Wij hebben hier een héél leuke namiddag gehad met onze groep Boks vzw Beveren. Leuke spelen, lekker eten (boerenplank en nadien ijsje), chance met het warme weer maar de waterspelen brachten soelaas. Ook een leuke en vriendelijke begeleiding van jou, Lieke. Ik wil graag nog een keertje weerkeren voor de overige spelen. En Lieke, nogmaals, jullie hebben een leuke locatie voor mobilhomelaatsen ( elektriciteit op de perfect, mooie groene parking)?. Suggesties: camperstops.be, park4night, campercontact,... lijkt me een gat in de markt voor jullie. Ook vanwege de fietsroutes in de omgeving. Oh ja, op weg naar autostrade richting Antwerpen, nog lekkere, zoete aardbeitjes meegenomen, links uit een automaat. Graag nog eens tot later en bedankt toen voor deze mooie dag! Groetjes, Hilde Verlinden.
Hartelijke ontvangst, springkasteel voor de kinderen, waterspelen en een bezoek aan de boerderij onder constante begeleiding terwijl de volwassenen hun teamactiviteiten uitvoeren. Tussendoor een hapje en een drankje en als afsluiter een barbecue. Alles tot in de puntjes geregeld, dikke pluim aan de organisatie!
Was een mooie dag vol met leuke opdrachten
Geweldige ervaring op een super locatie.
Wauw wat een mooie locatie ! Nog nooit zoiets gedaan maar het was echt super ! Alles liep vlotjes super leuke spelletjes, super lekker eten ! Ik zou dit zo terug willen doen !
Prachtig en verzorgd kader. Fijne gastvrouwen en heer. Leuke ontspannende sfeer. Lekker eten... Kortom, het was af!
Zeer toffe ervaring!!
Aangename boerderij-setting met leuk bedachte en toffe team-challenges… echt een aanrader!
Hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer, perfecte voorbereiding, leuk concept, lekkere catering, mooi en heel net bedrijf,.. alles is gewoon goed
Prima organisatie , spelen waren leuk, locatie prima zoals ook de parking. De boeren plank als eten prima verzorgd alleen een broodje meer voorzien per persoon. Voor de rest doe zo verder.
Leuke namiddag, gevarieerd programma aangepast aan de conditie van de deelnemers.
Geweldige teambuilding! Competitief, leuk, anders, ...
Competitief, fun, samenwerken , lachen , winnen en verliezen, in een rustgevende omgeving. Met een bbq als afsluiter, die de dag compleet maakt! Een geslaagd concept! Bedankt voor de mooie herinnering!
Een leuke locatie voor een teambuilding
Een leuke en originele dag met een lekkere barbecue als afsluiter
Was zeer leuk en lekker eten en drinken natuurlijk
Fijne namiddag met nieuwe collega's. Toffe start van het schooljaar. Goed georganiseerd. Leuke opdrachten. Materiaal dik in orde.
Voor de vrijgezellen van een vriendin gingen we met 12 vrienden naar farmfun in Beveren. Het was een super namiddag met schaterlachen bij elke opdracht. Super begeleiding van Lieke, we werden heel warm onthaald met hapjes en drankjes.
Het was een superleuke dag! Lieke is een zeer vriendelijke dame en deed het supergoed! De boerderij is heel erg mooi verzorgd waardoor je je helemaal welkom voelt. Niets op aan te merken dus! Topervaring!
Afwisselende spelletjes,goede balans tussen actieve en minder actieve games.
Het was beestig leuk en super georganiseerd!
Top, alles ook zeer verzorgd
Super tof. Moet je echt gedaan hebben. We wisten niet wat we moesten verwachten. Ook lachspieren worden hier goed getraint. Zo veel fun beleefd.
Het was geweldig, en een super lieve mevrouw die alles heel goed heeft uitgelegd
Melselestraat 65 65
9120 Beveren-Waas
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!