Ontzettend goed vlees

Ondanks ongeluk toch geleverd op de dag van afspraak. Alles diepgevroren dus zo in de diepvries. Rollade erg lekker en gisteren schnitzels gegeten ontzettend lekker

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rollade

kwaliteit / prijs verhouding zeer goed

kwaliteit van het vlees is uitstekend , ook de prijs is prima , goede porties , alleen vindt ik dat er zijn nu veel gezinnen met 3 personen , portie van 3 stuks zou voor mij ook goed zijn. de bezorging van het vlees kan beter , 2 keer gehad dat het vlees geleverd zou worden , maar kwam niet omdat ik niet thuis was volgens de leverancier , dit klopte niet , was wel thuis. Maar hier kunnen jullie niets aan doen.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? kip

vlug en goed verpakt

goede website. makkelijk om te bestellen

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? weet ik nog niet

Top slager

Wij zijn zeer tevreden over Harries Vlees!! Wat voor ons heel belangrijk is, dat Harries Vlees geen antibiotica en hormonen bevat en dat het van Nederlandse bodem komt. Het vlees is van top kwaliteit, sappig mals en heerlijk van smaak. Daarnaast kan je de prachtige producten vanuit je luie stoel bestellen, waarop deze de volgende dag keurig worden bezorgd (vacuüm verpakt, diepgevroren en per product gelabeld) Wat wil je nog meer!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? De rosé kogelbiefstuk

Top ervaring, super goed verpakt en mooi vlees.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spare Ribs

Lekkerste vlees dat er is!

Wij bestellen hier vaker vlees. Volgens mij is dit nu de derde keer. Het fijne eraan is is dat het de volgende dag al wordt geleverd. Maar het meest belangrijke is de smaak en textuur van het vlees. Je proeft echt verschil. Zeker een aanrader om een keer te proberen

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Lamsrack, gehakt en uiteraard kip

Fantastisch!

Goed!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ossenhaas

Slecht verpakt en kleine stukken

Volgens beschrijving gewicht van 300 gram tot 350 gram Van alle varkenshaas stukken 15+ misschien 5 die in het gewicht zaten de rest allemaal kleiner Verpakkingen waren slecht geseald bij het ontdooien meer dan de helft van de verpakkingen lek, me koelkast dus volledig moeten reinigen ivm lek vocht.

Aanrader

Goede verpakt. Lekker vlees. Zonder rare toevoegingen. Makkelijk online bestellen. Ik ben vooral een kip liefhebber en ze hebben zoveel keus. Automatische incasso of gelijk kunnen betalen met ideal zou het nog makkelijker maken. Ik bestel al een tijdje bij Harries en altijd goed.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Kipfrikandel

Topvlees

Kreeg netjes ingevroren binnen , waren per 2 verpakt , volgende keer ga ik er bij zetten graag per 1 verpakken , geprobeerd bevroren dit te doen maar dat is een uitdaging, ik wist niet dat ze per 2 in verpakking zaten. Vlees is top kwaliteit , had onder andere tournados besteld en die waren super

Xxx

Goed geleverd

Duidelijke bereiding tips op de website. De levering is goed ingepakt met advies hoe tlje het het beste kunt ontdooien.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rollade

Ik bestel een voucher van 25 euro en krijg code via mail

Ik krijg de code via mail. Ik had mijn asres en postcode en alles ingevoerd. In de hoop Dat ik een "leuk pasje" van harries vlees zou gaan krijgen maar krijg heel nonchalant via de mail een heel saai "pdf bestandje" waar vervolgens de code op staat. Ben er zeer ontevreden mee! Vooral omdat het een cadeautje was. En nu krijgt diegene geen leuk pasje met geld erop maar een "uitgeprint saai pdf bestandje" met een code erop.

Gewoon perfect

Is een gok iets van internet bestellen vooral ook vleeswaren maar Harrie vlees is 100% goed en betrouwbaar ,absuluut waar voor je geld zou het iedereen aanraden.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Elk soort vlees

Geweldig heerlijk vlees ik bestel altijd per telefoon ik ben al een paar jaar klant en van plan om dat lang te blijven groetjes Ingrid Venings

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Alle producten zijn heel goed

zeer tevreden

besteld, volgende avond aan huis geleverd ! hoe fijn is dat .

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? eigenlijk alles

Uitstekend vlees!

Heerlijk vlees en snelle bezorging. We hebben nu 2 keer besteld en zijn meer dan tevreden. Bestellen is eenvoudig. Je betaalt daarna via Ideal de factuur en je pakket wordt snel daarna bezorgd. Echt een aanrader.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Harries Vlees is gewoon top!!

Elke keer weer is het genieten van het heerlijke vlees!

Uitstekend!!!

Telefonisch contact verloopt heel vriendelijk en goed. Vlees is heerlijk vooral de rosé kophaas, perfecte malsheid en smaak. Goede prijs, vooral de aanbiedingen. Ga zo door! Levering verloopt ook goed.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Zeggen we niet, dan wil iedereen dit ook kopen.

Heerlijk vlees 1puntje in sommige stukken vlees erg veel harde spieren.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Ruime keuze

Ruime keuze gemakkelijk te bestellen en vlot en netjes geleverd

Geweldig!

Snel Vlot flexibel goed bereikbaar Erg lekker vlees.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ossenhaas- kiofilet

Helemaal top!

Levering is altijd perfect te volgen via internet. Door drukte voor de feestdagen was de levering een dag later maar dat kan je verwachten en was geen enkel probleem. Een klein probleempje met een ossenhaas werd geweldig opgelost dus ik kan iedereen aanraden om lekker vlees te bestellen bij Harrie.

Snel en gemakkelijk!!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Tournedos

Goed.

De ervaring, aan de telefoon was uitstekend ben goed geholpen. De ervaring kwa vlees en kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, omdat mijn bestelling rond de 22e aankomt. Maar voor nu is het goed.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!