Op de afgesproken datum bezorgd

bijzonder snelle en prettige service

Na overleg is mij het besproken onderdeel met spoed geleverd. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze firma zsken te doen.

Prima bedrijf

Topspul, werken er al jaren mee.

Handleiding geeft aan dat de broyeur niet bedrijfsmatig gebruikt kan worden, maar dat is niet waar. We hebben meerdere broyeurs op onze toiletten in het bedrijf. Werken al jaren prima!

Broyeur zoals verwacht, goede kwaliteit en op tijd.

Goed advies, snelle levering en geen gezeur bij teruggave

Eerst telefonisch advies gevraagd, dit kwam op dat moment wat slecht uit dus daarna via mail de situatie duidelijk geschetst en mail terug met advies voor welke type, deze besteld, 2 dagen later geleverd maar een week later toch mijn plan omgegooid en aanleg van 110 leiding in gang gezet. Broyeur in Geldrop teruggebracht en 2 dagen later geld weer netjes teruggekregen.

snele levering

goede website, snelle levertijd

wat wel beter zou kunnen ingevuld op de website zijn de betaalopties

Snel geleverd, alles klopt

Prima geregeld!

Magneetklep van mijn broyeur wc was stuk. Omdat deze nog binnen de garantie viel hebben ze en een nieuwe magneetklep erop gezet. Snel en deskundig werk gedaan. Ook aan de telefoon werd ik goed geholpen. Ze zijn vriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader!

Vlotte levering

Vlotte levering

Top Dienstleistungen

Die ganze Verkaufsabwicklung geschah sehr transparent. Rückfragen wurden rasch beantwortet. Und der Transport nach Süddeutschland erfolgte innert wenigen Tagen. Der kleine Abzug in den Sternen wegen der Webseite, welche nicht ganz 'state of the art' ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Notdusche ist geliefert worden, Artikel wie beschrieben. Super!

Notdusche ist geliefert worden. Die Notdusche ist einfach aufzubauen und hält, was sie verspricht. Ideal für Umbau Arbeiten des Badezimmers. Einfach wieder abklemmen, Dusche bei Seite Stellen und weiter werkeln. Kann ich nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slecht bereikbaar en geen reactie op mail

Slecht bereikbaar en geen reactie op mail Na ruim een week wel kontakt en dit ging goed en de bestelling is netjes en volgens afspraak geleverd

snelle vakkundige levering

gebeld en probleem verholpen

Goede service en vlotte afwikkeling van bestelling

Goed advies gekregen dus goede service en vlotte verzending.

Compact

Heb het nog niet gebruikt

Goede producten en snelle service

Prim levering

Goed product en optijd gelevert

Prima bedrijf met goede garantieservice!

Prima bedrijf met goede garantieservice!

Handige nooddouche

De nooddouche viel enigszins tegen maar na wat aanpassingen voldoet deze prima. Medewerker van Broyeur (mail) heeft alles prima opgelost voor ons!!

Supersnelle service en kwaliteit

Zeer snelle en goede service. Prima aanbod. Wellicht kan de website nog iets slimmer. Bijvoorbeeld als je een sanibroyeur toilet koopt dat je ook de terugslagklep en sticker wat er niet in mag in beeld komt.

Snelle afhandeling en toezending van bestelling

Prima bedrijf van besteld morgen in huis. Ik ben al langer klant. Altijd een goed advies. Mijn complimenten Hendrik smaal delfzijl

Heerlijk om een keer een review met een palindroom te kunnen geven

TOPPOT!! Broyeurtoilet Start besteld in overleg met medewerker. Levering goed geregeld. Toilet is compleet geleverd en werkt uitstekend. Documentatie is goed. Kortom: toppot!

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop