Goede ervaringen

...

Niet ontvangen wat ik besteld en betaald heb

Helaas mijn bestelde product niet ontvangen na bijna 2 weken.

Goed spul.

We hebben heel lang zo'n wc. De kalk onreiniger is heel goed. Verzending was ook snel.

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord.

Op tijd geleverd en geen problemen

Na jaren onderdeel bijbesteld en perfect geleverd

Excellent

Très bien

Geen service ondanks herhaald verzoek

Heb verzocht om service op locatie meer kreeg daar geen advies voor. Heel vervelend.

Slechte levering

Na bevestiging van verzending van een bestelling op 27 maart en aanbieding bij Post NL, heb ik op 1 april nog steeds geen bericht van Post NL zelf dat het pakket ontvangen is. Ondertussen zit ik al een week zonder werkend toilet !! Niet meer van deze tijd!!

Snelle levering en goede service!

Prima bedrijf!

Doen wat ze zeggen.!!!

Snel geleverd en prima service

Fijne service

Broyeur toilet besteld, levering datum kon zelfs worden afgesproken. Later bleek dat de levering moest worden vervroegd. Zelfs dat was geen probleem. Heel erg fijn en snel gehandeld vanuit de Broyeurfabriek. Toilet ziet er netjes uit. Nog niet geinstalleerd door de loodgieter maar we vertrouwen erop dat dit goedkomt. Heel erg bedankt alvast!

Excellent

Op tijd volgens afspraak, Product zoals verwacht

Goed product en snelle levering

Staan je netjes te woord, na vragen via de mail. En de verzending is lekker snel.

Drukknopje van toilet was helaas snel kapot (binnen een jaar) Nieuwe besteld en die was de volgende dag binnen. Dat was ook snel

Douchemengkraan niet volledig geleverd

Wij bestelden een douchemengkraan voor onze douchecabine. Echter werd deze niet volledig geleverd. Er mist een stuk waardoor wij de kraan niet kunnen gebruiken. Ik raad dit bedrijf niet aan.

Netjes en correct

Eerst een mailtje gestuurd met de vraag "Wat kan het probleem zijn" Daarna een bestelling geplaatst welke na drie dagen binnen was. Aangebracht, en, tot mijn complete verrassing, Zat er nog een licht bij iets wat ik nooit eerder had gezien. Bedankt Ik ben weer blij!!!

Snel en goed geleverd

Bestelling nog dezelfde dag verzonden en artikel prima verpakt.

ben zeer goed geholpen

het onderdeel was snel bij ons binnen

Goed zo als verwacht. Snelle levering. Goed product

Ruime keuze

Erg ruime keuze voor een prima prijs.

Zeer correcte en verzorgde service.....TOP

Het artikel werd zeer correct en verzorgd geleverd. En bij plaatsing werk het uitstekend. TOP

correct

mijn bestelling werd vlug en correct afgehandeld! naar mijn klant toe was dit voor mij super om deze service te kunnen bieden.

Snelle levering, én juiste onderdeel.

Duidelijke site, met afbeeldingen van de onderdelen zodat men het juiste onderdeel kan bestellen, en snelle levering!

Goede info en snelle levering

Goede info op de website en snelle levering .

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop