We moesten geloven aan een nieuwe butaan geiser . Besteld online alle informatie stond erbij en 2 dagen later hadden we hem op de camping . Gelukkig weer warm water.

Perfect!!!!

Levering was erg snel.

Perfect geholpen, zeer vriendelijk, en snel, een aanrader.

Ben snel efficiënt geholpen, printplaat was stuk, 1 dag later was het er al. Vriendelijke medewerkers Ik ben zeer tevreden

Snelle levering top verpakt.

Toilet ziet er heel stevig uit en is een heel welkom op ons schip.

Dit is niet de eerste keer en wederom snel geleverd. De producten voldoen naar onze wensen. Echt een goed bedrijf om zaken mee te doen.

Top service zeer tevreden

Goed, geen bijzonderheden

Prima netjes geleverd

Makkelijk te monteren echter jammer dat er geen papieren handleiding bij zat alleen op internet. Verder heel tevreden.

Prima cabine eenvoudige te plaatsen

Prima douche cabine we waren al bekend met het product en hebben ditmaal weer voor dit type gekozen.

Contact

Snelle levering, goed produkt

Goed product en snelle levering. Bij bestellen wc, kan het handig zijn het kraantje en koppeling kraan mee te bestellen. Heb je direct de juiste maat. Het dunne slangetje achter het toilet schijnt ontluchter te zijn.

Apparaen snel in panne

Dit is de tweede maal dat een broyeur/toilet in panne valt tijdens de garantieperiode. Heb ik gewoonweg pech? Kan !!!

hele snelle service

S,avonds besteld s,morgens al daar.

Goede communicatie, snelle levering

Mijn complimenten voor de snelle respons bij een bestelling , en de snelle levering. Klasse.

Snel en betrouwbaar en goede kwaliteit

Snelle levering, prijs/product goed. Betrouwbaar

Goed advies

Na een elektrische storing de Broyeurfabriek gebeld. Ik werd snek geholpen door een technisch medewerker die ook wist waar hij over sprak. Het gaf het advies om de spoelschakelaar te vervangen en daarmee was de storing opgelost. Een verademing van mijn kant om iemand aan de telefoon te krijgen die weet waar hij overspreekt.

Binnen drie dagen ontkalkingsvloeistof in huis. Zou alleen graag willen weten wat er exact in zit.

Proffessioneel!

Snelle, professionele levering.

Goed advies

Mijn broyeur toilet werkte niet meer. Door het goede advies ontdekt dat het een klein onderdeel was dat ik zelf kon vervangen. Nu werkt hij weer.

Goed product en snel geleverd

Vandaag besteld is morgen in huis. Goede geiser makkelijk te plaatsen

Snelle service met te bestellen onderdeel.

Het onderdeel was makkelijk te bestellen en snel opgestuurd.

Verkeerde geleverd gekregen

Wij hebben nog duidelijk uitleg geven en foto’s gestuurd en toch hebben we het verkeerde gekregen. Er werd ons een artikel aangegeven wat we nodig zouden moeten hebben, hier zat geen foto van bij. Als ik er een foto van had gezien dan had ik meteen gezien dat het niet het goede onderdeel was. Nu doet mijn wc het nog steeds niet.

Na mijn bestelling werd ik op de hoogte gehouden over de voortgang.

Bedrijf komt zijn afspraak na, levering verliep op tijd

Goede en snelle afhandeling!

Prima ervaring, goede technische ondersteuning.

Goede service. Kreeg alleen bij telefonisch contact een Engels sprekende medewerker aan de lijn, wat even lastig was, maar verder prima.

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop