Prima geregeld

Met de vorige pomp wat problemen gehad. Advies ingewonnen voor de nieuwe pomp. Na analyse van het gebruik van de pomp zijn de vermoedelijke oorzaken van de problemen met de oude pomp verklaard. Nieuwe pomp onlangs besteld en intussen geplaatst en aangesloten. Het werkt voorlopig weer goed.

Vlug geleverd,materiaal goed verpakt en in orde.

De gebruiksaanwijzing en montage handleiding(b.v.,de overgang van 40mm naar 32mm afvoer) mocht wel iets uitgebreider zijn.

Goed geholpen na een telefoontje over een defect

Goede service en snel

wat vertraging maar dat is na één belletje opgelost

zie hierboven

garantievoorwaarden niet nagekomen

bij aanschaf contact gehad over de aansluiting van een wasmachine en daarop de broyeur besteld die daarbij werd aangeraden. Na 20 maanden begeeft het apparaat het en wordt mij verteld dat ik niet mag verwachten dat 60gr graden wasbeurten mogelijk zijn bij dit apparaat. In de bijbehorende gebruiksaanwijzing staat echter een wasmachine afgebeeld waarvoor deze broyeur een oplossing biedt. In de lijst met waarschuwingen wordt dit 'gevaar' niet vermeld. Ik wordt weggezet als domme gans die dit had moeten weten.

Heel vakkundig en vriendelijk

Ik heb de broyer hier gekocht nadat all mijn vragen heel duidelijk zijn beantwoord waar anderen zochten naar de duurste oplossing, hier kreeg ik de best passend oplossing voor mijn situatie.

Ziet er prima uit.Moet nog geplaatst over enkele weken.

Nvp

Professioneel

Fijn overleg en goede adviezen

Snel hoor!

Het door mij s'avonds bestelde onderdeel werd al de middag erna bezorgd en ik heb het meteen gemonteerd. Top!

Top bedrijf

Na telefonisch goed advies, aankoop gedaan. Over aflevering werd goed gecommuniceerd en ook een snelle levering!

zoals verwacht

Mooi product, tegen een redelijke prijs

Snelle reactie. Duidelijke website.

Hele snelle en adequate acties!!!

Aardige medewerkers die verstand van zaken hebben.

Goed en snel, niet goedkoop

Bestelde product was goed en snel geleverd. Daar ik het product alleen hier kon bestellen was er een monopolie positie. De prijs was aan de hoge kant.

Een bedrijf waarin de letter K in het alfabet niet voorkomt, nul Kwaliteit.

Een product besteld bij deze firma. Het product kent aantoonbare gebreken. Deze per mail aangegeven met foto en omschrijving. Echter nul respons. Als je belt dan is het in mijn optiek een onbehoorlijke manier van te woord staan. Ook het meedenken met de oplossing wordt door dit bedrijf niet gewaardeerd. Het aangegeven probleem is na inspectie intern bij ALLE producten geconstateerd echter een oplossing is er niet of wordt niet geconstateerd. Stuur maar terug is het in mijn optiek botte antwoord. Dit is een firma die echt wel iets mag doen aan kwaliteitscontrole, hoe je fatsoenlijk een klant te woord staat en laat uitspreken en aftersales is al helemaal een woord uit een ander universum. Niets bestellen hier beste mensen.

Snelle levering en degelijke producten

Goed.

Goede service.

Zeer goed product

Zeer goed product met uitvoerige meegeleverde hulpstukken voor aansluiting.

Goed geholpen en nog een keer gebeld voor informatie

Mensen die weten waar ze over praten dat is prettig. allen de afstand bedienig doet niet daar komen we nog over terug.

Goede begeleiding.

Kapit artikel. Moest alleen alles vervangen. Geen reservedelen.

Goede technische informatie .

Goed telefonisch contact en snelle levering . Zeer tevreden.

Uitstekende service

Netjes en heel behulpzaam geholpen met alles. Uitstekende communicatie met de fabriek

bestellingen worden correct afgeleverd

goede service