Top kwaliteit vlees
Netjes verpakt, kwaliteitsvlees, duidelijke track en trace
Vlees super, video's ook goed, geeft inzicht . Tip: Zichtbaar maken van de vlees stukken in het dier. Altijd kilo prijs aangeven bij producten
Bedankt voor je reactie en tips! De kiloprijs wordt reeds aangewerkt en zal binnenkort bij alle producten zichtbaar zijn.
Het vlees ziet er goed uit maar er gaat iets mis met bezorgen het vlees was al half ontdooid en dan moet het weer de vriezer in wat volgens mij niet goed is. Ik bestel niet meer.
Heel erg jammer om te horen dat uw vlees half ontdooid geleverd is door de vervoerder! Al ons vlees gaat diepbevroren op gekoeld transport en zou daarom ook diepbevroren bij u afgeleverd moeten worden. Dit is in uw geval duidelijk mis gegaan. Daarom kunt u het beste altijd meteen contact met ons opnemen zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen.
Harries vlees is altijd naar wens. Helaas zijn soms net de lekkerste stukken vlees niet beschikbaar, maar goed, dat hoort erbij. Het bestellen, betalen en volgen van het transport is erg gemakkelijk. Ook is het contact met de klantenservice prima. Al met al zijn het goede producten voor een eerlijke prijs, en dat smaakt nog altijd naar meer!
Bedankt voor dit ware compliment!
Onbewerkt vlees heel goed Bewerkt (worst,cordon bleu enz) voor mij te veel calorien
allom goed!
Super lekker vlees en super vriendelijk personeel!
Tweede bestelling gedaan en net als de eerste keer is het weer netjes afgeleverd. Vlees ziet er weer goed uit. Voor de komende weken weer lekker vlees
Goed en lekker product.
Zo af en toe bestel ik lekker eerlijk vlees bij Harrie uit Scheemda gewoon omdat het goed en zuiver vlees is en van uitgezochte vleeskoeien, heerlijk mals en zonder kleurstoffen. Dus waarom zou ik voor de bbq of gril vlees kopen waar je flink op moet knagen. Echt een aanrader voor iedereen probeer én ervaar hoe mals vers vlees smaakt.
Tot nu toe steeds goed en mals vlees.
Eenmaal begonnen aan harries vlees en je wil niet meer anders.
vlees van goede kwaliteit
Zeer goed vlees ben er blij mee nog bedankt
Kwaliteits vlees, smaak is geweldig en krimpt niet in de pan
Lekker mals vlees en mooie stukken. Snel geleverd en prijs kwaliteit is uitstekend. Ga zo door.
Xxx
Wat ik niet fijn vind is dat als we b.v. 3x 2 biefstukjes bestellen we 2x2 biefstukjes geleverd krijgen die dan het totaal gewicht van 2x 2 stuks hebben. Betekend soms dat als we vrienden te gast krijgen we de stukjes moeten delen en als we ze voor eigen gebruik eten de 2 zware stukjes te groot en dus teveel voor ons zijn. Beter is dan dat geleverd wordt op aantallen met een eventueel kleine afwijking in gewicht. Over de kwaliteit hebben we geen klachten deze is heel goed vinden wij!!
Bedankt voor de feedback! Wij begrijpen dat dit soms wat verwarrend kan zijn, om die reden werken we ook aan een oplossing. Tot die tijd raden wij u aan om in de opmerkingen van uw bestelling aan te geven hoeveel stuks u wenst. Dan weet u zeker dat u de juiste hoeveelheden ontvangt.
Ideale manier van verpakken. Grootte van de porties 1pers. Soms nog aan de flinke kant. Schouderkarbonade zijn wat dunner dan eerder. Ben ik heel blij mee.
Goedemorgen De kip en de rundvleesproducten zijn bijzonder van smaak dat de dieren met zorg zijn gevoerd en opgegroeid zijn in een gezonde en verantwoorde omgeving proef je!
Het bestellen en afrekenen gaat erg makkelijk. Ook de leveringen gaan super. Maar het belangrijkste is dat je heerlijk vlees thuis hebt.
Heerlijk en eerlijk vlees voor een schappelijke prijs.
koop nu al bijna een jaar vlees bij Harrie. Kan alleen maar zeggen dat het zeer goed en lekker vlees is, van goede kwaliteit. Zeker een aan rader om bij hem je vlees te bestellen. Top.
Aflevering ruimschoots op tijd binnen de aangegeven tijd. Voor mij een ruime keuze aan vlees. Zeker ook producten die ik bij mij in de buurt van Heerenveen niet kan krijgen.
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!