Het vlees is goed

Lastig als je de tel hebt vergeten Op de bel word niet gereageerd Maar verder geen probleem

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Paardevlees

Super lekker vlees

Al enige jaren bestel ik vlees bij Harries. Het vlees is zonder kleurstof en zonder hormonen. De smaak en textuur is geweldig. Wat een groot verschil met vlees van de supermarkt en om het prijsverschil hoef je het niet te laten. Wij zijn heel tevreden met “Harries vlees”!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Rundergehakt, Hollands kipfilet, sucadelapjes, riblapjes enz….

Geweldig!

Erg lekker en goed vlees en niet te duur ( ook heel erg fijn), goede service. Wij zijn enorm tevreden.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Ik vind tot nu toe alles lekker wat ik had besteld.

Heerlijk stuk vlees

Gewoon goed, en niet duur.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Betrouwbaar bedrijf

Goede lekkere producten , die heel fijn te bakken, grillen en braden zijn.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? De Kalfstong

Ruime keuze, lekker vlees. Snelle bezorging. Zeer tevreden

We love it!

Great services, always on time We are always taking beef, pork, chicken and naggets, very happy with the quality!

• Chicken Naggets and rose beef

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

goed eerlijk product ,en altijd vooraad in huis van hoogwaardige kwaliteit !

goed eerlijk product ,en altijd vooraad in huis van hoogwaardige kwaliteit !

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? paarden en Runds (rose)

Heerlijk!!

Heerlijk vlees. Elke bestelling is weer een feestje. Plus: het bestellen en bezorgen lopen vlekkeloos. Complimenten

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

1ᶱ Bestelling boven verwachting goed bevallen.

Het ziet er naar uit dat ik Harrie's vlees meer ga bestellen in de toekomst. het eerste pakket is afgeleverd volgens de afgesproken datum & tijd, op de bezorger was niets aan te merken. Het was fijn dat wij de vriezer konden vullen zonder de temperatuur te verlagen tot -28 om sneller invriezen te bevorderen. inmiddels 2 stuks volgens de tips ontdooit en bereid. Dit is zodanig goed bevallen qua malsheid en kwaliteit dat wij elke twijfel hebben los gelaten.

Goed en betaalbaar vlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

vlees van vroeger

Ben er 70 en vlees smaakte mij niet meer en toen was HARRIE daar en nu weer de smaak van vroeger terug dus toppie

Zeer tevreden!

Heel zorgvuldig ingepakt. Alles kon meteen de vriezer in. Kortom, heel tevreden! Ik ga zeker in het vervolg bij Harrie's vlees bestellen.

Goed vlees netjes geleverd

Heb nu 3x vlees besteld en zou het iedereen aanraden. Je proeft dat het anders is als uit een supermarkt. 500gram vlees is 500 gram vlees. Geen vocht of andere fillers. Puur vlees. Gezonder kan niet.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Buikspek, dik bevleesde spareribs

Prima kwaliteit

Heerlijk vlees

Met wat ik bestel, is het geweldig lekkere vlees , makkelijk, goed, duidelijke taal. Gewoon een top bedrijf.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rookspek

Affordable and delicious

I have ordered a few times and am so happy with the convenience of ordering, the price of good quality meat and the free delivery! Thank you

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ribs, Kip rollade

Keurig vlees.

Ik heb 1 opmerking: de haasbiefstuk zou: De Haasbiefstukken wegen circa 150 gram per stuk en zijn per 2 stuk vacuüm verpakt. Dat ging bij ons niet op, we kregen 3 pakjes van ongeveer 900 gram p/st. Dat is het enige wat tegenviel.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Besteld netjes op de hoogte gehouden en goed verpakt en afgeleverd

Prima!!!

Keurig geleverd.

Geweldig goed vlees

Het rundvlees is heel goed, mijn vrouw zegt veel eerder gaar, dan uit de supermarkt, reeds van het vlees uitstekende kwaliteit.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? alles

Vlees is heel goed

Jullie zijn enigen waar ik paarden biefstuk kan krijgen ,maar erg duur met thuisbezorgen dus bestel dan maar wat meer gelijk maar kan maar eens half jaar bestellen ,want heb aowtje ,

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Paardenbiefstuk

Mijn eerste bestelling bij Harries vlees is mij zeer goed bevallen. Vanaf het bestelproces tot aflevering bij mij thuis. Het vlees was mooi en goed verpakt, per 2 stuks. Erg ideaal en het kon zo mijn vriezer in. Omdat het per gewicht gaat, had ik 2 stuk vlees minder dan ik besteld had en dat begrijp ik, dus een volgende keer bestel ik gewoon nog iets meer zodat ik dan wel aan mijn aantallen kom. Ik heb even gewacht met het schrijven van deze recensie zodat ik ook de smaak van het vlees kon beoordelen en de smaak is super goed. ik had de ribkarbonade en de filet lapjes gebraden. Ik ga er vanuit dat het andere vlees mij ook uitstekend zal bevallen. Graag tot een volgende keer Harrie. Groetjes van Fransisca

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Ribkarbonade, Filet lapjes

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!