Servicevraag snel en pro-actief beantwoord

Toilet lekt. Ik dacht motorhuis. Helaas wordt deze motor niet meer geleverd maar …. Stond er in de mail. Misschien is het iets anders kleins? En dat bleek ook zo. Slang voor watertoevoer en elektrische klep kapot. Besteld via hun site. Krijg ik een mail dat ik niet de goede slang besteld heb. Order tegen gehouden en goede slang toegevoegd door medewerker. Uurtje knutselen en klaar! Fijn om op deze manier geholpen te worden!

Helaas niet alle producten op voorraad

Bestelling helaas niet compleet. Producten op de website die leverbaar stonden bleken niet leverbaar en onderdelen die niet leverbaar waren helaas (reactie klantenservice) vanwege “ oa oorlog Gaza leveringsproblemen en weer leverbaar niet bekend”

vakkundig advies en snelle levering

Alles uitstekend. Volgens mij was er een buis-ring niet meegeleverd, geen groot probleem

toppie

Ben zeer goed geholpen door xxxxxxx.

Duidelijk uitgelegd

Goed en snel geleverd

Goede service en snel geleverd.

Goed product snel geleverd

Gekocht Blue Move - Mobiele Nooddouche - 90x90 cm Was er wat sceptisch over maar bij monteren/uitpakken was het best we goede kwaliteit kost even wat moeite om te monteren maar werkt perfect! Er is goed nagedacht over dit product! Top

Uitstekende service

Snel, duidelijk en accuraat

Uitstekende technische ondersteuning en snelle levering.

Oude Broyeur na 10 jaar lek. Vind dit acceptabel. De uitleg door de afdeling service was uitstekend. Nieuwe Broyeur Inderdaad plug and play.

Voldeed niet aan verwachting

Aanschaf van de Sanibroyeur in mei 2022 gedaan. In gebruikname vanaf augustus 2022. Nu defect ontstaan (kortsluiting in de motor) en motor onherstelbaar. Geen coulance om tegemoet te komen in aanschaf van een nieuwe motor. Slecht geïnformeerd mbt de service over de defecte motor. Moest motor zelf ontmantelen en opsturen. Geen monteur die aan huis komt.

top

snelle levering, goed verpakt

zeer snelle levering.

vandaag besteld is morgen in huis.

Goed geholpen.

Ik heb gebeld voor een onderdeel en werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Heb ik nog niet.

Ik kan helaas nog geen ervaring geven omdat de loodgieter nog met vakantie is, wat ik wel kan vertellen is dat het erg jammer is dat de uitleg allemaal in het Engels is en niet iedereen vooral de oudere, het technische goed begrijpt.We wonen toch in Nederland dus dat is wel jammer.

Zeer Teleurstellende Ervaring

Ik heb een niet-werkend product ontvangen. De klantenservice beweert dat het probleem bij de printplaat ligt, terwijl dit duidelijk niet het geval is, aangezien het oude product zonder problemen functioneerde met deze printplaat. Tot nu toe heb ik geen oplossing gekregen en er wordt niet gereageerd op mijn e-mails. Zeer ontevreden over de service en dit bedrijf.

Goed contact en snelle levering

heel tevreden

Top product

Werkt al 5 jaar probleemloos

Netjes afgeleverd aardige bezorger

De douchecabine kwam iets later door pech met de auto . Wij zijn keurig op de hoogte gehouden . Donderdag eind vd dag werdt het bezorgd. De mobiele douche bevalt uitstekend.

Product werd direct na de bestelling geleverd.

Ik ben zeer tevreden met mijn broyeur WC

Communicatie liep een beetje stroef

Voor de rest heb ik niks meer aan te merken

Zeer snel geleverd hartelijk bedankt

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Probleem goed opgelost.

De Hooge Akker 12