Prima ervaring. Levering altijd goed en het vlees is van een goede kwaliteit
Goed en smaakvol vlees En als er onverhoopt een Probleem is wordt het snel En goed opgelost dus een Dikke tien.
Chateaubriand besteld. kon hem direct ophalen en 's avonds lag het op de BBQ. Heerlijk stuk vlees. Met weinig peper en zout een zeer smaakvol stuk vlees.
Ik had een klacht over mijn voorgaande bestelling betreft niet mooi gesneden en geconditioneerd vlees. Harrie belde zelf op en we hebben een heel leuk gesprek gehad aan de telefoon. Het misverstand heeft hij goed uitgelegd en voelde mij gehoord. Dat noem ik service. Het vlees zelf is altijd goed geweest en eet dat ook iedere dag. Harrie zou mijn bestelling nog aanvullen als een soort goedmaker/vergoeding van de voorgaande bestelling(en) maar ik denk dat hij dit vergeten is, dat vond ik wel jammer want was benieuwd wat hij er extra in gedaan had
Prima geregeld.
De kip butterfly en sparerib. Zonde van het geld.
Wat ontzettend jammer om te horen dat deze 2 producten uit uw bestelling niet zijn bevallen. Wat was er naar uw idee niet goed aan deze specifieke producten? Wij willen ons continu verbeteren en ontvangen daarom graag uw feedback. Alvast bedankt!
heerlijk vlees tegen redelijke prijzen .
Verpakking niet zo als de vorige keer half om half rollade is een varkensrollade. Paar andere dingetjes
Bedankt voor uw review. Wanneer u bij ons een specifiek product besteld, is dat ook wat u geleverd krijgt. Wij zullen nooit een varkensrollade leveren, wanneer u een half om half rollade heeft besteld. Wij vinden het daarom ook jammer dat u hier geen contact over opgenomen heeft met onze klantenservice, dan hadden wij u hier direct uitleg over kunnen geven. De verpakking is inderdaad veranderd, zodat wij het vlees nog beter kunnen verpakken en bij u thuis kunnen leveren. Tevens wordt er met de nieuwe verpakking minder plastic gebruikt en hoeven wij de kosten van verpakking ook niet aan u, als klant, door te berekenen. Win-win situatie dus! Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch bereiken.
Eerlijk vlees, eerlijke prijzen. Altijd weer genieten!!
Snelle en nette service.
Beste Harrie en team, De eerste levering gehad van jullie varkensvlees, bedoelt om er worsten in verschillende soorten van te maken. Was blij verrast door de wijze waarop dit gebeurde, realtime informatie over het tijdstip is natuurlijk al super maar toen ik de verpakking zag, en met name de diepvrieszak, wist ik al vrijwel zeker dat dit niet de laatste bestelling is die ik gedaan heb. De kwaliteit van het vlees is super, inmiddels hangen de worsten te drogen en hebben we ook braadworst met venkel ermee gemaakt, erg lekker! Groet, Ad
Ik bestel vlees voor de hond ivm een mogelijke allergie. Het vlees ziet er heel goed uit en is zeer mals. Misschien dat ik voor mezelf ook ga bestellen ook al ben een geen echte vlees eten. Er valt snel wat te regelen mbt ophalen. Ook de betaling verloopt heel gemakkelijk.
Diepgevroren komt het aan vanaf Groningen naar Amsterdam. Bovendien ligt het dan ook nog een paar uur in het trappenhuis. Echt nog steeds keihard bevroren. Geweldig.
goede service en top producten
3e nesteling nu, komt ook geen ander Hollands vlees meer in huis. Raad ook ieder ander Harry vlees.NL aan!
Snel, lekker en keurig geleverd vlees.
dit is tot nu toe de lekkerste bief. ik heb het nergens zo goed getroffen. toppie . heerlyk mals je kan het met een bot mes snyden.?
Ik ga altijd bij Harrie,s vlees bestellen omdat het heel lekker smaakt en de malsheid is echt geweldig zo lekker.Ook de kip heel mals niet droog was ook geweldig je proefd het verschil.Alle vlees en kip wat het ook is echt een aanrader om daar vlees en kip te bestellen topklase.
Derde keer besteld en weer alles prima.Mooi assortiment.Nu alleen nog vleeswaren en het word helemaal fantastisch.
Echt kwaliteits vlees, (h) eerlijk vlees!
Had wel mijn mobiel bij me Dus kon ik bellen De klanten zijn hier niet zo blij mee Kan dit niet anders ?
Zoals altijd goeie kwaliteit en snelle levering!
The meat is good and tender and I can't complain :P
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!