Goed stukje vlees

Het bestelde vlees is netjes verpakt. En Levering wordt goed aangegeven wanneer hij voor de deur staat. Het vlees is van goede kwaliteit. En smaakt heerlijk. Dit is wat je van een echte slager mag verwachten.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Gehele vlees assortiment

Geweldige service, geweldig vlees

Tip van flip; als mensen een beepaalde leverdatum aangeven, word het toch onverhoopt eerder geleverd. Misschien om jullie procesvoering te perfectioneren, daar scherper op te letten! Verder fantastisch, ik bestel vaker via jullie!

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Longhaas en frenched rack rose rundvlees

Nu voor de 2e keer besteld, is gewoon topvlees

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Mooi vlees wat goed verpakt is.

De spareribs waren weer heerlijk. Fijn dat ze per stuk verpakt zijn.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Spareribs

Mijn ervaring met Harries Vlees is goed.

Wat mij opviel was een snelle levering, en de goede kwaliteit van het vlees. Ja als dit op is bestel ik weer.

Mooie kwaliteit

Ik ben blij met de kwaliteit en de smaak van het vlees

Lekker

Extreem lekker

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Het lekkerste vlees. Praktisch met bezorgen

Zelfs onze kinderen kijken telkens uit naar het lekkers dat wij bereiden van Harries Vlees. Geen troep in het vlees maar de echte smaak. Goed verpakt, snel verstuurt en altijd op tijden dat je thuis kunt zijn.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Kipfilet en piri piri

Prima levering

Goed vlees je proeft het verschil

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Zoals steeds goed geregeld keurig geleverd, goed verpakt, aardige bezorger

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Ik bestel altijd de varkenslapjes die ik voor vele gerechten gebruik, zeer tevreden

Hartstikke goed

Niets aan toe te voegen

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Rosé gehakt en kip en biefstuk

Goede producten

Mooi en lekker vlees Netjes geleverd Ook fijn betalen voor wat je koopt

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Wat niet

Goede service en goed vlees

Ik heb de steakpakket besteld en een fijne hele kip voor op de barbecue. We hebben alleen maar goede reacties gehad van de mensen die bij ons hebben gegeten. Lekker en mals vlees. En de steakkruiden zijn ook goed. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Steakpakket

Heerlijk vlees, mooi vacuüm verpakt. En een goede bezorging komt diepgevroren aan.

Oke

Oké is

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Nette en snelle bezorging en de allerbeste kwaliteit!

Super service

Ook deze keer weer erg lekker vlees geleverd. De klantenservice is echt heel goed. Mijn pakket was kwijt ( fout vd transporteur ) en had het nodig voor een bbq,. En dankzij de goede service van Harries vlees, hebben we toch nog heerlijk kunnen bbqen.

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Hamburgers, rib eye, entrecote, kippendijfilet

Goed vlees qua factuur zit er nog verbetering in

Ik bestel meestal op woensdag en dan krijg ik donderdagochtend de factuur binnen. Betaal ik dan voor 12 uur, krijg ik nog mijn vlees pas vrijdagmiddag na 17.00 uur. Ik wijt het aan drukte....

• Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Welk product zou je anderen aanbevelen? Ben ik nog niet over uit, in ieder geval niet de apenstaarten

Heerlijk vlees, voor een betaalbare prijs. Harry bedankt voor zoveel lekkers

• Welk product zou je anderen aanbevelen? N.v.t.

Snel en goede kwaliteit vlees

Snelle levering, goed v kwaliteit. Het verpakkingsmateriaal geef ik graag retour om opnieuw te gebruiken.

Lekker

Tot nu toe hebben wij souseisjes en biefstuk gehad. Goed gekruid en lekker mals. De levering was snel en accuraat! Een aanrader die van eerlijk vlees houd.

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Rund en varkensvlees

Goed, lekker,betrouwbaar

Al enige tijd ervaring met Harrie. Nooit teleurgesteld!

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Alles

Geweldige service ,Snel.vriendelijk.En geen industrie vlees!!!!

Top vlees

Zeer goed ingevroren vlees . Als het een paar uur voor de deur heeft gelegen is het nog steeds kouder dan -20 graden Celsius. Ook na het bereiden van deze zeer goede kwaliteit vlees is het niet te merken dat het ooit was ingevroren

Uitstekend en lekker vlees

Goede kwaliteit en uitstekende service

• Welk product zou je anderen aanbevelen? Picanha

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!