Aankoop proces ging soepel

Aankoop proces via website ging soepel, aflevering op geplande datum en correspondentie en aangeven aankomsttijd ging super.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ribeyes

Altijd een goede ervaring en kwaliteit

Ik bestel regelmatig vlees bij Harrie. Zo kan ik mijn vriezer weer een tijdje gevuld houden. Het vlees is zonder uitzondering van uitstekende kwaliteit. Het bestellen op de site is overzichtelijk en duidelijk. Het enige wat me opvalt is de manier van betalen. Die lijkt wat omslachtig, maar ik begrijp ook dat de uiteindelijke prijs wordt bepaald als de bestelling is afgewogen. In de nazorg krijg je tips over het ontdooien, en op de site en op het youtube kanaal is voldoende aanvullende informatie te vinden. Het gemak van online, kwalitatief vlees bestellen en de goede communicatie, maakt dat ik hier telkens terugkom.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? iets met vlees, altijd goed.

Goede kwaliteit snelle levering

Mooi assortiment, goede service, transparante factuur. Je betaalt pas nadat de producten zijn gewogen. Snelle levering .

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Pincanha

Snelle levering van het vlees

De variatie van verschillende soorten vlees bevalt ons totnutoe goed.

Lekker en kant en klaar

Ossobuco smaak goed saus kan beter

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Harries Vlees, best vlees!

Snel en gekoeld ontvangen zoals het hoort

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Nooit een klacht gehad en ik haal al tijden nergens anders meer mijn vlees!

Ik wou dat meer takken dit zo gingen oppakken als Harrie! We snakken naar goede biologische groente maar dat is nog steeds onbetaalbaar voor de meeste mensen!

• Service
  • Prijs-Kwaliteit verhouding N.v.t.
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? De kip

Goede kwaliteit vlees, makkelijk online besteld

Veel soorten vlees op voorraad, goede kwaliteit, altijd netjes ingepakt en volgende dag al thuis bezorgd. Ik koop al jaren niks meer in de supermarkt.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

niet op de gevraagde dag geleverd

Al 2x niet op de gekozen dag geleverd omdat de betaallink te laat gestuurd wordt. Maar vlees is in één woord geweldig

• Welk product zou je anderen aanbevelen? BBQVLEES

Goed vlees prima verpakt top

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Kalfslever

Perfect.

Toen bleek dat ik op de eventuele bezorgdag niet thuis kon zijn, heb ik een telefoontje gepleegd en een geweldig overleg gehad. Kon de bezorging zo veranderen, zodat ik zeker thuis was. Dat is service!!!!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk vlees voor een goede prijs!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Procereur, spareribs, buikspek

Eerlijk vlees voor een eerlijke prijs

Bestel al 2 jaar 2-wekelijks rundvlees bij Harrie als fanatiek carnivoor diëtist, nog nooit enig probleem gehad Echte aanrader

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rundvlees

Alle lof voor dit bedrijf

Top vlees en op tijd geleverd. Hierbij moet ik ook Trunkrs een veer geven.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? De Entrecote steak

Verrassend goed .

Voor het eerst hier besteld en moet zeggen vond de kwaliteit echt top. Had een runder nek xl heb er pulled beef van gemaakt voor beef taco s met de familie en iedereen vond het heerlijk.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rundernek /procureur xl

Tegenvaller

Ik besteld paarden entrecote per 2st verpakt maar krijg ze enkel aangeleverd. Daarbij dus niet de hoeveelheid gekregen. Daarnaast miste ik een stuk. Op de factuur stond 6 stuks maar heb er maar 5 gekregen. De vervoerder gebruikt geen gekoelde bestelwagen wat me ook zwaar tegen viel. Goed ze waren goed ingevroren dus het heeft de reis wel overleefd maar mijn ander bestelling die dergelijke tijd werd geleverd was ontdooit. Vraag me af hoe vers of hoeveel het geleden heeft. Ook stuk duurder uit dan gedacht. En vind zonden dat er niet geadverteerd wordt met prijzen inclusief btw. Niet voor herhaling

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Altijd vlees van zeer goede kwaliteit

Harries vlees levert altijd vlees van topkwaliteit. Wij bestellen al jaren ons vlees bij Harries en willen niks anders meer.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Wij bestellen al ons vlees bij Harries vlees

Heerlijk vlees . Goed verpakt. Snel binnen. Top service

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Cordon blue

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees, goed verpakt en keurig bezorgd.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rosé rundvlees

Levering niet volledig bevroren

Levering een dag vertraagd. Werd de volgende dag weer opnieuw bij het distributiecentrum aangeboden en als nog afgeleverd. Deel van de bestelling was niet meer bevroren. Telefonisch bij Harrie gemeld met een filmpje van hoe niet bevroren. Kreeg alleen maar lul-smoezen aan de telefoon en de beloofde terugkoppeling heb ik ook nooit meer iets van vernomen. Deze keer was het echt HEEL slecht.

Super kwaliteit

Heerlijk vlees Geen zwembad bij bakken en geen troep in het vlees Helaas zijn de nieuwe slagers nog niet van top kwaliteit

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Boeren karbonade

super kwaliteit

Mijn bestelling zeer netjes ontvangen ( zeer vriendelijke bezorger) Verpakking is perfect , met ijs Kwaliteit is echt van super top klasse Ben hier erg blij mee en de prijs is ongeveer 25 % minder dan hier in de winkel

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Chateau briant , osse haas , varkens haas , kip fillet

Het lekkerste vlees

Dit vlees is gewoon het lekkerste dat we kunnen kopen. We hebben al veel geprobeerd maar dit blijft de favoriet en het is altijd goed.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Zeker alles wel

Prima vlees

Het vlees komt keurig diepgevroren verpakt aan, klopt altijd en kwaliteit ptima

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Het rundvlees en rollade

Meerdere keren besteld en altijd top kwaliteit. Vragen worden ook snel beantwoord

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!