Laden reviews...
394 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent de uitstekende kwaliteit van het vlees, snelle en betrouwbare bezorging, en vriendelijke communicatie. Klanten waarderen de verzorgde verpakking en de mogelijkheid om online bestellingen eenvoudig af te ronden. De service wordt regelmatig geroemd en aanbevelingen volgen.
Altijd heerlijk en eerlijk vlees in de vriezer. Vol van smaak en goede kwaliteit. Snel bezorgd of gehaald. Gewoon top
15 June 2026
Jolanda
Veendam
Super kwaliteit vlees! En snelle levering..heel tevreden!
Alle soorten vlees
12 June 2026
Mark
Rhenen
Ik had een cadeaubon besteld. Zat meteen in mijn mailbox.
Bbq vlees
4 May 2026
Monique
Mol
Het aanbod aan vlees is ongekend groot. De website vind ik al een feestje. De leuke filmpjes. Wat je bestelt heb je de avond erop al in huis. Altijd goed verpakt. Het vlees is van superieure kwaliteit. Vol smaak. Absoluut niet bewerkt. Ik bestel mijn vlees alleen nog via Harrie. Qua prijzen verschilt het nauwelijks als met de supermarkt. Soms zelfs nog goedkoper. Dan gun ik het Harrie en de eerlijke boeren veel meer en ik weet dat ik een eerlijk stukje vlees op mijn bord heb liggen.
De kip, hert
2 May 2026
I
Papendrecht
Een uitstekend stuk vlees van zeer goede kwaliteit. En als er onverhoopt iets mis gaat word het naar alle tevredenheid opgelost.
17 April 2026
Mgg
Weiteveen
Altijd weer lekker, en een fijn idee dat het zonder allerlei enge toevoegingen is
Bijna alles
Het rundergehakt
9 April 2026
Casper
Bussum
Altijd zeer tevreden Enige tip Als er een product niet beschikbaar is maar wel nog via de site eventueel een alternatief aanbieden.
Davy
Craenendonck
Goed vlees is het belangrijkste. Goede verzending maakt het compleet. Top. Aanrader.
Andre
Borger
Alles verliep prima en snel. Kwaliteit was uitstekend
Gourmet
Aad
MAASSLUIS
Snelle levering, producten zijn smaakvol.
7 April 2026
Nicolette
Hoogeveen
Vlees handig verpakt en lekker. Bezorging goed en snelle service
6 April 2026
Kim
Nieuw-Vennep
Ik herinner mij de woorden van mijn Vlaamse vriendin indertijd die zei dat, nadat we boodschappen hadden gedaan en vlees gekocht hadden in een Nederlandse supermarkt, het vlees tijdens de bereiding ontzettend veel water bevatte. Ik was mij daar niet van bewust. Later toen ik op mijzelf werd neergegooid en zelf vlees braadde werd mij dat inderdaad duidelijk. Het vlees van Harrie daar komt geen water uit en het blijft dezelde groote als voorheen. De smaak is veel beter dan uit de supermarkt en door Harrie verzonden vlees is extreem diepgevroren en goed verpakt, In deze tijd is het misschien niet zo mooi te zeggen maar ik ben nou eenmaal een carnivoor en dol op een goed stukje vlees.Daarom ben ik blij bij Harrie te zijn terechtgekomen.
Allemaal
D
Tilburg
Mijn favoriete vlees leverancier Ze hebben alles en de kwaliteit is top Levering savonds is echt een heel groot voordeel.
Alles
Ronald
Bergen op Zoom
Moest een dag langer wachten maar werd daar prima van op de hoogte gehouden
Welk product zou je anderen aanbevelen?
Geen idee, moet alles nog uitproberen
Anna Marie
Bovenkarspel
Vlees is goed en mals. Smaak is ietwat flauw als je niet kruidt.
Rik
Haarlem
Het vlees is heerlijk, is super goed verpakt en de levering loopt ook altijd vlekkeloos .
Alles, zelfs het hondenvoer
Erna
Hengelo
Zeer goed !
De kip producten.
Patricia
Steenderen
Zoals elke keer was het weer helemaal top
Henk
IJSSELSTEIN UT
Prima ervaring! Service was top. Ik had het verkeerde leveradres doorgegeven. Dat was via de mail binnen de kortste keren geregeld. Verzending via Trunkrs ook top. En het allerbelangrijkste natuurlijk: het vlees :) Ook dat was van topniveau. Dikke tip!
Joost
van Bemelen
Ik ben om de supers kunnen hun vlees niet meer aan mij kwijt. Misschien duurder maar veel smaakvoller en tenminste fatsoenlijk stuk vlees Kortom "grandioos"
De karbonades en biefstukken
Frans
Almere
De levering gaat perfect. Alles gaat zoals het hoort en het vlees is echt supergoed! Erg klein minpuntje, de site hapert nogal. Verder niets dan lof!
Tot nu toe alles! Met Paardenbiefstuk op 1
Brigitte
Papendrecht
**update** Naar aanleiding van onderstaande review contact opgenomen vanuit Harrie en netjes opgelost. We zijn weer een tevreden klant! Afgelopen zondag grote bestelling geplaatst, zou dinsdag bezorgd worden. Dinsdag geen bezorging, maar bericht van de vervoerder dat pakket in de verkeerde regio was en zou woensdag bezorgd worden. Op woensdag wederom hele dag zitten wachten, maar geen bezorging en bij Trunkrs alleen door AI-bot te woord gestaan en geen concreet antwoord. Op woensdag Harrie berichtje gestuurd, maar op donderdag nog steeds geen reactie. Vandaag, donderdag, ook Harrie gebeld (het nummer voor dringende zaken), maar drie keer voicemail. Weet nu nog niets en hoef het pakket niet meer, want is inmiddels drie dagen onderweg. Waardeloze service Harrie en Trunkrs. Er kan natuurlijk altijd iets tegenzitten, maar communiceer dat dan en zorg dat je op je minst bereikbaar bent… Ps. Over de kwaliteit van de producten wel tevreden (a.d.h.v. eerdere leveringen)
Rob
Den Haag
Wij hebben al veel pakketten ontvangen van Harrie. De communicatie is goed. De kwaliteit van het vlees is heel goed en dat proef je ook.
Welk product zou je anderen aanbevelen?
In bijzonder Ribeye en de grove verse worst. Kip is trouwens ook heerlijk!!
Klaas
Veenendaal
Prima was vergeten bij mijn bestelling dikke spareribs te bestellen even mailtje gestuurd en bericht terug is toegevoegd aan de bestelling. Ook mooi aangegeven wanneer de bestelling komt, top.
Oene
HALLUM
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda