We hebben er als team van genoten. Alles verliep vlekkeloos ! Het was super tof ! Dank voor de organisatie en de heerlijke barbecue
Lang geleden dat het kind in mij actief naar boven is gekomen. In mijn oogpunt de ideale teambuilding, sfeer, plezier, samenwerking, een beetje competitie en collega’s die verrassen. Zeer mooie locatie, zeer vriendelijke mensen, lekkere snacks en broodmaaltijd, gelukkig mooi weer. Wat kan men nog meer wensen?
Leuke activiteiten
Een heel leuke ervaring, geweldige begeleider van de spelletjes
Een fijne ervaring met een gevarieerd aanbod aan teambuilding activiteiten op een erg originele locatie.
leuke uitdagingen! je moet in groep werken!
Onze medewerkers vonden het niet echt een tof idee, zo op een boerderij wat scoutsspelletjes tussen de koeien gaan spelen. Maar al tijdens het event en ook nadien regende het superlatieven hoe leuk het was! En ik zag aan hun gezichten dat ze inderdaad heel veel plezier hadden. Wat ik vooral goed vond, is de mix tussen kracht- en denkspelen waarbij niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Iedereen kan participeren! Top namiddag gehad en ons team is weer wat meer met elkaar verbonden!
De activiteiten waren heel gevarieerd zodat zowel de sportieve mensen als de minder sportieve mensen iets vonden waar ze zich op konden toeleggen. Je moest ook echt als een team werken om het goed te doen en dat we de bedoeling van de teambuilding dus dat was zeker geslaag. Alles werd ook heel goed uitgelegd en begeleid en de 'koe' woordspeling waren ook echt goed gevonden. Echt een heel toffe namiddag.
Een leuke bedoeling
Leuk tussen de dieren . Heel propere boerderij
Onze teambuilding was top! Heel leuke ervaring, de uitbaters zijn ook super vriendelijk. De BBQ was ook heel lekker en het is fijn vertoeven op hun boerderij. Echt een aanrader!
Met dank aan het team van FARMFUN Beveren was onze teambuilding activiteit en BBQ 's avonds een zeer geslaagde ervaring! De opdrachten / spelletjes waren heel leuk en bevorderden het teamgebeuren. Ik kreeg niets dan goede commentaren van onze mensen.
Het was een hele leuke afwisseling tussen doe en denk games. Voor elk wat wils. Alles ook tot in de puntje geregeld. Top!
Ons team had een fantastische ervaring in het melkvee bedrijf te Beveren-Waas! Alles was enorm goed geregeld en de organisatie was ook uiterst flexibel waarvoor nogmaals enorm dank! De spelletjes waren erop gericht om de competitie wat aan te wakkeren terwijl de teamspirit en groepsgevoel centraal stond. De spelbegeleiders maakten de fantastisch uitgedachte spelletjes nog leuker en wij voelden ons allemaal meteen thuis. Onze groep was zeer divers maar ik heb van alle leeftijd gehoord dat ze zich enorm hebben vermaakt en dat het enorm toegankelijk is voor iedereen. Ook de farm burger met frietjes die we hadden als lunch was enorm lekker en tijdens de pauze kregen we nog een onverwachtse gezonde snack die iedereen ook zeker kon appreciëren. De vele foto's die genomen werden tijdens de spelletjes waren ook een zeer leuk aandenken samen met de trofee die het winnende groepje gewonnen had. Deze trofee staat momenteel mooi te blinken in ons kantoor. Wij raden deze ervaring zeker aan bij onze andere collega's!
- leuke en verassende activiteiten (grappig en uitdagend) - goede speluitleg/ begeleiding - uitgebreid lunchen + voldoende drank aanwezig - zeer leuke/ mooie omgeving (leuke details in de omgeving aanwezig) - leuke afronding - een aanrader
zeker een onvergetelijke dag :)
Een hele leuke team-building gehad. De spelletjes waren verrassend en leuk gevonden. Afwisselend intensief en rustig. De talenten van de groepsleden kwamen aan bod (tactiek, coördinatie, kracht, taalvaardig,...). Het eten dat we kregen was heeeel erg lekker en de taalmopjes die een rode draad waren doorheen de dag vond ik geweldig!
Een goede ervaring met leuke spelletjes. Het eten was ook zeer lekker.
We werden goed ontvangen op een mooie locatie. Bij de verschillende spelen was er voor ieders wat wils. Iedereen vond wel iets leuk, tof, spannend om mee te doen. Samen met je ploeg ga je ervoor, je wil winnen, maar je geniet ook echt tijdens de spelen. Iedereen kan wel iets meedoen en dat vind ik hier zo goed aan die farm games. Dit wil ik zeker nog eens beleven.
Leuke dag met korte en gevarieerde opdrachten.
Uitdaging! Samenwerken met iedereen! Gezellig tafelen! Fantastische begeleiding!
Heel leuke en originele activiteiten!
Het was lang geleden daarbij zo een goede organisatie heb gezien. Alles viel mee ik heb geen opmerkingen.
Stuk voor stuk leuke spelletjes. Veel variatie. Tijdens de pauzes werden we verwend met kerstomaatjes, cake en fruit. Ook ‘s middags lekker eten. Aan alle details werd gedacht! En superfijne mensen van de organisatie. Bedankt!
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!