De spelletjes waren top, veel gelachen en plezier gemaakt, en nadien de barbecue was heerlijk!
Leuke spelletjes denken en doen voor ieders wat wils , heb mijn collegas beter leren kennen en apricieren
Voor herhaling vatbaar
Vooral voor herhaling vatbaar
Super mooie omgeving, leuke ontvangst en toffe gastvrouw. Alles wat goed voorbereid en georganiseerd. We hebben er een supertoffe teambuilding opzitten die voor iedereen haalbaar is omdat het zo afwisselend is. Nadien hebben we nog genoten van lekkere frietjes en een farmburger. SUPER!
Wonderful and exciting day with the team
De spelletjes waren superleuk. Hebben veel plezier gemaakt samen. Minpunt was het eten en de zaal waar we moesten zitten om te eten.
Dag Nathalie Bedankt voor je waardevolle opmerking! Zoals je wellicht gezien hebt wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de zaal (die door leveringsproblemen aan het begin van de bouw wat vertraging heeft opgelopen). Vanaf begin december '22 gaat het gebouw in gebruik genomen worden. Dat gaat ons helpen de klantbeleving te verhogen maar ook de catering zelf. Momenteel is het idd nog wat behelpen met de loods wat niet de comfortabelste setting is. Er wordt dus aan gewerkt.
mooie locatie, goed georganiseerd. Er waren 2 mensen die minder engels spraken, maar we verstonden de kern van de zaak wel.
Bedankt voor je waardevolle feedback Johan!
Het was een super geweldige dag, goed gelachen, Goede service
heel fijne activiteiten die voor heel wat groepssfeer zorgen
Leuk, meer moet dat niet zijn.
Als ik in een vereniging zou zitten zou ik dit direct voorstellen om te doen. Dit is echt leuk voor de groepssfeer en een goed programma. Het eten was niet slecht maar mocht warmer zijn. Een verwarmingselement zou wel mogen. Het is natuurlijk te zien welke keuze van eten je neemt. Voor nog maar kort bezig te zijn is het top!!!
Bedankt voor de review maar zeker ook voor de tip Filip! We gaan er mee aan de slag. Je hebt gezien dat de bouw van de nieuwe zaal in de eindfase zit, dat gaat gaat helpen om zowel het eten als de mensen warmer te houden. Fijn dat je onze gast was :) Patrick.
Ondanks mijn rug en heupproblemen toch aan de meeste spellen kunnen deelnemen
Goed geamuseerd
Zeer leuke ervaring om te beleven, zelfs al regent het pijpestelen
We werden enthousiast onthaalt. Ookal was het een natte koude dag, je kreeg het wel warm van het positivisme. De originele spelletjes waren heel grappig om te doen. Het bedrijf was ook spik en span, zeer proper. Het was een toffe dag!
Ondanks de vele regen heeft iedereen genoten en ook jullie hebben dit super aangepakt!!
Was een leuke ervaring
Bepaalde activiteiten werden aangepast zodat ik kon blijven meedoen ;o)
Bedankt voor de fijne review Tony en de waardevolle feedback. We bouw van de ontvangstzaal op FarmFun Beveren heeft door leveringsproblemen wat vertraging opgelopen, maar je hebt kunnen zien dat er volop gewerkt wordt aan degelijke oplossingen voor bij kouder weer. Komt dus helemaal goed :) Groetjes Patrick.
Super tevreden. Enorm genoten. Voor elk wat wils. Daarna overheerlijke BBQ. Echte aanrader!
Iedereen heeft zich rot geamuseerd op deze teambuilding. De spelletjes waren leuk en voor iedereen toegankelijk. Ook de bbq aan het einde was erg lekker en goed verzorgd. Het was echt heel erg leuk en ik raad het iedereen aan om te doen!
ik wil dit iedereen aanraden voor een teambuilding. Grappig , uitdagend, speels, leerrijk; competitief, groepsgeest.
Leuke opdrachten waarmee er veel plezier worst gemaakt. Een goede oefening voor de lachspieren en lekker eten . Alles was goed verzorgd, een zeer leuk en spontaan ontvangst. Een echte aanrader !
Een leuk afscheid voor onze collega en een leuke teambuilding om de nieuwste collega’s te leren kennen. We hebben veel gelachen en plezier gehad. Bedankt voor de leuke middag!
Toffe omkering en een leuk aanbod van activiteiten.
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!