Altijd correct behandeld

De big move is fantastisch, de wasmachine is fantastisch, de boiler is fantastisch.

zeer nette en deskundig geholpen.

NVT

Communicatie is oke

Werd netjes geholpen en door verwezen met een link naar hun website. Onderdeel besteld zelfde dag nog verstuurd. Ga zo door.

Klantvriendelijk

Na contact met Broyeurfabriek B.V, betreffende een product dat niet op voorraad was, is dit product via een prettige mailwisseling toch ontvangen.

Tijd voor juiste advies

Service gericht. Fijn, lan ik wel gebruiken. De koeriersdienst was ook prima!

Prima product om je SaniBroyeur mee te reinigen!

We bestelden weer de reiniger om onze SaniBroyeur halfjaarlijks te reinigen. Toen kregen we een andere fles en dat vonden we opmerkelijk. Ook de prijs van het product was gehalveerd. Maar... we hebben deze nieuwe SaniBroyeur reiniger gebruikt en goh wat is het toilet nu eindelijk goed schoon: deze ruikt niet meer naar urine en ziet er super schoon uit. Zeker de moeite waard om dit product nogmaals te bestellen. Hartelijk dank.

Goed via mail geholpen,

Prima afhandeling bestelling.

De telefonische hulp om het juiste onderdeel te bestellen was uitstekend.

Heel tevreden

Heel snel geleverd.

professioneel advies

Ede werker was zeer geduldig en gaf duidelijke uitleg. Spullen meteen de volgende dag in huis

Levering en product heel goed. Minpuntje er was geen Nederlandse beschrijving bij.maar een Engelse,voor mij probleem.

Perfect gedaan

Perfect geregeld omzetten leverdatum was ook geen probleem

Was en blijft uitstekend!

Vriendelijke bejegening en snelle levering!

goed en snel

goed en snel

Jaren geleden een douchecabine gekocht en de kleine onderdelen die ik pas besteld heb waren de volgende dag al in huis.

Geven goed advies en leveren snel

Denken mee over het probleem en hebben de juiste oplossing

Zeer goede service

Snelle correcte service

Bestelling en levering verliepen vlot en correct.

Top een mooie goeie oplossing

Word netjes afgeleverd.bezorger geeft van te voren een belletje dat hij er aankomt

prima verzorgd.

bestelling kwam 1 dag later maar we werden goed op de hoogte gehouden van de levering.

Ideaal voor onderdelen voor je toilet

Ongelofelijk vriendelijke service!

Heel fijn geholpen met advies over een product en daarna met het oplossen van een probleem. Ongekende service.

We moesten geloven aan een nieuwe butaan geiser . Besteld online alle informatie stond erbij en 2 dagen later hadden we hem op de camping . Gelukkig weer warm water.

Perfect!!!!

Levering was erg snel.