Als je het vlees van Harry ‘s vlees eenmaal ervaren hebt dan wil je niet meer anders!
Gemakkelijk af te halen correcte medewerkers die het vlees afgeven goede kwaliteit, keurig verpakt met duidelijke etiketten van de inhoud van het produkt. Zeer zeker voor herhaling vatbaar
Goede kwaliteit. Prima klantenservice (telefonisch). Prima bezorging.
Vanavond was het bijna fout gegaan . Kreeg om half 10 telefoon van een kennisje, enkele straten hier vandaan, dat er vlees bij hun was afgegeven. Ze verwachtten zelf een ander pakketje, vandaar dat ze open maakten. Ze riepen de bezorger, omdat hij wilde wegrijden, die riep : het pakje ligt onder de brievenbus. Dit is toch een slechte zaak. Het zou zo maar tot morgen buiten hebben gelegen. Dit is voor het eerst dat het zo fout is gegaan.
Goed vlees , zachte biefstuk
Rundernek gegaard op de bbq naar een kerntemperatuur van 92 graden.Bbq constant op 110 graden gehad.Nadat de kerntemperatuur was bereikt het vlees nog een uur laten rusten in de folie.Het vlees was zeer taai voor mij GEEN aanrader!
Altijd lekker en dik in orde
Alleen jammer dat alles diepgevroren.
Vlees weer mooi bezorgd op tijd en diep bevroren. Dit weekend heerlijk van gegeten , en zoals gewoonlijk weer van top kwaliteit. Smaakt zoals vlees moet smaken. Niet de eerste x dat we hier bestellen en zeker niet de laatste x. Op naar de kerst.
Ik was op zoek naar paardenvlees en vond Harries website. Deze is overzichtelijk en gemakkelijk. Goede prijzen. Er wordt vlot en helder gecommuniceerd. Alles snel en keurig verpakt bezorgd. Ik kon het bezorgmoment ook volgen. Eerste biefstukken geproefd: HEERLIJK!!
Zag er heel goed uit
Heerlijk, eerlijk vlees zonder toevoegingen en water
Zondag besteld, maandag 19.15 bezorgd. Alles goed vacuüm en bevroren bezorgd. Kwaliteit van het vlees nog niet allemaal kunnen beoordelen maar het bezorgen ging goed.
Goed verpakt en lekker
Nooit wil ik meer ander vlees! Het vlees is zo smaakvol! Voor mij en mijn gezin vind ik het belangrijk gezond te eten. Gezond, voedzaam én lekker!
Zo fijn wie de mensen zijn achter het vlees. Als je het eet en bakt merk je duidelijk dat het geen supermarktvlees is maar puur. Snel thuis bezorgd en goed verpakt en op prettige bezorgmomenten. Goed om via de site de mensen ook te vertellen wat het bedrijf achter het vlees is. Voor mij voegt het veel waarde toe. Toppers!
Snel, keurig verpakt en super vlees
Altijd goed
De visie en missie van Harries Vlees spreekt ons erg aan. Je hoef niet iedere dag vlees te eten, maar als je vlees eet, dan alleen van goede kwaliteit en waarvan de herkomst bekend is.
Na mn bestelling, factuur ontvangen, betaald en dezelfde dag nog geleverd. Echt fantastisch! Producten zijn echt super goed!
Ik ben tevree. De producten zijn zeer goed verpakt en er wordt veel aandacht besteed aan het bevroren houden van de producten. De kwaliteit van het vlees ziet er goed uit, maar het is niet zo dat mijn honden er gek van zijn. Ze eten het mondjesmaat en in etappes en niet alles op. Terwijl ze normaal goede eters zijn. Miss is het een kwestie van wennen. Wel heb ik 1 min puntje kwa bezorging. Het smsje dat je krijgt met daarin vermeld, over ong een kwartier is de bezorger bij u, klopt niet...het duurde nog 1,5 uur voordat de bezorger aan belde. Wel zit je al die tijd met het gevoel, hij belt zo aan. Ik ervaarde dat als jammer, dat er zo wordt gecommuniceerd. Dat kan beter voor die 10 euro bezorgkosten. Al en al ben ik wel tevreden over het verloop en van de geleverde producten.
Ze communiceren altijd duidelijk. Schoon vlees. Ik heb veel geleerd over vlees. Mijn familie en klanten genieten van de kwaliteit van het vlees. Ik zou 100% aanbevelen.
Harry levert kwaliteitsvlees. Echt wij zouden niet meer anders willen. Het enige is soms het verschil in grote qua vlees, en de ene burger is heftiger gekruid dan de ander, maar dat kan ook persoonlijk zijn. Personeel is ook vriendelijk en behulpzaam.
Altijd goed vlees en de bezorging is ook altijd spot on!
ik koop al sinds lange tijd bij Harry en dat gaat steeds goed. Uiteraard zijn er dingen die beter kunnen . De gehakt is prima, maar lekker rul bakken is niet fijn. Verder alles prima
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!