Ik heb 2 hertenracks besteld bij Harries vlees. Deze werden de daaropvolgende werkdag al keurig afgeleverd. Het vlees ziet er mooi uit maar we hebben het nog niet klaargemaakt dus over de smaak/kwaliteit kan ik nog niets zeggen.
Ik heb heerlijk gegeten.
Wat moet iemand nog meer uitleggen? Wil je gezonde kinderen? Ouders? Zelf natuurlijk? Koop natuurlijke producten. En kook zelf, het is helemaal niet moeilijk. Ik doe alles zelf. Uitgaande van worst, ham, enz. Maar hoe lekker is dit! En wat een geur hangt er in de keuken, heerlijk. 100 keer zal ik zeggen. Heel erg bedankt Harrie voor natuurlijke producten.
Het bestellen ging makkelijk. Voor de levering kon ik kijken op de website, de tijd werd steeds preciezer, uiteindelijk netjes afgeleverd.
Mijn ervaring netjes goede kwaliteit en je wordt goed geholpen als er iets is top bedrijf en kwaliteit
Mooi vlees, goeie service. Bedankt!
De levering ging goed,duidelijk tijdstip aangegeven Vlees netjes verpakt. Alleen nog de drumsticks geprobeerd tot nu toe,en eerlijk is eerlijk......die waren erg goed....weinig pezen,weinig vocht,weinig vet,royaal vlees goed van smaak....puur en vol.... dus heb vetrouwen in de rest......
Lekker vlees snel geleverd. Top service
Het vlees komt altijd in goed vacuümverpakte zakken wat maakt dat je het makkelijk in je vriezer kunt bewaren en altijd netjes met een label. Ik hoop altijd een flinke hoeveelheid vlees en kip waarmee wij ruim twee maanden meedoen. De kwaliteit is altijd goed en het vlees is mals en lekker. De riblappen zijn na 1,5 uur al gaar. Helemaal top!
Ik snap dat het vlees niet allemaal het precieze gewicht heeft zoals het op de site staat. Maar om anderhalve kilo bij een bestelling van 2 kilo op te drukken slaat echt nergens op. Laatste keer dat ik hier bestel.
Mooi verpakt op tijd geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden van tijdstip leveren. Kwaliteit vlees.
Mijn schoonvader bestelde altijd diverse pakketten voor iemand die hij dat graag wilde geven. Helaas is hij gisteren overleden. Maar we geven u door dat hij altijd zeer gecharmeerd was van jullie vlees.
Top kwaliteit en als je iets wil veranderen in je bestelling doe zij hun best om het te regelen
Prima zaak goede spullen en correcte afhandeling. Alle volgens afspraak, ook een zeer geode verpakking.
Heerlijk vlees, goede kwaliteit. Veel keuze Makkelijk te bestellen Snel en goed geleverd Top!
vlees na 48 uur ontdooid binnen gekomen. in de zelfde tijd opgelost met een nieuw pakket .
zeer goed
Goed vlees!
Zoals altijd keurig geleverd en top kwaliteit
Alles weer keurig en smaakt prima
Top kwaliteit vlees
Netjes verpakt, kwaliteitsvlees, duidelijke track en trace
Vlees super, video's ook goed, geeft inzicht . Tip: Zichtbaar maken van de vlees stukken in het dier. Altijd kilo prijs aangeven bij producten
Bedankt voor je reactie en tips! De kiloprijs wordt reeds aangewerkt en zal binnenkort bij alle producten zichtbaar zijn.
Het vlees ziet er goed uit maar er gaat iets mis met bezorgen het vlees was al half ontdooid en dan moet het weer de vriezer in wat volgens mij niet goed is. Ik bestel niet meer.
Heel erg jammer om te horen dat uw vlees half ontdooid geleverd is door de vervoerder! Al ons vlees gaat diepbevroren op gekoeld transport en zou daarom ook diepbevroren bij u afgeleverd moeten worden. Dit is in uw geval duidelijk mis gegaan. Daarom kunt u het beste altijd meteen contact met ons opnemen zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen.
Harries vlees is altijd naar wens. Helaas zijn soms net de lekkerste stukken vlees niet beschikbaar, maar goed, dat hoort erbij. Het bestellen, betalen en volgen van het transport is erg gemakkelijk. Ook is het contact met de klantenservice prima. Al met al zijn het goede producten voor een eerlijke prijs, en dat smaakt nog altijd naar meer!
Bedankt voor dit ware compliment!
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!