Prima service en prima hoes!

Snelle levering, netjes verpakt, allemaal super goed.

Prima service en prima hoes!

Snelle levering, netjes verpakt, allemaal super goed.

Uitstekend!

Snelle en keurige verzending en het product is naar verwachting. Heel fijn dat er geen verzend- en retourkosten zijn. Dit maakt dat er geen drempel is om te bestellen.

Mooie kwaliteit voor goede prijs

Mooi verpakt en precies volgens verwachting

Super goede levering

Super goed en snelle levering

Snelle levering en goede service

Duidelijke producten en snelle levering. Het foutje met een verkeerde hoes werd snel snel goed geregeld

Snelle levering en zeer goed product

Inslapen lukt beter en ik slaap langer!

Voor mij persoonlijk geen goede keus maar mijn zoon is er heel blij mee

Het feit dat het voor mij geen goede keus is lijkt omdat het een 1 persoonsdeken was. Ik denk dat een 2 persoons op een 2 persoonsbed een betere ervaring geeft. De service is wel erg goed. Na terugsturen al snel bericht dat het betaalde bedrag wordt teruggestort.

Weet het biet

Heb per ongeluk de verkeerde maat opgegeven, Retour gestuurd, wacht op teruggave betaling of de goede maat

Kreeg snel wat ik wilde!

Snelle levering en produkt was zoals omschreven! Prima.

Dekbed goed maar terugsturen...

Het was een cadeau voor mijn zus, zij vind het dekbed toch te zwaar dus kan er niet goed onder slapen. (Verders een mooi dekbed) Nu wil ik hem binnen de 30 dagen terugsturen maar kan niet want retourtermijn is afgelopen, vreemd want er stond duidelijk 30 dagen proef slapen. Retour aangemeld en krijg geen reacties terug, mails gestuurd en ook geen reactie.

Alles perfect!!

Echt hele lieve behulpzame medewerkers!! Snel antwoord op je vragen. Super fijn en mooi product!! Heel netjes verpakt ook. Ik ga hier zeker weer bestellen!!

Werkt zeer goed

Na vele jaren niet goed te hebben geslapen slaapt onze kleinzoon binnen 15 minuten als een roos De hele nacht door

Goede service en snelle verzending!

Direct betere nachtrust!

Ik ben door mijn ADHD van nature een onrustige slaper en daar had ik niet alleen zelf last van, ook mijn partner sliep er slechter door. Na veel dingen te proberen zonder succes kwam ik uit bij een verzwaringsdeken, de eerste nacht was het meteen te merken hoe veel rustiger en dieper je slaapt. Ik en mijn partner gaan nooit meer terug naar iets anders!

Super kwaliteit!

Ik was dringend toe aan een nieuw verzwaringsdeken, ik kwam hier terecht en heb gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen en was een dag later al in huis! Het is een top deken met goede kwaliteit. Ik kom zeker nog eens terug.

Super service, fijn deken!

Ik had een vraag over een deken, deze is goed en spoedig behandeld waardoor ik snel verder kon met bestellen! Nu een weekje onder mijn nieuwe deken geslapen, en tot nu toe mega tevreden! Ik kan niet anders zeggen dan dat het een top ervaring is.

Goede levering, goed product!

Levering volgende dag zoals beloofd, product zoals omschreven. Fijne partij om mee te werken. Geen minpunten. Tot de volgende keer

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Ik was al lang op zoek naar een goede verzwaringsdeken en kwam bij Latona Banket uit. Het merk kende ik eerlijk gezegd nog niet, maar het zag er alles belovend uit. Ik had om half 6 besteld en de dag erna was het al binnen, super! Ik heb er al een nachtje mee geslapen en het sliep heerlijk, ik ben benieuwd naar lang termijn :).

Boogershof 6

5298 MN Liempde