Ondanks ongeluk toch geleverd op de dag van afspraak. Alles diepgevroren dus zo in de diepvries. Rollade erg lekker en gisteren schnitzels gegeten ontzettend lekker
kwaliteit van het vlees is uitstekend , ook de prijs is prima , goede porties , alleen vindt ik dat er zijn nu veel gezinnen met 3 personen , portie van 3 stuks zou voor mij ook goed zijn. de bezorging van het vlees kan beter , 2 keer gehad dat het vlees geleverd zou worden , maar kwam niet omdat ik niet thuis was volgens de leverancier , dit klopte niet , was wel thuis. Maar hier kunnen jullie niets aan doen.
goede website. makkelijk om te bestellen
Wij zijn zeer tevreden over Harries Vlees!! Wat voor ons heel belangrijk is, dat Harries Vlees geen antibiotica en hormonen bevat en dat het van Nederlandse bodem komt. Het vlees is van top kwaliteit, sappig mals en heerlijk van smaak. Daarnaast kan je de prachtige producten vanuit je luie stoel bestellen, waarop deze de volgende dag keurig worden bezorgd (vacuüm verpakt, diepgevroren en per product gelabeld) Wat wil je nog meer!
Top ervaring, super goed verpakt en mooi vlees.
Wij bestellen hier vaker vlees. Volgens mij is dit nu de derde keer. Het fijne eraan is is dat het de volgende dag al wordt geleverd. Maar het meest belangrijke is de smaak en textuur van het vlees. Je proeft echt verschil. Zeker een aanrader om een keer te proberen
Goed!
Volgens beschrijving gewicht van 300 gram tot 350 gram Van alle varkenshaas stukken 15+ misschien 5 die in het gewicht zaten de rest allemaal kleiner Verpakkingen waren slecht geseald bij het ontdooien meer dan de helft van de verpakkingen lek, me koelkast dus volledig moeten reinigen ivm lek vocht.
Goede verpakt. Lekker vlees. Zonder rare toevoegingen. Makkelijk online bestellen. Ik ben vooral een kip liefhebber en ze hebben zoveel keus. Automatische incasso of gelijk kunnen betalen met ideal zou het nog makkelijker maken. Ik bestel al een tijdje bij Harries en altijd goed.
Kreeg netjes ingevroren binnen , waren per 2 verpakt , volgende keer ga ik er bij zetten graag per 1 verpakken , geprobeerd bevroren dit te doen maar dat is een uitdaging, ik wist niet dat ze per 2 in verpakking zaten. Vlees is top kwaliteit , had onder andere tournados besteld en die waren super
Xxx
Duidelijke bereiding tips op de website. De levering is goed ingepakt met advies hoe tlje het het beste kunt ontdooien.
Ik krijg de code via mail. Ik had mijn asres en postcode en alles ingevoerd. In de hoop Dat ik een "leuk pasje" van harries vlees zou gaan krijgen maar krijg heel nonchalant via de mail een heel saai "pdf bestandje" waar vervolgens de code op staat. Ben er zeer ontevreden mee! Vooral omdat het een cadeautje was. En nu krijgt diegene geen leuk pasje met geld erop maar een "uitgeprint saai pdf bestandje" met een code erop.
Dank je wel voor je bericht en excuses voor het ongemak. We begrijpen dat je had gehoopt op een leuker presentatiemiddel voor de code die je hebt ontvangen. Zoals op de productpagina op de website te lezen is, worden alle cadeaubonnen in pdf, per mail aangeleverd. Dit doen wij juist, omdat we hiermee vooral veel tijd en plastic besparen. Immers, je besteld en hebt meteen de cadeaubon op je mail staan. Voor degenen die de voorkeur geven aan een tastbaar cadeau, is het goed om te weten dat er de mogelijkheid is om een fysieke cadeaubon met een persoonlijke boodschap per post te versturen. Dit dien je echter wel bij ons aan te geven, want de standaard is inderdaad een email met een pdf-bestand bijgevoegd. We zullen ervoor zorgen dat deze optie duidelijker gecommuniceerd wordt, om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Nogmaals excuses voor het ongemak. We stellen je als klant zeer op prijs en hopen dat we in de toekomst een betere ervaring voor je kunnen creëren.
Is een gok iets van internet bestellen vooral ook vleeswaren maar Harrie vlees is 100% goed en betrouwbaar ,absuluut waar voor je geld zou het iedereen aanraden.
Geweldig heerlijk vlees ik bestel altijd per telefoon ik ben al een paar jaar klant en van plan om dat lang te blijven groetjes Ingrid Venings
besteld, volgende avond aan huis geleverd ! hoe fijn is dat .
Heerlijk vlees en snelle bezorging. We hebben nu 2 keer besteld en zijn meer dan tevreden. Bestellen is eenvoudig. Je betaalt daarna via Ideal de factuur en je pakket wordt snel daarna bezorgd. Echt een aanrader.
Elke keer weer is het genieten van het heerlijke vlees!
Telefonisch contact verloopt heel vriendelijk en goed. Vlees is heerlijk vooral de rosé kophaas, perfecte malsheid en smaak. Goede prijs, vooral de aanbiedingen. Ga zo door! Levering verloopt ook goed.
Heerlijk vlees 1puntje in sommige stukken vlees erg veel harde spieren.
Ruime keuze gemakkelijk te bestellen en vlot en netjes geleverd
Snel Vlot flexibel goed bereikbaar Erg lekker vlees.
Levering is altijd perfect te volgen via internet. Door drukte voor de feestdagen was de levering een dag later maar dat kan je verwachten en was geen enkel probleem. Een klein probleempje met een ossenhaas werd geweldig opgelost dus ik kan iedereen aanraden om lekker vlees te bestellen bij Harrie.
Snel en gemakkelijk!!
De ervaring, aan de telefoon was uitstekend ben goed geholpen. De ervaring kwa vlees en kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, omdat mijn bestelling rond de 22e aankomt. Maar voor nu is het goed.
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!