Snelle levering, uitstekend vlees.Vooral het rundvlees, echt zalig.Zomers vaak vlees voor de barbecue en kamado,ook altijd goed. Kortom aanrader.
Meestal krimpt vlees als je het koopt in de supermarkt, maar dit vlees van Harrie groeit! Het is echt puur vlees! Geen toevoegingen van water o.i.d.. Zeer tevreden, het is elke dag weer een feestje wat we gaan eten..
Diverse soorten vlees besteld voor gourmet. Het kipgehakt was geen succes. Het was plakkerig en soppig en smaakte nergwns naar. Ik had er kleine hamburgers van willen maken, maar dat was kansloos. Zelfs de kat wilde het niet. Ik heb hierover een mail gestuurd naar info, maar geen enkele reactie ontvangen. Vind ik niet netjes.
Allereerst onze excuses voor het niet reageren op je mail! Per abuis had de email de status 'afgehandeld' gekregen, dit was overduidelijk een fout. Inmiddels hebben we contact met je gezocht om samen tot een passende oplossing te komen.
Makkelijk online bestellen en dan ophalen wanneer t mij uitkomt!
De kip was anders gefileerd dan wat ik gewend ben, nog aardig was restanten en afval weggesneden. Dat ben ik niet gewend.
Super vlees mooi verpakt
Beste kwaliteit vlees, keurig verpakt. Levering op tijd.
Het onbewerkte vlees is heerlijk mals Bewerkte vlees zoals bv gerookt spek of kebab rolletjes mogen wel iets minder zout bevatten wat oms betreft Verder niets dan lof
Het vlees was van prima kwaliteit. Iedereen heeft er vanngenoten
Heerlijk vers vlees en fijn om te weten waar het vlees vandaan komt. En lekkere snelle en goede service/levering.
Ik heb enkele weken geleden mijn eerste bestelling bij Harrie geplaatst en was meteen verkocht. Ik zal aangeven waarom: 1. Prijs kwaliteit verhouding. Fantastische producten voor een scherpe prijs. Ik heb ossenhaas voor de kerst besteld en was blown away. Op mijn grote ei bereid en het was echt voortreffelijk. Bij de lokale keurslager betaal ik minstens het dubbele. De kip rollade was ook fantastisch. 2. Zorg voor de producten. Keurig ingeseald en diep ingevroren. Kan zo de vriezer in. 3. Bestel proces - erg soepel en transparant 4. Aflevering - Keurig een belletje op het moment dat je niet thuis bent Ik kan nog wel even doorgaan maar beste Harry, je hebt er een nieuwe klant bij. Ik ben erg benieuwd naar de spareribs. Die gaan er dit weekend op. Mvg, Rene
10/10 would order again
Voor herhaling vatbaar. Je betaald na weging, dus een eerlijkere prijs dan bij veel andere online aanbieders. Vlees kwam mooi verpakt en die gevroren aan. Chuckroast was taai kan Harrie niets aan doen, maar daarom net geen 5 sterren.
Op aanraden van familie hebben we een pakket vlees besteld om te proberen. Ik denk dat we voortaan ons vlees blijven bestellen want het vlees is lekker. Goed verpakt en wordt thuis geleverd. Prijzen zijn ook goed ( vergelijk met slager want het is dezelfde kwaliteit als ambachtelijke slager) Alles wat we besteld hebben was erbij dus nog geen negatief punt kunnen vinden
Erg fijne (bezorg)service en goede producten!
Het vlees is prima, maar de bezorging via trunkrs is waardeloos. De bezorger was onderweg en op laatste moment bericht gekregen dat niet bezorgd werd omdat de bezorger stelde het adres niet te kunnen vinden. Bezorging naar volgende dag. Het gevolg was dat het vlees grotendeels ontdooit was toen het werd bezorgd. Advies voor Harries vlees; zoek een andere bezorgdienst. Zie ook trustpilot voor de vele slechte reviews van trunkrs. En gebruik droogijs.
Netjes afgelevert en mooi verpakt
Geweldige kwaliteit, je proeft het verschil qua kwaliteit en niet zo’n klein beetje ook! Goedkoper dan de meeste supermarkten. Maar ach, al zou het een fractie meer kosten, kwaliteit mag beloond worden. Ook de levering was uitstekend, was te volgen via de link en werd op het afgesproken moment bezorgd.
Wij hebben nog niet alles wat we hebben besteld geprobeerd maar het rundergehakt is van zeer goede kwaliteit. Goede smaak en helemaal niet droog. Bedankt hoor.
Bbq vlees besteld, dit was super goed! Mooie stukken vlees, heerlijk gekruid, makkelijk verpakt! Diepgevroren thuisbezorgt! Hoe makkelijk wil je het hebben.
Lekkere vlees, op tijd ,netjes bezorgd
wat gevraagd was werd geleverd. dik bevleesde ribben zijn dan ook werkelijk ribben met veel vlees
Netjes op tijd geleverd en heerlijk vlees
Ben heel tevreden met het vlees, lekker mals en niet droog. Dus gewoon beste kwaliteit. De bezorging was ook prima.
Prima bedrijf en heerlijk vlees
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!