Van bestellen tot aan bezorging is het top. Elke keer zien we weer uit naar de levering en het eten van dit heerlijke vlees.
Ik bestel zo nu en dan al een tijdje bij harrie's vlees. Ik heb van jullie gehoord via ouders. Vanaf ik op mezelf ging wonen met mijn eigen gezin, bestel ik ook bij jullie altijd vlees. Alles is altijd netjes verpakt, goed ingevroren, altijd fijn contact als er vragen zijn over bestellingen en vlotte bezorging. Bij de laatste bestelling (en dit ligt meer bij Trunks denk ik) was de bezorging een beetje verkeerd gegaan, maar wel goed gekomen. De bezorging kwam een dag te vroeg dan ik had aangegeven. Ik was gelukkig thuis en zag het optijd. Uiteindelijk stond er dat het niet bezorgd zou worden. Waardoor het alsnog de dag zou komen die ik had aangevraagd. Paar minuten later op de avond, hoorden we een bezorg auto langs rijden. Er is niet geklopt of aangebeld, ik deed toch voor de zekerheid open en zag alsnog een dag eerder dan aangegeven ons vlees pakket. De bezorger reed al weg. Dus het is allemaal goed gekomen. En normaliter gaat de bezorging altijd goed. Ik heb het vaak over jullie vlees en adviseer ieder die ik ken, bij jullie te bestellen. Er wordt al genoeg met eten ge-rotzooid in de gevestigde supermarkten. En dan is een puur en eerlijk stuk vlees een erg belangrijk begin naar een goede basis en een gezonder leven in het voeden van mijn kinderen/gezin. Dus aanbevelen doe ik jullie zeker
Er was een stuk vlees heel taai en na een klacht in te dienen ben ik persoonlijk gebeld door Haarrie. We hebben een heel leuk en interessant gesprek gehad en hij bood mij een nieuw stuk vlees aan met een extraatje. Geweldig.
Gemakkelijk/ snel / goede kwaliteit
Fijn bedrijf
Op zondag online bestelling geplaatst, op maandag avond in huis. Netjes verpakt en goed vlees.
Goed vlees, optijd en verzorgd
Ruime keuze aan goed vlees wat duidelijk omschreven staat op de website. (H)eerlijk vlees voor een goede prijs en altijd netjes en vlot bezorgd. Aanrader!
Prima snelle levering, goed vlees en goede communicatie!
Ik hou van Harries vlees, al jaren. Goede kwaliteit en hart voor dier en mens. Daar wordt je blij van!
Als cadeau besteld, dus kan niets over de kwaliteit van het vlees zeggen, maar alles eromheen, de service, berichtgeving, website, informatie, verpakking, bezorging, krijgen allemaal een dikke pluim! Erg fijn om met zulke oprechte lokale partijen te werken.
Zeer goede communicatie Alles heel netjes afgesneden en individueel verpakt. Dikke pluim kan niet anders zeggen
Heb sinds jaren weer een lekker paarde biefstuk op Ik ben fan
Makkelijk te bestellen en snelle en goeie levering .
Eerlijk en heerlijk vlees. Bezorging vlekkeloos. Goed verpakt, diep bevroren. Kan zo de vriezer in.
Vlees is altijd goed. Bezorgbedrijf blijft een vervelend bedrijf die rond 23 uur in de avond je eten bezorgd.
Wij bestellen al enige maanden vlees bij Harrie, maandelijks een hoeveelheid die in de vriezer past en waar we de hele maand mee doen. Wij vinden het belangrijk om vlees te eten waarvan je weet waar het vandaan komt en wat van zeer goede kwaliteit is. Bij Harrie vind je beiden. Als het aan het vlees en de bezorging alleen zou liggen gaf ik Harries vlees een negen. Echter vind ik het jammer dat het lastig zoeken is op de website, zoveel categorieën. Ook mogen ook wel wat meer bereidingswijzen te vinden zijn, dit helpt bij het kiezen van vlees dat op reguliere plekken niet te krijgen is maar wel echt de moeite waar zijn. Harrie is overigens wel goed bereikbaar voor vragen en stuurt met alle liefde recepten op.
Ik ben al paar jaar klant en bevalt me uitstekend! Gewoon vlees zoals vlees behoort te zijn; zonder allerlei toevoegingen.
Ik had met spoed spareribs nodig voor een thuisfeestje, dat was geen enkel probleem bij Harries Vlees want het werd de volgende dag netjes thuisbezorgd. Dus veel tevreden gasten die genoten hebben van de heerlijke spareribs. Ook heel fijn dat de ribben per stuk vacuüm waren verpakt!
Snelle levering weer met overheerlijk kwaliteits vlees.
Bestel niet voor niets elke maand
anderhalf jaar geleden voor het eerst bij Harrie vlees besteld en sindsdien nooit meer elders. Top kwaliteit tegen een prima prijs. Aanrader.
Zoals gewoonlijk mijn zoveelste bestelling bij harries vlees het werd keurig bezorgd en goed ingevroren we gaan er weer lekker van genieten.
Alles zoals verwacht ontvangen
Zie boven
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!