Snel!

Nadat de bestelling geplaatst was , kwam hij al een dag nadien aan , geweldig snel , gegoed verpakt , écht héél goed

Hou niet van verplichte beoordeling

Heel goeie opvolging , als er vragen zijn altijd antwoord gekregen en voor oplossingen gezorgd!

Super snelle bezorging van mijn bestelling

Prima voor de prijs

Prima voor de prijs

Meer dan goed

Ee. Snellen en prima service en veel geduld hebben aan de telefoon

Snelle service, goed product

Direct geleverd

Gewoon goed!

Sani Broyeur had kuren. Even googlen naar een goed middel voor het euvel. En we kwamen hier uit. Het goedje (anti kalk en Broyeur cleaner 2in1) goedkoop kunnen aanschaffen. Snel en zorgvuldig afgeleverd.

Prima service en communicatie

Snelle levering en prima service.

Goede afhandeling reparatie

Prima snelle service bij mijn reparatie

prompte levering

Snelle levering zonder problemen.

Goed en snel afgehandeld

Service gericht

Vervelend is het wel dat de medewerker alleen maar Engels spreekt, zeker als het om specifieke eigenschappen of onderdelen gaat is het echt zoeken naar woorden.

Zeergoed

Altijd afspraken goed nakomen en alles netjes Afhandelen als problemen zijn.

Onderdeel werd snel verstuurd

Vriendelijke mensen, goede service

Snel contact technische advies

Waardeloos

De Grand Move Mobiele badkamer besteld. Bij uitpakken kras op de vloer, lijmresten aan de muren en wasbak, afvoergaten die te klein zijn, handleiding die niet duidelijk en compleet is, scheve wanden. Als je dan belt voor een betere handleiding, dan wordt er gezegd dat ze dit product verkopen en niet weten hoe het in elkaar gezet moet worden. Kortom je betaalt een product van ruim 2000 euro en als je een duidelijkere handleiding wil, dan wordt er niet thuis gegeven.

Goede informatie, snelle levering. Helemaal tevreden!

Prettig geholpen en goed product!

Perfecte service!

Gebeld voor technische info onderdelen. Na uitleg onderdeel besteld en volgende al bezorgt! Sneller kan het niet.,

snelle service, goed product

Broyeur reiniger gekocht. Snelle levering. goed product met gebruiksaanwijzing duidelijk op de fles

Correct en snel gereageerd

Een broyeur toilet werkt plots niet meer ondanks het feit dat deze niet veel gebruikt wordt. Na vragen per mail aan de technische dienst keurig antwoord. Kon via de webshop nieuw bedieningsknopje vestellen. Inmiddels gemonteerd en alles doet het weer. Jammer alleen dat dit onderdeel het zo plotseling kan laten afweten zonder duidelijke oorzaak.

Correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling van een opmerking ivm de levering. Zeer vriendelijke klantendienst!

Levering conform website

Zie titel, van producten kan ik nog niets aangeven

Fijn en goede wasmachine

Duurzaam product gekocht met goede onderdelen service, nog altijd na jaren gebruik.

De Hooge Akker 12

5661 NG Geldrop