Het was een fantastisch dag, we hebben ons als groep reuze gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. We komen zeker en vast nog eens terug.
Met een vrijgezellenfeest deelgenomen aan de farm games. Super leuke, koe-le spellen waar iedereen aan kan meedoen! Echt een aanrader.
Voor elke competentie een uitdaging: allerlei talenten en vaardigheden komen aan bod: samenwerken, strategisch denken, vernieuwingsgericht denken, efficiënt handelen, elkaar coachen, mensgericht en taakgericht leiderschap komen naar boven, luisteren naar elkaar, logica, doen, durven, de koe bij de hoorns vatten, ...
Gezellige ervaring op een leuke locatie
Super. Ijverig de boerderij ook meer in de aandacht durven zetten. Met eventueel een kleine of grote rondleiding naargelang de interesse van de groep
Wij hebben ons als team ontzettend goed geamuseerd. Het was een hele fijne en sportieve namiddag. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan de spelen en belangrijk is ook kunnen bijdragen. Ons team bestaat uit heel wisselende leeftijden en de ene is al wat sportiever dan de ander, maar iedereen kon deelnemen en de kansen gingen gelijk op. De afwisseling met denkoefeningen was ook heel fijn.
top
Leuke en diverse opdrachten!
Goede organisatie Toffe omgeving Lekker eten Grappige en leuke spelletjes
Een fijne verwelkoming, schitterende begeleiding,super mooie,verzorgde locatie, doordachte bezigheden,alles perfect gericht op team/groeps samenhorigheid. Uitdagend,strevend en toch een gezellige samen als een groep begeleid.
De tijd vloog voorbij! Iedereen had een super toffe tijd, van jong tot iets minder jong. En de BBQ als afsluiter maakte het volledig af!
De games waren superleuk en het eten superlekker
Een echte aanrader als teambuilding, we hebben echt wat afgelachen!
Ideale combinatie om een sterkere teamsfeer te ontwikkelen -> bij alle proeven was er altijd wel iets dat iemand leuk vond en iedereen was steeds betrokken. En topcoördinatie!
De spelen waren goed voorbereid. Al het materiaal was veilig en in orde. Begeleiding was aangenaam en de spelen werden duidelijk uitgelegd. Het was een zeer verbindende namiddag.
De opdrachten worden duidelijk uitgelegd en er is ook voldoende rusttijd/ drinkpauze tussen de opdrachten. Het is leuk om het in 2 teams tegen elkaar op te nemen. Ook een meerwaarde is dat er tijdens de opdrachten foto's genomen worden door de organisatie, waardoor je zelf niet met je gsm moet foto's nemen en je toch een mooi aandenken hebt later.
Ontzettend fijne team building namiddag met het 11 koppige team. Creatieve en gevarieerde opdrachten uitgelegd door een topbegeleidster. Bedankt!
Hele aangename middag, fijn onthaal, alles stond steeds klaar, Lieke heeft ons super begeleid. Deze middag gaan we niet snel vergeten als team!
We hadden een toffe namiddag op de boerderij! Leuke spelen, knap uitgewerkt!
Zeer leuke activiteiten met toffe begeleiding. Mooi, verzorgd en vriendelijk! Heel fijn om te doen voor een vrijgezellen, maar kan ook perfect als teambuilding of vrienden onder elkaar.
zalig, de collega ‘s eens van een andere kant leren kennen !
Zeer leuke teambuilding in een mooie setting! De opdrachten waren intensief en zaten heel goed ineen. Zeker de moeite waard!
Leuke, uitdagende, veelzijdige opdrachten begeleid door een fijne host Lieke. Absoluut voor herhaling en aanbeveling vatbaar!!
De spelen waren goed bedacht en spannend
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!