Waren wat problemen met de levering maar is top opgelost

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk mals vlees, duidelijke uitleg over mijn vraag en super service – echt een aanrader!

Ik had laatst een rosé picanha besteld en merkte dat er weinig vet op zat. Na mijn vraag kreeg ik meteen een duidelijke en vriendelijke uitleg dat dit bij rosé vlees hoort, omdat het van jonger rund komt en daardoor malser is maar minder vet heeft. Erg prettig dat dit zo helder werd uitgelegd en dat er ook direct alternatieven werden genoemd voor een volgende keer. Het vlees zelf was heerlijk mals en van topkwaliteit. Super service en absoluut een aanrader!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? heeft met smaak te maken maar ik vind rosé vlees heerlijk.

De beste slager van Nederland!

Topkwaliteit. Goede prijs en een geweldige keuze in het asortiment. klantvriendelijkheid, daar ben ik ook blij mee.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? ossenhaas de beste.

Prima vlees

Prima vlees en goede service

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ossenhaas

Goed geregeld

Vlees ziet er goed uit En de bezorging was ook goed

Supervlees gewoon

Mooi stukken. Bestel al tijden en goed op tijd, goed verpakt alleen veel plastic verpakking.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Krabbetjes. Helemaal top!

Heel goed, ‘s avonds 23:30 besteld volgende dag nog in huis

Afleveren niet goed

Het vlees nog niet gegeten kan ik dus niet beoordelen. De bezorging was niet goed. De eerste dag niet geleverd de 2e dag kreeg ik bericht dat het om 19.30 uur zou komen werd uiteindelijk 22.15 uur erg jammer.

• Service N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteit verhouding N.v.t.
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Mooie kwaliteit vlees. Snelle levering.

Inmiddels een aantal keren vlees besteld met daarbij de vraag om besteld vlees in een bepaalde gewichtscatagorie te leveren. Iedere keer netjes opgevolgd en snel geleverd door Harries vlees. Prijsstelling is overigens ook netjes.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Goed bevroren, heerlijk goed vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

altijd op tijd, kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs

ik bestel al een jaar elke maand mn vlees harrie. altijd goed! :)

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? biefstuk

Heerlijk

Goed stuk vlees/ gevogelte Service is goed Wij halen hier al een paar jaar vlees/gevogelte , nog steeds naar volle tevredenheid

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Iberico

blij met deze bestelling

Ik bestel al een tijd bij Harries vlees en net als voorheen ben ik zeer blij met mijn bestelling.

Alles naar tevredenheid

Goed en lekker vlees daarom al tweede bestelling gedaan.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle

Een goede kwaliteit mooie prijs en snelle levering

Wanneer ik gemakkelijk op de site alles kan uitzoeken wat ik wil bestellen komt dat ook zeer snel en goed bij ons thuis.

Amazing

Fresh meat and amazing quality,best meat i ate in the netherlands!!! Only problem is if you get it delivered in the Utrecht area,the delivery service they use is really bad,please Harry change it because your products are amazing!!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? All meat is delicious

Perfecte service

Mooi vlees, perfecte service ook op zondag, goed koel verpakt Zeer de moeite waard!!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Combinatie pakket

Ruime keuze en goed vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs

Goed vlees voor een goede prijs!

Goed vlees en niet duur!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs

Goed!

Snel geleverd, goed verpakt, goed ingevroren. Smaakt goed!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? -

Heerlijk vlees en snelle service

Het vlees smaakt heerlijk. 100x beter dan uit de supermarkt. En de levering is snel en heel netjes. In een stevige doos en goed verpakt met koelelementen. Het vlees kan gelijk bevroren de diepvries in.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Kippendijen zijn heel mals! En de thaise kokossoep is ook heerlijk.

Gewoon goed geregeld

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Al het vlees is goed

valt tegen

Vooral het portioneren was slecht. De 8 bestelde kipdijfilets kwamen aan in een brij van 5 slecht gesneden filets, onder het motto: Maak er zelf maar wat van. 4 riblappen van 500 gram werden: 1 van 760, 1 van 660 en 1 van 420. 2 braadlappen van 500 gram werden: 1 van 420, 1 van 315 en 1 van 245. En dat waren alleen de grootste afwijkingen. Kijk, dat je niet op 10 gram nauwkeurig kunt snijden, snap ik. Maar dit is amateurwerk, dan doe ik het zelf nog beter.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? geen

Snel en top kwaliteit

Bestelling wordt snel afgehandeld en de kwaliteit is erg goed, zowel voor ons als voor onze hond, die niets liever eet dan Harries vlees.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rumpsteak en hondenvoer

Het vlees is prima.

De worst kan wel wat minder zout in, en nootmuskaat overheerst, deze zal ik niet meer zo snel bestellen. De rest van het vlees ziet er goed uit en is super. Dank jullie hier voor.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles behalve de worst

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!