De fun in FarmFun is niet gestolen. Het was een geweldige namiddag met veel afwisseling van verschillende activiteiten en dat allemaal in het kader van the farm. Aangezien we met meerdere teams waren, was het leuk om niet steeds tegen hetzelfde team te strijden. Bedankt voor de vele foto's!
De begeleider van de opdrachten was een beetje nors. Enkele sarcastische opmerkingen over leerkrachten kwamen niet zo positief binnen. De begeleidster deed het wel echt heel leuk!
Ik heb genoten van de spelletjes. Zalig om dit samen met collega's te kunnen doen. Het was echt tof. Zo'n teambuilding is gewoon super!
Toffe moderne spelen. Mooie ontvangstruimte.
De spellen waren origineel en gevarieerd. Anders dan anders. Nodigden iedereen uit om vanalles te doen.
Heel leuke spelletjes waar je echt bij moet samenwerken! Een volwaardige teambuilding, we hebben veel gelachen!
Heel fijne ervaring
Leuke spelletjes in een toffe omgeving!
Heel knappe organisatie en vriendelijk onthaal
Alles was heel goed georganiseerd Het was een leuke, afwisselende dag waarop veel werd gelachen Zeker een aanrader
Heel leuke opdrachten om als team uit te voeren. Gaf me een gevoel à la Mol (tv-programma)
We hebben bij FarmFun Beveren een fantastische namiddag gehad! Het was een teambuilding waar we nog lang over gaan napraten. Van 's middags tot 's avonds met enorm veel plezier koero's verzameld om als de beste kudde naar huis te kunnen gaan. Ideaal voor met je team dichter naar elkaar toe te groeien en achteraf na te kletsen met een lekker etentje. Ik beveel het alleen maar aan! Top!
Nooit eerder zo een teamspirit ondervonden met de collega's
Een goede variëteit aan activiteiten (actie versus nadenken).
Ik kende Farm Fun niet en ging met open mind naar de teambilding. Het was geweldig om alles ifv de "koe" te horen, te lezen te beleven. Fantastisch gevonden :-) We hebben ons geweldig geamuseerd en uiteraard is er nadien nog veel gelachen op "koetoor". Ik heb dit ondertussen al aan meerdere kennissen aangeraden. Ik zou het zo opnieuw willen doen. Vermoedelijk tot later en nog veel succes. mvg Pascal
Leuke namiddag met eenvoudige maar toffe opdrachten. Echt een aanrader voor jong en oud en al wat er tussenin zit. :) Zeker voor herhaling vatbaar!!
Echt zo leuk en ontspannend. Je kan zo even helemaal terug kind zijn.
We hebben er een hele leuke namiddag opzitten, de spellen zijn origineel, leuk en uitdagend! De begeleiding is super en de catering was ook top! Dikke aanrader.
Het totale concept is mooi opgezet en de medewerkers doen hun uiterste best om iedereen een mooie dag te laten beleven. Super, doe zo voort
Perfecte teambuilding met leuke denk- en doe opdrachten, heel lekker eten en een goede infrastructuur. Goede en vriendelijke organisatie!
Leuke middag, fijne opdrachten. Heerlijke manier om de collega's op een ander level te leren kennen
Algemeen leuke spelletjes en activiteit begeleiders die de sfeer inhouden. Een leuke namiddag! Foto's konden beter maar wel leuk dat jullie dit aanbieden!
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!