs bonne expérience

colis bien arrivé, en bon état rien à redire Merci

Service parfait

Après avoir fait un achat d’une combinaison latex Je contacte le service client car ça s’est déchiré près de la fermeture éclair Je demande si un kit de réparation existe dans le catalogue pour réparer moi même La personne me demande ce qu’il s’est passé J’explique et j’envoie des photos Peu de temps après , je reçois une proposition de remplacement d’article ou bon d’achat Je tiens à préciser que je ne demandais rien de la sorte Magnifique service après vente Personne par mail très sympathique Sinful à conseiller

Snelle vlotte service

Goede service en materiaal

Oke

Oke

Perfect service quality

Service rapidité qualité

Mooie leuke producten voor een scherpe prijs

Snelle levering van mijn bestelling

Kan beter.

Ik heb best lang moeten wachten op mijn bestelling en nu blijkt mijn vriend iets niet mooi te vinden (wat natuurlijk ok is), maar ik moet nu de kosten dragen van het terugsturen. Dat vind ik een minpunt waardoor ik niet rap nog geneigd zal zijn iets bij jullie te bestellen.Zonde. Vriendelijke groeten, anja

Kan beter.

Snel en discreet

Bestelling geplaatst en die was er op enkele dagen. De opvolging en de levering was transparant, snel en discreet.

Snel en discreet

Te beperkte verhullende beschrijvingen waardoor men verkeerde producten aankoopt.

Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar. En kijk als je slechte review geeft kan je het niet doorsturen.

Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar. En kijk als je slechte reveuw geeft kan je het niet doorsturen.

Ik kocht zaken maar bij levering helemaal niet bruikbaar.

Super produit

Rapide et discret

Vite commandé, vite envoyé discrètement. Merci.

produit demandé trè

Bien reçu colis très vite comme annoncé. Premier essai du produit réussi.

Efficace et rapide

Le choix des produits est varié, le traitement des commandes est rapide et les délais de livraison le sont tout autant.

Macroweg 12

5804 CL Venray