Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Broyeur werkt naar volle tevredenheid.

Vlot , duidelijk en correct. Ik ben blij dat jullie nog bestaan

Zie boven

Great expertise

They are very professional and very quick response to your emails.

Snel het juiste onderdeel geleverd via de webwinkel

Gewoon goed wat je verwacht van zo’n goed merk

Onderdeel wc bevesteging

Onderdeel wcbril kapot besteld en snel in huis

Besteld en gelevrd

Ik heb de bestelling zelf niet in ontvangst genomen maar naar mijn weten is alles goed verlopen

Prima levering de volgende dag

Goed geadviseerd, helaas in het Engels maar heel correct, heb ik mijn onderdeel besteld. Als je toilet niet werkt ben je dringend bezig met herstel. Gelukkig onderdeel volgende dag in huis en kon het zelf simpel vervangen. Prima bedrijf

Snel en goed geleverd en ook snel gerepareerd.

Mijn Sani Broyeur daar bleef de motor van lopen. Met deze ontkalker was het binnen 10 minuten gepiept. Goed materiaal en snel geleverd. Top

gezochte product snel gevonden

gezochte product snel gevonden en ontvangen binnen beloofde tijd

Slecht heb veel kosten gehad om hem aan te sluiten en vervolgens blijft het apparaat pompen.

Het ding doet het niet! Het apparaat slaat niet af en bleef maar pompen tot je de stekker uit het stopcontact haalde. Dus waardeloos apparaat.

Niets op aan te merken

Mijn toiletbril was gescheurd, mail gestuurd met de vraag of deze los te bestellen was. Kreeg snel antwoord met een link naar het artikel, bestellen, betalen en klaar. Binnen een paar dagen had ik het thuis, prima geregeld.

Heel gooef geholpen

Had een onderdeel nodig voor de verplaatsbare douchecabine. Meteen gevonden op de site van Broyeur.

Duidelijke communicatie

Op de verkopende sites werd aangegeven dat een levering langer ging duren, toch besteld. Medewerker nam direct contact op of ik de bestelling echt wilde plaatsen i.v.m. langere levertijd. Later updates ontvangen en bestelling is uiteindelijk eerder geleverd dan de verwacht.

Goed product, snelle levering

Goed product snelle levering

Op tijd en Netjes geleverd

Je kunt in een tijdvak zien hoe laat het ongeveer komt, en die verspringt als de chauffeur de tijd inhaalt qua tijd......zeer handig !

incomplete shipment, I ordered two items, only one arrived

incomplete shipment, I ordered two items, only one arrived

Doen wat doen

snel en vlot geholpen zowel bestelling als vraag

Levering vertraagd

Levering vertraagd zonder opgaaf van reden

levering binnen termijn

levering op termijn

Top spul

Niet kunnenvinden in de bouwmarkt, maar hier dus wel! En precies wat ik nodig had!

Correct en professioneel fijn bedrijf

Had nog wat extra spullen nodig volgende dag al geleverd erg fijn dat je daar van op aankunt. loodgieters bedrijf Lavé

Top service, kwam in 1 werkdag aan

Goede begeleiding van de vakpersoon toen ik een vervangende WC broyeur zocht. Het onderdeel kwam de volgende werkdag aan en kon geplaatst worden.

Goede ervaringen

...

Niet ontvangen wat ik besteld en betaald heb

Helaas mijn bestelde product niet ontvangen na bijna 2 weken.

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop