Maar had wat andere verwachtingen. Bijv alles per stuk verpakt zoals dat bij anderen wel is. Alles is plat gevacuumeerd. Je verwacht van een prof in vlees dat hij het vlees respecteerd. Als je zo hard vacuumeerd is alles plat en trek je alle cellen stuk. Waardoor het vlees met bakken droog word. Voor mij is deze winkel het niet. Maar dat is mijn mening en dat ligt niet persee helemaal aan deze winkel. Ps geen ideal is ook niet handig
Goedendag Nico, Jammer om te horen dat je verwachtingen anders waren dan wat wij geleverd hebben. Bij al onze producten staat aangegeven hoe zij verpakt worden. Dit varieert per product, maar staat bij ieder product aangegeven. Een deel van onze producten worden inderdaad gevacumeerd, echter wordt er per product gekeken naar de sterkte. Tevens hebben wij sinds kort een nieuwe inpakmachine waardoor het overgrote deel van de producten niet langer gevacumeerd wordt, maar middels dieptrek verpakken worden ingepakt. Hierdoor blijft de kwaliteit en structuur van het vlees nog beter behouden. Deze investering hebben wij gedaan, omdat wij het vlees juist heel erg respecteren. Per iDeal betalen is inderdaad erg handig! Daarom hebben wij deze optie al sinds wij gestart zijn in 2020. U heeft hier ook handig gebruik van gemaakt, aangezien uw betaling per iDeal gedaan is.
Prima vlees en op de aangegeven tijd geleverd! Dank!!
Kwaliteit daar was ik naar op zoek en gevonden!
snelle levering van heerlijke producten
Prima voor elkaar. Jammer dat er geen per persoon pakketten zijn. Heb een gezin met 6 personen en het leek erg weinig met wat ik besteld had.
Besteld en volgende dag geleverd. Prima Ribeye, beetje meer dan ik had besteld (1000g-1100g werd 1370g) maar verder helemaal ok
Na een enorme blunder door de koerier, een nieuwe bestelling gekregen. Een top slager! Mooi vlees en een goede en snelle service!!!
Top, slager, top vlees, top service!!! TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer tevreden .
Voor de 2e keer besteld en wederom heel tevreden. Goede en snelle service. Kwaliteit van het vlees is goed. Voor de twijfelaars: gewoon doen, spijt heb je er niet van!
Vlees is altijd goed , maar de spareribs( had ik de vorige keer besteld) voor de barbecue viel heel erg tegen want het was alleen maar bot. Jammer dat er zulke grote plastic zakken gebruikt worden
Handig en makkelijk bestellen, goede hulp erbij. Spareribs waren wel supermarkt kwaliteit.
Goede service heerlijk vlees en snel geleverd.
Voor de eerste keer besteld en wat ik binnen kreeg zat allemaal netjes verpakt. En ziet er super uit. Van de week snel is proeven... De bezorging ging helaas niet vlekkernloos. Maar harrievkees pakte dit probleem gelijk op. Toppie
heel goed dik 10
Vlees is top!!! Kwa vervoer kan beter gecommuniceerd worden
Wij bestellen inmiddels al weer een tijdje vlees via Harrie en dit bevalt ons prima. De kwaliteit is goed (in ieder geval veel beter dan dat van de supermarkt) tegen een goede prijs. Puntje van kritiek is dat alles bevroren inclusief verpakking wordt afgewogen, waardoor je extra betaalt voor gewicht dat je niet ontvangt aan vlees. Wanneer je kleinere verpakkingen kiest betaal je hier ook weer extra voor, plus dat je al voor het gewicht betaalt, wat dubbelop is.
Bedankt voor de mooie woorden! Betreffende het puntje van kritiek: De verpakkingen worden meegewogen in het bruto gewicht, maar hier wordt de tarra vanaf gehaald. Dat is waar je uiteindelijk voor betaald: het netto gewicht. Onze weegschalen zijn geijkt en dit wordt dagelijks gecontroleerd (in tegenstelling tot huis-weegschalen). Hierdoor betaal je dus zeker niet dubbelop, maar alleen voor het netto gewicht. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan vooral contact met ons op per mail of telefoon.
Bizar mooi vlees en altijd service !!
Goed geregeld.. op tijd ontvangen
Website opzoeken, keuze maken, betalen en de volgende dag reeds in huis.
Prima verpakt
Zeker aan te bevelen Familie en vrienden halen ook nu
Super snel geleverd, goede kwaliteit en nette prijs. Heel tevreden
Goed vlees super verpakt.
Geweldig vlees en goed verpakt
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!