Service

Snelle service die wij nu ook weer hebben ervaren, zoals medewerkers die met de klant meedenken en dat is fijn. Dank u wel.

Snelle levering, goede kwaliteit en gunstige prijsen

Voordelig & correct!

Ter vervanging van onze oude zeer intensief misbruikte Broyeur WC (model compact design) een nieuwe gekocht. De nieuwe uitvoering is nog stiller en voorzien van verbeteringen. Broyeur Fabriek is een intenetbedrijf welke zeer scherp prijst. Wij hebben meerdere toiletten in werking van de Broyeur Fabriek en deze worden stevig gebruikt. Ondanks dat deze toiletten niet voor commercieel gebruik geschikt zijn doen wij dit wel en eigenlijk altijd zonder problemen! Is er wat loos dan lukt het eigenlijk altijd dit zelf te verhelpen, ik heb het dan dat onze gasten er zaken ingooien welke er echt niet in thuishoren. De toiletten zijn termisch beveiligd. Het team is klein en deels Engelstalig en ik denk dat ze drm de voordeligste aanbieder kunnen zijn. Er is een nette showroom aanwezig en ze voeren zelf de eventuele reparaties uit. Hun bezorgbedrijf Brenger is ook top! Pluspunt is de aanpassing van het nieuwe model dat er tegenwoordig een standaard WC bril op te monteren is. Ook de gratis afstandsbediening is een uitkomst. De afvoer diameter is nog kleiner geworden wat voor veel mensen een uitkomst kan zijn bij het aanleggen van een toilet op een ongelukkige locatie. Let wel het is een internetbedrijf en daar is de prijs ook naar. Wij kopen er al jaren!

Quality service and great communication

I recommend this store. They responded to all my messages. I received exactly what I ordered. Very fast shipping to Belgium.

Flexibele afvoerslang onbruikbaar

Heb een Broyeur toilet FLO WC53 START gekocht, op de site staat dan wat je, eventueel, mee kan bestellen. Hierbij staat aangegeven om een Flexibele afvoerslang mee te bestellen en dat heb ik gedaan. Binnen 3 weken was de slang al kapot, toen ik daar over belde, was het antwoord in eerste instantie, dat dat slijtage was, toen ik zei dat deze pas 3 weken oud was, zeiden ze dat je deze beter niet kon gebruiken, terwijl die aanbevolen staat tijdens het bestellen is toch wel raar. Ik kreeg, kosteloos, een nieuwe opgestuurd, maar ook die is dus binnen 3 weken kapot. Dus binnen een maand 2 van deze afvoerslangen kapot, is toch raar of niet. Ik heb 15 jaar een broyeur toilet gehad, die deed het top, incl. de afvoerslang, nooit hoeven te vervangen en dan nu binnen 1 maand 2 kapotte slangen, dat kan niet. Heb niet meer de moeite genomen om te bellen, want dan krijg je weer zo'n zelfde afvoerslang en daar zit ik niet op te wachten. Als zo'n afvoerslang springt is, buiten de schrik, een complete ravage. Ik heb deze toilet niet voor het gemak, maar heb hem echt nodig. Dus mensen koop er niet een flexibele afvoerslang bij, maar zoek een andere oplossing. Ik kwam er te laat achter dat je ook een maalsysteem apart kan kopen en die kan op een gewoon toilet aangesloten worden. Als ik dit had geweten, dan had ik dat liever gedaan, dan met deze ellende te zitten. Ze moeten zo'n afvoerslang niet aanbevelen en dan achteraf zeggen dat je beter zo'n slang niet kan gebruiken. Dan moeten ze hem niet verkopen. Heb voor aankoop een aantal keer met ze gesproken, ze hebben niet 1 keer verteld dat je niet zo'n afvoerslang moet gebruiken en dat vind ik slechte service. Natuurlijk kreeg ik direct weer zo'n slang opgestuurd, maar wat heb ik daar aan als die slang na 3 weken weer scheurt...

Gewoon goed

Overzichtelijke duidelijke website, snelle levering en goed product. De gebruiksaanwijzing was iets minder duidelijk, maar dat kan ook aan mij liggen.

In plaats van mij een compleet nieuwe motor of toilet aan te praten , werd mij een onderdeel aanbevolen. Dat ging allemaal goed. Geweldige service

Het enige bedrijf die ik vond die deze kaan had en dan nog snel geleverd

Très bien

Blue Move - mobile emergency shower Livraison sous une semaine des Pays-Bas vers la France. Merci à l'interlocuteur de Broyeurfabriek qui était très disponible et efficace.

De afspraken goed nagekomen.

Tevreden

Snelle en correcte levering. Artikel conform wens

Goed product.

De bezorgdienst heeft mijn tuinmuur eruit gereden, maar de schade is keurig opgelost.

Krijg wat je besteld

Goed geholpen en mee gedacht wel onderdelen ik nodig had , ..

Product netjes en snel in huis

Mooi compact wasmachientje

Envoi rapide et soigné

Colis envoyé très rapidement en France. Envoi soigné. Je recommande !

Goed product voor een schappelijke prijs.

Enkel de verzending liet lang op zich wachten. Een voorraad artikel met 10 werkdagen levertijd. Geef dit aan in de webshop, aub?

Snel en goed

Mooie en snelle levering Product mooi beschreven

snelle levering.

makkelijk te bestellen.

Kundenfreundlich, hilfreich, mitdenkendes Unternehmen

Sehr unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes en snel

Prima geholpen ook telefonisch _ nadat ik een foutje had gemaakt met adres invoeren van mn bestelling

Good service and response time is low

Excellent

Fijne webshop die de onderdelen die je nodig hebt snel verstuurd voor een redelijke prijs. Volgende keer gewoon weer hier bestellen.

Mooi op tijd geleverd

Gewoon goed .

Eerder bij Broyeurfabriek pompen gekocht. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed . En ook de levering geheel volgens afspraak. Een dikke tien.

Het toilet voldoet aan zijn eisen

Mooie kwaliteit en prima uitvinding. Ontzettend handig zonder grote verbouwing. Helaas voor de aflever tijd. Als een alleenstaande doe ik niet graag de deur open 's avonds laat. Jammer!

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop