Fantastisch lekker vlees, alleen maar lof

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Trunkrs bezorging slecht, goed opgelost door Harries Vlees

Opgelost door Harries Vlees door nieuwe zending te maken. Die werd goed bezorgd. Origineel bericht: 2 avonden thuisgezeten, 2 keer is de bezorging op het laatste moment afgezegd terwijl het al onderweg was met een bezorger. Er gaat een 3e poging volgen na het weekend, maar iedereen snapt dat dit niet ideaal is voor de kwaliteit van het vlees.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Zeer goede afhandeling en behandeling. Netjes op tijd. Zeer tevreden Vr gr BG Gerrits

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Hele bestelling was

Altijd hoge kwaliteit

Altijd hoge kwaliteit vlees, een mooi assortiment en een hele goede service en levering.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk vlees met snelle levering

Het gemak om vlees te bestellen van goede kwaliteit en hoe het met zorg verpakt is ben ik erg blij mee. Ik bestel elke maand en het kan gelijk bevroren de vriezer in. Ik ben erg tevreden, of het nou gehakt, kip of biefstuk is het smaakt allemaal even heerlijk. Helemaal top!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Eigenlijk al het vlees is aan te raden

Goed vlees en mooi geleverd

Het vlees was fantastisch is een aanrader

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Dry aged beefburgers

Super bezorging, duidelijk aangeven tussen hoelaat en hoelaat ze komen. Vlees is onwijs goed en nog bevroren als het geleverd wordt.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Schnitzels, rosé rundvlees

Zoals altijd goed vriendelijke en zeer behulpzaam. Tot de volgende keer.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Zeker de beef

weer goed.

ik bestel nog steeds het is goed .

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? niet veel

Super mooi vlees

Altijd goed vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Weer zeer tevreden met mijn bestelling

De bestelling verliep vanaf het maken van mijn keuzes tot en met de bezorging optimaal verlopen.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? alle producten

Service goed opgelost, toen bleek dat mijn levering dinsdag kwam ipv maandag, in overleg gewijzigd naar donderdag. Alles goed te volgen, kreeg nog extra bericht op woensdag als herinnering, en de levering was ook vlot, vroeg in de avond. Vlees smaakt super lekker!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles wat ik tot nu toe heb geproefd, ribeye is mijn favoriet.

Uitstekende service & ideaal 's avonds geleverd

Het vlees bevalt goed en ideaal dat de levering (op mijn postcode) mooi in de avond valt.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Riblappen

Everything was very tasty, high quality. Recommend

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? all

Binnen 48uur in huis. Prima verpakt.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Biefstuk

Heerlijk vlees

Vlees is prima zolang het niet verwerkt is, dan vinden wij het veel te zout en is echt jammer. Min puntje is dat de site onhandig is. Als je pagina even verlaat, slaat hij je bestelling niet op en is je winkelwagentje weer leeg en kan je alles opnieuw invoeren. Dat weerhoudt ons er soms van om eerder een bestelling te plaatsen.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle producten zonder kruiden die zijn te zout

Top producten voor een nette prijs

Ruime keuze uit veel verschillende soorten vlees. Erg fijn dat men na het inpakken pas de factuur stuurt zodat je niet meer betaald dan wat daadwerkelijk geleverd wordt.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Ruime keuze, dus niet specifiek 1 product

Uitmuntend

Uitstekende kwaliteit vlees,goed verpakt en bevroren.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? H O H rollade

het vlees is goed het leveren niet echt

ik heb vanmorgen het vlees gevonden achter een auto toen mijn man weg reed.Ook hoorde ik dat het vlees vorige keer bij mijn buren is geleverd .Graag tegen de bezorger zeggen dat hij aan de andere kant van de auto de voordeur ziet en daar is ook een afdakje waar het kan liggen zonder dat mijn buren op de hoogte worden gebracht waar ik mijn vlees koop vr gr H Gelderloos

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? bezorgen

Weer lekker vlees in huis

Top om weer vlees van Harry te mogen ontvangen. Netjes verpakt, Het water loopt mij mijn mond uit. Kijk uit als het bereid is

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles wat we besteld hebben

Vlees ziet er goed uit heb het nog niet geprobeerd maar dat komt wel goed

Vlees ziet er goed uit

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Goed vlees,ruime keuze en makkelijk

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? duitse shnitzels

Eerlijk en lekker vlees van top kwaliteit

Heel makkelijk besteld en de volgende dag al in huis! Het vlees was echt super lekker, zeker een aanrader!!

Uitstekende service

Wij zijn erg tevreden met wat je krijgt voor de prijs. Ook een goede service en goede kwaliteit.

Nog niet ontvangen

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!