Ik ben een kok en dit was voor een moeder van 83 jaar . Een supermarkt moeder. Ze zei ,dit was vroeger ook zo . Dus het bestaat nog . We blijven bestellen en ik deel je bedrijf aan vele andere. Doorgeven en delen is belangrijk als je kwaliteit heb. Ik hoop op vriendschap
Makkelijk te bestellen, op tijd afgeleverd. Lage verzendkosten. Snel reactie op email. Goede suggesties en handige tips hoe iets te bereiden. Het vlees heb ik nog niet bereid dus dat kan ik nog niet beoordelen maar ik heb er alle vertrouwen in.
Op tijd geleverd, goed verpakt en uitstekende kwaliteit.
Bezorging was na twee dagen nog niet binnen vind het vervelend dat bezorging alleen s avonds mogelijk is, wij wonen buiten af op doorgaande N weg is niet fijn als er iemand s avonds komt bezorgen je kunt nooit goed zien wie er voor je deur staat. Na twee avonden wachten was ik er klaar mee geld retour prima opgelost maar geen vlees mocht de bezorging overdag kunnen en ook echt bezorgd worden dan wil ik zeker het nog een keer proberen. jammer dat ik nooit meer gehoord heb wat er nou niet lukte met bezorgen
Het was weer geweldig keurig verpakt en de varkenswangetjes deze x in rode wijn gemaakt jammie
wel iets duurder maar top vlees en komt van de Nederlandse Boeren
Behalve de uitstekende kwaliteit vlees voor een redelijke prijs is ook het bestel-, betaal- en afleverproces erg klantvriendelijk. In minder tijd dan nodig is naar je lokale slager of supermarkt te gaan heb je besteld en betaald. Afleveren volgende dag en op tijd. En dan heb je hoge kwaliteit vlees in je vriezer. Aanrader!
Al heel wat bestellingen ontvangen van Harries vlees. Altijd meer dan tevreden. Heerlijk en eerlijk vlees tegen zeer goede prijzen. Wij zijn uiterst tevreden. Bezorging is ook prima geregeld, vriendelijk chauffeur en altijd op tijd. Van harte aanbevolen 5*
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!