Prima kwaliteit met perfecte levertijd

Ik bestel regelmatig bij Harries vlees en ben daar zeer content over

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs en oerhammetjes

Netjes verpakt en altijd goed vlees voor een nette prijs!

Het vlees wordt goed en netjes verpakt aangeleverd. Het vlees is lekker en goed.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? De grove verse worst

Zoals gewoonlijk heerlijk

Zoals gewoonlijk heerlijk stukje vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Dit vlees is niet te vergelijken met het bewerkte supermarkt vlees, wat een verschil en lekkerrr!!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle producten

pakket een dag te laat

pakket was een dag te laat

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Bestellen prima, snelle aflevering, goed verpakt.

Zie boven, maar levering niet tevreden over. Veel te laat geleverd, zonder bericht. Mijn telefoon nr. Bekend, bellen bij slagboom. Na kwart over tien naar ingang gereden en gewacht tot bijna elf uur niemand gezien. Was net terug was het paket bezorgd !! Waarom niet even een belletje als je veel later komt. Verder erg tevreden hoor.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles prima.

Hallo wel goed verlopen nu nog binnen krijgen

Klantenservice is top

Het niet aankomen van een pakket daar gaan de medewerkers ook prima mee om. Vlees is top kan niet anders zeggen

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Paardenvlees

Prima.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Soms is rund een beetje vet. En ik zou het fijn vinden als je ook per stuk O.a karbonade en biefstuk zou kunnen bestellen. Wij zijn met tween en we houden niet van hetzelfde vandaar.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Biefstuk, Sucade karbonade

Uitmuntend

We hebben het gourmetpakket A en B gegeten. Op de gepaneerde varkensschnitzeltjes na, was de rest verrukkelijk. Op gourmet blijft dit plakken en paneermeel verbrand. Was gen succes helaas. Maar verder Malse producten, het product krimpt niet zoals bij supermarktvlees. De smaken waren hemels. Verdere producten ook de moeite waard alleen al qua grote. Wij zijn vleeseters, en het ziet er top uit. En prijsverhouding is echt super, voor de producten die wij hebben. We raden het aan.

Hele goede ervaring

Goede kwaliteit vlees, leveringen altijd 100% in orde, klantenservice altijd vriendelijke en behulpzaam. Ik besteld hier altijd en blijf dat ook zeker zo doen.

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees uit Nederland

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

prima vlees en goed verpakt

tweede keer besteld na een lange tussen pose, is goed verpakt en we hebben natuurlijk nog niet alles geprobeerd maar wat we hebben gegeten was super.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? spareribs en bbq kip

Goed vlees op tijd geleverd

Prima vlees . Heerlijk gegourmet . Pakket 4 personen is voldoende voor 3 volwassenen. Maar dat had ik al berekend. Nu zien of de andere pakken minstens zo goed zijn .

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle kipproducten

Alles netjes en eerlijk geregeld

Nu 2x besteld hier en alle 2x top geleverd. Wat ook mooi is is dat je na je bestelling de nota krijgt. Daar staan de echte prijzen qua gewichten op. Dus je betaald nooit te veel. En de kwaliteit van het vlees is super. Harries vlees heeft er een vaste klant bij.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Eigenlijk alles van de grote stukken voor de bbq

Lekker vlees, makkelijk bestellen

Al diverse keren besteld. Ik bestel dan wat meer zodat de vriezer lekker vol ligt. Wat een enorm verschil met het vlees uit de supermarkt. Ik bestel bij Harrie voor de BBQ maar ook voor door de week. Supergoed gewoon. Makkelijk bestellen. Goede levering. Wel veel inpakplastic en niet altijd vacuüm. Beetje overheersende kruitnagelsmaak. Hou ik wel van mijn vrouw niet zo...

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rolladepakket. Dikke ribben

Ziet er keurig uit

Vandaag besteld, morgen in huis, vlotte bezorging, keurig verpakt en het makkelijkste is er staat op de verpakking wat er in zit ,dat vind ik heel handig ,dan zie je tenminste wat je pakt, chapeau voor Harries vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Super vlees tegen goede prijs

Eerlijk en heerlijk vlees van Nederlandse bodem. De prijs is goed en wil je iets feestelijke op tafel zetten, hebben ze mooie grote stukken met recept en bereidings voorstellen. En voor elke portemonnee! Het vlees wordt netjes 's avonds gebracht en kan meteen de vriezer in.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Exellent in levering en kwaliteit

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Wat ze maar willen

In één woord eigenlijk: GEWELDIG

Bestelwijze (factuur achteraf ivm juist gewicht etc) Vlotte afwerking en verzending via de door u gekozen vervoerder. Wat wel grappig was, is dat de man die het vlees aan de deur kwam afleveren even in de war was omdat niet ikzelf, maar mijn vrouw aan de deur stond. Hij vroeg ook naar me en had me ondertussen ook gebeld.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle producten

Goed stukkie vlees!

Goed stuk vlees!! Overtrof mijn verwachtingen.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk vlees voor aantrekkelijke prijs

Bevroren geleverd, heerlijk vlees, Harrie word mijn vaste slager. Heb een slowcooker gekocht voor de Chuck, is heerlijk, en zoals vermeld, boterzacht.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ribeye, Buikspek, gehakt, chuck

Snel geleverd en mooie stukken vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Goed, eerlijk vlees. Dat proef je. Karbonades wel aan de dikke kant, moet je van houden. Varkenswangen besteld om eens iets anders te proberen. Meer van dit soort stukken vlees wat niet bij de gemiddelde slager ligt. Heerlijk! Ophalen in Scheemda is prima. Vriendelijke mensen.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Heerlijk lees en geweldige service

Inmiddels al een aantal bestellingen gedaan en ik vind vlees nu weer lekker. Eerder bestelde ik gemakshalve met de boodschappen mee en at steeds minder vlees omdat ik het niet meer lekker vond. Nu is vlees weer een traktatie, goede kwaliteit, vers, mals en heerlijk van smaak. En ideaal dat het vacuüm verpakt ingevroren is, daardoor past er eenvoudiger meer in onze vrieslades. Wat ook een verademing is, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers die de orders verwerken en als je iets afwijkends vraagt dat dat dan gewoon kan. Ze communiceren heel duidelijk en vriendelijk. Eigenlijk is het hele traject van eenvoudig bestellen tot de levering perfect geregeld.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Tot nu toe vinden we alles wat we besteld hebben heerlijk van kippenvlees tot varkens en rundvlees…heerlijk, gewoon proberen!

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!