Goed bevroren, heerlijk goed vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

altijd op tijd, kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs

ik bestel al een jaar elke maand mn vlees harrie. altijd goed! :)

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? biefstuk

Heerlijk

Goed stuk vlees/ gevogelte Service is goed Wij halen hier al een paar jaar vlees/gevogelte , nog steeds naar volle tevredenheid

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Iberico

blij met deze bestelling

Ik bestel al een tijd bij Harries vlees en net als voorheen ben ik zeer blij met mijn bestelling.

Alles naar tevredenheid

Goed en lekker vlees daarom al tweede bestelling gedaan.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle

Een goede kwaliteit mooie prijs en snelle levering

Wanneer ik gemakkelijk op de site alles kan uitzoeken wat ik wil bestellen komt dat ook zeer snel en goed bij ons thuis.

Amazing

Fresh meat and amazing quality,best meat i ate in the netherlands!!! Only problem is if you get it delivered in the Utrecht area,the delivery service they use is really bad,please Harry change it because your products are amazing!!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? All meat is delicious

Perfecte service

Mooi vlees, perfecte service ook op zondag, goed koel verpakt Zeer de moeite waard!!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Combinatie pakket

Ruime keuze en goed vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs

Goed vlees voor een goede prijs!

Goed vlees en niet duur!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs

Goed!

Snel geleverd, goed verpakt, goed ingevroren. Smaakt goed!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? -

Heerlijk vlees en snelle service

Het vlees smaakt heerlijk. 100x beter dan uit de supermarkt. En de levering is snel en heel netjes. In een stevige doos en goed verpakt met koelelementen. Het vlees kan gelijk bevroren de diepvries in.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Kippendijen zijn heel mals! En de thaise kokossoep is ook heerlijk.

Gewoon goed geregeld

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Al het vlees is goed

valt tegen

Vooral het portioneren was slecht. De 8 bestelde kipdijfilets kwamen aan in een brij van 5 slecht gesneden filets, onder het motto: Maak er zelf maar wat van. 4 riblappen van 500 gram werden: 1 van 760, 1 van 660 en 1 van 420. 2 braadlappen van 500 gram werden: 1 van 420, 1 van 315 en 1 van 245. En dat waren alleen de grootste afwijkingen. Kijk, dat je niet op 10 gram nauwkeurig kunt snijden, snap ik. Maar dit is amateurwerk, dan doe ik het zelf nog beter.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? geen

Snel en top kwaliteit

Bestelling wordt snel afgehandeld en de kwaliteit is erg goed, zowel voor ons als voor onze hond, die niets liever eet dan Harries vlees.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rumpsteak en hondenvoer

Het vlees is prima.

De worst kan wel wat minder zout in, en nootmuskaat overheerst, deze zal ik niet meer zo snel bestellen. De rest van het vlees ziet er goed uit en is super. Dank jullie hier voor.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles behalve de worst

Alles goed

Bedankt

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Verticale mergpijp

Goed vlees

Mijn bestelling komt altijd op tijd Altijd vers lekker vlees geen klachten

probleemloze bestelling en levering

x

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? houthakkerskip

betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Makkelijk te bestellen goede kwaliteit en wordt netjes afgeleverd

Perfect vlees, uitstekende levering

Wij bestellen al best lang vlees bij jullie. Altijd goed, lekker en heel gemakkelijk te regelen. Zou t iedereen aanraden.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rosé rundergehakt

Uitstekend, lekker vlees

Vlees moet lekker zijn, van goede kwaliteit en dat is dit vlees. Prijs, kwaliteit is perfect. Goede service van het bedrijf is ook perfect.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Heerlijk vlees, goede prijs en supersnel geleverd

Weer een grote doos met vlees besteld. Erg vlot geleverd de dag erna en keurig verpakt. Super kwaliteit vlees en de tomahawks zijn dezelfde dag nog op de barbecue gegaan, die waren fantastisch. Nu de rest nog!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Tomahawk steaks

Beste online slager van Nederland

Ik was eerst vast klant bij The Butchery, die een ontzettend gevarieerd assortiment hebben, maar veel uit het buitenland, en ik wil voornamelijk Nederlands vlees. Puur op de kwaliteit vind ik Harries vlees echt een veel beter kwaliteit en smaak hebben, zowel het dagelijkse vlees, als de bbq big cuts zijn echt van enorm goed formaat en smaak. De prijzen zijn echt scherp, en de kwaliteit die je er voor terug krijgt is fantastisch.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Brisket, Iberico, vleespakketten

Heerlijk

Het vlees is heel erg lekker als je het heb gegeten wil je het niet meer van de supermarkt eten

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!