Tegenvaller

Ik besteld paarden entrecote per 2st verpakt maar krijg ze enkel aangeleverd. Daarbij dus niet de hoeveelheid gekregen. Daarnaast miste ik een stuk. Op de factuur stond 6 stuks maar heb er maar 5 gekregen. De vervoerder gebruikt geen gekoelde bestelwagen wat me ook zwaar tegen viel. Goed ze waren goed ingevroren dus het heeft de reis wel overleefd maar mijn ander bestelling die dergelijke tijd werd geleverd was ontdooit. Vraag me af hoe vers of hoeveel het geleden heeft. Ook stuk duurder uit dan gedacht. En vind zonden dat er niet geadverteerd wordt met prijzen inclusief btw. Niet voor herhaling

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Altijd vlees van zeer goede kwaliteit

Harries vlees levert altijd vlees van topkwaliteit. Wij bestellen al jaren ons vlees bij Harries en willen niks anders meer.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Wij bestellen al ons vlees bij Harries vlees

Heerlijk vlees . Goed verpakt. Snel binnen. Top service

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Cordon blue

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees, goed verpakt en keurig bezorgd.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rosé rundvlees

Levering niet volledig bevroren

Levering een dag vertraagd. Werd de volgende dag weer opnieuw bij het distributiecentrum aangeboden en als nog afgeleverd. Deel van de bestelling was niet meer bevroren. Telefonisch bij Harrie gemeld met een filmpje van hoe niet bevroren. Kreeg alleen maar lul-smoezen aan de telefoon en de beloofde terugkoppeling heb ik ook nooit meer iets van vernomen. Deze keer was het echt HEEL slecht.

Super kwaliteit

Heerlijk vlees Geen zwembad bij bakken en geen troep in het vlees Helaas zijn de nieuwe slagers nog niet van top kwaliteit

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Boeren karbonade

super kwaliteit

Mijn bestelling zeer netjes ontvangen ( zeer vriendelijke bezorger) Verpakking is perfect , met ijs Kwaliteit is echt van super top klasse Ben hier erg blij mee en de prijs is ongeveer 25 % minder dan hier in de winkel

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Chateau briant , osse haas , varkens haas , kip fillet

Het lekkerste vlees

Dit vlees is gewoon het lekkerste dat we kunnen kopen. We hebben al veel geprobeerd maar dit blijft de favoriet en het is altijd goed.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Zeker alles wel

Prima vlees

Het vlees komt keurig diepgevroren verpakt aan, klopt altijd en kwaliteit ptima

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Het rundvlees en rollade

Meerdere keren besteld en altijd top kwaliteit. Vragen worden ook snel beantwoord

Geweldig geregeld zoals altijd

Besteld,factuur, betaald,email trinkers.... geleverd binnen 2 dagen wat wil je nog meer en dan ook nog heerlijk vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Entrecote

Als altijd heel goed

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rosé kophaas

Fantastische producten/ goede levering

Hele fijne producten en erg goede levering, bevroren in verpakte doos voor langere houdbaarheid. Aanrader!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Tournedos

Heerlijk vlees/kip en super snelle en verzorgde levering

Ik bestel er steeds weer

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Sweet Chili kippenkluifjes

Altijd goede ervaringen

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk vlees en snelle bezorging

Op dinsdag besteld, de volgende avond al geleverd. En zoals altijd heerlijk vlees voor een goede prijs. Wij zijn fan!

top

vlees mooi verpakt en kwam goed ingevroren aan

Top ervaring

Goed vlees en snel geleverd.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Kip producten

Snelle reactie

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Harries Vlees biedt topkwaliteit met goede service

Al jaren bestel ik met veel plezier bij Harries Vlees en ik ben nog steeds enorm tevreden! Hun vleesproducten, zoals paard en lamsvlees, zijn van topkwaliteit en altijd vers. De service is uitstekend, met (over het algemeen) snelle levering en een klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Harries Vlees is echt een aanrader voor wie houdt van eerlijk en smaakvol vlees!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Paardenvlees

Hele goede service

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Altijd een mooi stukje vlees

Elke keer weer genieten van mooi vlees, op de bbq of in de pan… top

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ezeltje/maminha

Super heerlijk vlees

Heb al verschillende keren besteld altijd heerlijk vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

(H)eerlijk vlees! Zonder enge toevoegingen! Makkelijk te bestellen en makkelijk in kleine porties ingevroren dus hup thuis in de diepvries!

Mooi en lekker vlees

Ik bestel eens in de 2-3 maanden, ben alleen... dus doe er langer mee. Fijn dat ze kleinere porties maken, alhoewel ik soms wel 2-3 dagen er mee kan doen... Ben niet een hele grote eter :) Alles wat ik besteld heb, is altijd uitstekend. Alleen verzorgbedrijf, ben ik voor 2e keer niet tevreden... maar daar kan Harries Vlees niets aan doen.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Vooral de schouderkrabonades

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!