Goed via mail geholpen,

Prima afhandeling bestelling.

De telefonische hulp om het juiste onderdeel te bestellen was uitstekend.

Heel tevreden

Heel snel geleverd.

professioneel advies

Ede werker was zeer geduldig en gaf duidelijke uitleg. Spullen meteen de volgende dag in huis

Levering en product heel goed. Minpuntje er was geen Nederlandse beschrijving bij.maar een Engelse,voor mij probleem.

Perfect gedaan

Perfect geregeld omzetten leverdatum was ook geen probleem

Was en blijft uitstekend!

Vriendelijke bejegening en snelle levering!

goed en snel

goed en snel

Jaren geleden een douchecabine gekocht en de kleine onderdelen die ik pas besteld heb waren de volgende dag al in huis.

Geven goed advies en leveren snel

Denken mee over het probleem en hebben de juiste oplossing

Zeer goede service

Snelle correcte service

Bestelling en levering verliepen vlot en correct.

Top een mooie goeie oplossing

Word netjes afgeleverd.bezorger geeft van te voren een belletje dat hij er aankomt

prima verzorgd.

bestelling kwam 1 dag later maar we werden goed op de hoogte gehouden van de levering.

Ideaal voor onderdelen voor je toilet

Ongelofelijk vriendelijke service!

Heel fijn geholpen met advies over een product en daarna met het oplossen van een probleem. Ongekende service.

We moesten geloven aan een nieuwe butaan geiser . Besteld online alle informatie stond erbij en 2 dagen later hadden we hem op de camping . Gelukkig weer warm water.

Perfect!!!!

Levering was erg snel.

Perfect geholpen, zeer vriendelijk, en snel, een aanrader.

Ben snel efficiënt geholpen, printplaat was stuk, 1 dag later was het er al. Vriendelijke medewerkers Ik ben zeer tevreden

Snelle levering top verpakt.

Toilet ziet er heel stevig uit en is een heel welkom op ons schip.

Dit is niet de eerste keer en wederom snel geleverd. De producten voldoen naar onze wensen. Echt een goed bedrijf om zaken mee te doen.

Top service zeer tevreden

Goed, geen bijzonderheden

Prima netjes geleverd

Makkelijk te monteren echter jammer dat er geen papieren handleiding bij zat alleen op internet. Verder heel tevreden.

Prima cabine eenvoudige te plaatsen

Prima douche cabine we waren al bekend met het product en hebben ditmaal weer voor dit type gekozen.

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop