Beste Tom, Wat vervelend dat het product eerst een gat had, ons excuses voor het ongemak. Fijn dat de knuffel na vermelden snel is vervangen. Ik wens u nog veel plezier van uw product! Met vriendelijke groet, Laura
Originele beoordeling
Hey Alice, Fijn dat het verzwaringsdeken goed bevalt voor uw kind. We wensen u nog veel plezier met je product en wellicht treffen we elkaar in de toekomst;) Groetjes, Laura
Beste Jolanda, Bedankt voor je revieuw. We gaan dit intern neerleggen en kijken of we iets kunnen doen voor in de toekomst. Verder veel plezier met uw aankoop! Groetjes, Laura
Hey Rene, Fijn dat we het snel met elkaar hebben kunnen oplossen! Nog veel plezier toegwenst met je product en wellicht treffen we elkaar in de toekomst;) Fijne dag! Groetjes Krijn
Hi Ben, Bedankt voor je eerlijke review! Wij waarderen dit als bedrijf zijnde:). Ik hoop dat je snel de juiste oplossing vindt! Voor nu nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Krijn
Originele beoordeling
Hi Anja, nadat je je verzwaringsdeken eenvoudig besteld, gemakkelijk betaald, goed verpakt en snel geleverd hebt gekregen, hoop ik dat het deken je ook een hele goede nachtrust geeft :) Groetjes Mariëlle
Goedendag Leen, Bedankt voor je revieuw. Wat fijn om te horen dat je zoontje blij is met zijn verzwaringsdeken! Groetjes Dewi
Hey Mats, Dankjewel voor jou 10! Fijn dat je tevreden bent over de levering van je verzwaringsdeken. Veel plezier er mee. Groetjes Dewi
Hi Danielle, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je je verzwaringsdeken hoes netjes en op tijd in huis had. Groetjes Zoë
Hi Willem, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat de hoes perfect zit! Groetjes Zoë
Hi Hub, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat het bijna allemaal goed geregeld was ;) Ik zie inderdaad dat we pas na een dag op jouw mailtje hebben gereageerd.. Mijn excuses daarvoor! Voor dringende vragen kun je ons altijd bellen, deze wordt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 vrijwel altijd opgenomen. Groetjes Zoë
Hoi Brenda, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren en dat alles netjes verpakt zat. Over je mailtje snap ik eerlijk gezegd niet helemaal waar het bij ons mis is gegaan.. Ik heb namelijk jouw originele mail niet ontvangen. Ik zie wel dat mijn collega inmiddels een mailtje heeft gestuurd, mocht je in de gelegenheid zijn, zien wij graag je reactie tegemoet! Groetjes Zoë
Goedemorgen Sabrina, Een 10! Dankjewel daarvoor. Goed om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Hi Titia, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je verzwaringsdeken hoes snel binnen was, hopelijk ga je veel heerlijke nachten tegemoet :) Groetjes Zoë
Hoi Cindy, Danhkjewel voor de review. Goed om te horen dat we jouw verzwaringsdeken snel hebben kunnen verzenden. Mag ik vragen naar welk mailadres je een mailtje had gestuurd? Normaalgesproken regelen wij binnen 2 werkdagen op mailtjes. Groetjes Zoë
Hey Anja, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je ons verzwaringsdeken zo fijn vindt. Hopelijk is je nachtrust er beter op gewordeen ;) Groetjes Zoë
Hi Rafael, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je de kwaliteit van onze producten goed vindt :) Groetjes Zoë
Hi Paula, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat we je verzwaringsdeken snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë