Dit was een zeer leuke ervaring. Zeer propere gezellige locatie. Genoeg tijd voorzien door de uitbaatsters om iedereen te woord te staan! Top team!
Het was heel leuk, toffe spelletjes! Aangename begeleiding ook. Ik wil nog wel eens terugkomen!
Super leuke teambuilding! Een echte aanrader!
Het was voor mij de eerste teamdag waarbij we echt als team moesten werken. We leerden elkaars zwakte en sterkte kennen en communiceren. Een super leuke ervaring (ik zou erna wel niet te veel plannen). Het vraagt veel energie dus een rustige namiddag is wel aangeraden ;).
Het was een fantastische dag. Zeer vriendelijke begeleidster en we hadden ook mooi weer. Ook was er net een kalfje geboren wat het extra leuk maakte. Toppie Team Vinci Facilities
Hele leuke teambuilding. Voldoende variatie in de spellen. Voor elk wat wils. BBQ heel lekker en onze buikjes waren gevuld.
Heel plezant, uitdagend maar niet té, op die manier blijft de hele groep makkelijk betrokken. Een échte aanrader.
Afgelopen vrijdag hadden we een geweldige teambuilding bij FarmFun! Alles was tot in de puntjes verzorgd: Lieke was echt top en zorgde voor een leuke, ontspannen sfeer. De activiteiten waren heel gevarieerd en speels, perfect om samen te lachen en samen te werken. Ook de omgeving was prachtig en paste helemaal bij de gezellige sfeer van die avond! Als kers op de taart was de farmburger overheerlijk! Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een originele en goed georganiseerde teambuilding!
Heel leuke ervaring, op een mooie locatie. Ik zal dit zeker aanbevelen aan vrienden!
Tof om mensen zo te leren kennen.
Met het bedrijf een geweldige activiteit mogen doen in Beveren! Zeker aan te raden! Hopelijk winnen we de loting, dan komen we zeker nog eens terug
Ik zou het zeker aanraden aan anderen. Het schept een betere band met je groep. Het is een mega toffe ervaring, ook al heb je niks met de sector te maken. Alles werd goed en duidelijk uit gelegd er was veel enthousiasme van bij de begeleiders. Er werden leuke sfeerbeelden gemaakt. Er is veel gelachen… Ik zou zeker en vast nog eens terug komen!
nvt
Van begin tot einde super ! De begeleiding was top ! Een echte aanrader.
3u lijkt op voorhand heel lang maar het vloog voorbij! Er was ook 2x tijd om heel even op adem te komen en iets te drinken wat voor iedereen steeds op het juiste moment kwam. De spelen zijn zo leuk. Een mooie afwisseling tussen fysieke opdrachten als denkspelen.
Het waren leuke, originele opdrachten die heel wat gelach opleverden. We hebben ons zeker geamuseerd!
Het was een zeer fijne namiddag met hilarische games!
We hebben een geweldige dag gehad bij FarmFun! De opdrachten waren leuk en uitdagend, en het was een fijne manier om het team beter te leren kennen. Het hele team was enthousiast en er wordt nog steeds over nagepraat in de wandelgangen. Bovendien was het eten heerlijk. Zeker een aanrader!
Ik ben iemand die vaker activiteiten doet, waaronder ook vrijgezellen of teambuildings. Ik werd al blij met de activiteiten die gingen plaatsvinden tussen de koeien maar hoe zalig zijn de activiteiten?! Een ideale combi voor iedereen. Van alle leeftijden en voor alle persoonlijkheden. Meer dan geweldig waar iedereen zichzelf kon zijn én toch zich helemaal kon laten gaan! Ik voelde me weer kinds én kreeg een goede band.
Wij kwamen een vrijgezellen vieren bij FarmFun Beveren. Op voorhand kregen we nog de optie om over te schakelen naar buitenactiviteiten door het mooie weer, heel fijn! We hadden een zeer leuke namiddag!
Wij boekten deze activiteit voor de vrijgezellen van ons vriendin. Het was zo een mooie dag , met vele verschillende leuke activiteiten! Met een hele goede spontane en lieve begeleidster die alles in goeie banen leidde en duidelijke uitleg gaf. Met voldoende pauze in deze mooie boerderij konden we er weer goed tegen aan. Niet wetende dat dit bestond maar ik kan het iedereen aanraden! Dit is echt een heel erg leuke activiteit voor alle leeftijden. aan de organisatie : chapeau!! Met deze enorm mooie verzorgde boerderij met mogelijkheid tot huren van heel erg mooi afgewerkte feestzaal (en mooie tuin). Voor het ineen steken van de leuke en verschillende activiteiten. En voor de goeie communicatie ivm onze reservering en dergelijke. Wij komen zeker terug!
Mooi weer, mooie locatie, rustgevend, inspirerend en de koerupte mol is niet gevonden!
Leuke dag om met een groep te doen. Het was gelukkig goed weer en dat maakt het nog leuker
Aangename en gevarieerde voormiddag gehad met het team!
Farmfun zorgde voor een onvergetelijke dag. Ook de dag nadien, konden we nog aan hen denken door het voelen van wat spierpijn ;-) Het programma zat zeer goed in elkaar, het begon al met een originele groepsverdeling en alle activiteiten werden leuk afgewisseld met momentjes om iets te drinken/eten. Ook met de vooraf aangegeven allergieën werd rekening gehouden. Ook de foto's nadien maken het helemaal af.
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!