Snel en goed gelegd

Het gras moest schuin worden uitgesneden en ook rondom een trampoline worden gelegd. Dat is allemaal keurig gedaan. Wij kozen voor kunstgras Haarlemmerhout.

Alles volgens afspraak geregeld

Wij zijn erg tevreden over het resultaat het enige wat niet meewerkte was het weer

Superefficiënt, professioneel en behulpzaam.

Zeer tevreden over de inzet en service.

Snelle en vriendelijke service!

Ik ben snel en adequaat geholpen door de medewerkers in de winkel. Ook de bezorger heeft mij prima geholpen!

Klantvriendelijk, meedenkend, to the point. Afspraak was afspraak en het leggen van kunstgras tapijt werd gedaan door deskundige en vriendelijke medewerkers.

Prettige mensen, goed werk geleverd.

Zie boven

Kunstgras besteld voor het balkon ,geweldige service ( ik woon 2 hoog netjes boven gebracht ) en alles ging zoals afgesproken .

prima bedrijf, alles top geregeld.

wij hebben kunstgras laten leggen in de achtertuin. alles is prima verlopen. top bedrijf

Erg snelle en fijne koop gedaan.

We zijn een beetje gaan oriënteren naar verschillende grasmatten bij verschillende verkopers l. Bij de voorbeeld tuin zijn we komen kijken en hadden eigenlijk heel snel de juiste mat te pakken waar we naar zochten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen en we hebben een mooie mat voor een mooi naar beneden afgeronde prijs kunnen kopen met alles wat we er bij benodigd hadden om zelf te gaan leggen. Er kon ook gewoon geleverd worden tot in de tuin. We zijn ontzettend blij met de spullen en de kids genieten met volle teugen.

Prima kwaliteit en goede service

In korte tijd is ons kunstgrasveld aangelegd en prima afgeleverd. Het ziet er prachtig en strak uit en oogt heel natuurlijk.

Fantastisch gelegd.

Zeer te vreden.

Service-en klantgerichtheid hoog in het vaandel

Service-en klantgerichtheid hoog in het vaandel

Het Kunstgras en de service boven verwachting.

Van begin tot eind zijn wij goed geholpen. Bij het bekijken van het kunstgras en het plaatsten van het kunstgras waren top geregeld. De jongens die het hebben geinstalleerd hebben het super neergelegd.

super netjes en prachtig gelegd

super blij mee

Netjes

De mannen hebben keurig werk verricht

Top kunstgras en idem service!

Henk-Jan en zijn team communiceren snel en goed. Prachtig kunstgras ook. Echt een aanrader.

Super service

Wij zijn heel blij met de service en met het product. Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van de juiste kunstgras. Super advies voor het zelf leggen. Nu is onze tuin echt af. Heel erg bedankt voor alles.

Uitstekende service

Prima advies en snelle correcte levering.

Prima service, exact op maat gesneden en snelle levering.

Fijn contact, snel én goed!

Fijn en duidelijk contact gehad over mijn bestelling en zelfs toen ik het last minute tóch bezorgd wilde hebben, was het geen enkel probleem. ✔️

Toppers

Zeer goed geholpen en keurig thuisbezorgd.

Goede communicatie en opvolging

Goede communicatie. Het door mij gevraagde sample werd kostenloos opgestuurd en na ontvangst werd er al snel gebeld wat ik ervan vond. Na plaatsing en betaling van order werd er snel en in overleg geleverd.

Prima kwaliteit

De kwaliteit van het kunstgras en van het leggen was uitstekend.

Mooi kunstgras en goede service

Zeer goed geholpen bij filiaal Lisserbroek. Veel keuze, verkoper gaf ons goed advies. Heel tevreden met het kunstgras, ziet er mooi uit.

Subliem

Alles volgens afspraak geregeld. Prima service

Kruisbaak 3

2165 AJ Lisserbroek

Over OnlineKunstgrasShop

Over OnlineKunstgrasShop OnlineKunstgrasShop is dé specialist in kunstgras en tuinontwerp, geleid door Arjan Balkenende en Sonja Touw. Samen met ons team van hoveniers en adviseurs zorgen wij voor complete tuinoplossingen, waarbij kunstgras een praktische, onderhoudsvriendelijke aanvulling biedt op groen. Sinds onze samenwerking met Ten Cate in 2002 zijn we pioniers in kunstgras voor tuinen in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren we kunstgras van hoge kwaliteit, dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Kunstgras is niet alleen ideaal voor een altijd groene tuin zonder maaien, maar ook een duurzaam alternatief voor tegels, met goede waterdoorlatendheid. Bezoek onze showroom of bestel gemakkelijk online – wij bezorgen of monteren met dezelfde passie waarmee we onze tuinen vormgeven. Hartelijke groet, Arjan en Sonja