Gister mijn pakket binnen gekregen. 10kg aan gevarieerd en goed vlees van verschillende dieren.
Het is super vlees en als ik bestelling ophaal wordt altijd vriendelijk geholpen en doos vlees wordt altijd in auto gezet en de mensen zijn altijd vriendelijk en beleefd.
Alles perfect werdt netjes terug gebeld goed vlees
Kwaliteit vlees is uitstekend, ook voor de hond.
Ik was op zoek naar paardenbiefstuk en kwam zo per ongeluk op Harries website terecht. Eindelijk heb ik een adres gevonden, waar ik echt, eerlijk vlees kan kopen voor een eerlijke prijs en het wordt me nog aan de deur afgeleverd ook! Meteen allerlei verschillende producten besteld, om te proberen. Het ziet er keurig uit, netjes vacuum verpakt. De bezorging is bijna op de minuut te volgen. Met andere woorden: Dit zouden meer mensen moeten doen!
wat je bestelt is altijd goed en smaakt super
Goed levering, juiste porties , super kwaliteit vlees. Wij zijn zeer tevreden en bestellen in de toekomst zeer zeker nog eens. Prijs kwaliteit is super
het vlees is uitstekend, en de verleende service net zo! Heel blij dat ik jullie gevonden heb en ik blijf (een zeer tevreden) klant!
Vaker besteld en perfect geleverd. En vlees is heerlijk
Harries is echt een top slager goed en lekker vlees, goede service ook en prima prijzen.
Heel goed kwaliteit vlees. We hebben meerdere producten geprobeerd (groot stukken en klein) en altijd tevreden geweest.
De beste kwaliteit, en snelle levering
Prijs-kwaliteit is top. Bezorging en service ook.
Inmiddels al een aantal keren bij Harrie besteld en elke keer zeer tevreden over de service, levering, maar vooral over de kwaliteit van het vlees!
Al een paar keer besteld bij harrie en iedere keer perfect! Had nog wel een vraag gesteld bij mn bestelling waar ik helaas geen reactie op krijg. Ik heb namelijk ook een buurvrouw/vriendin harrie gepromoot en die liep tegen hetzelfde. De schnitzels zijn heerlijk maar zo groot! Worden per twee verpakt en ik krijg ze niet van elkaar zodat ik er een terug in de vriezer kan doen. Wij hadden gehoopt dat ze mss per stuk besteld konden worden Maar geen nood aan de man nog genoeg ander keuze hoor
Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon, stipte bezorging en vooral prima vlees!
Super en heerlijk vlees zonder toevoegingen
De vleeswaren zijn van goede kwaliteit. De timing van de bezorgdienst was prima, echter werd het pakket ongevraagd 2 deuren verder neergezet. Dit in combinatie met de kwaliteit van het vlees brengt de score naar 3 sterren.
Beste Jean-Paul, Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van ons vlees. Dat waarderen we enorm! Het spijt ons echter dat de levering niet is verlopen zoals het hoort. Tijdens de drukte rondom de feestdagen heeft onze vervoerder helaas meer uitdagingen ervaren dan normaal. Onze excuses dat uw pakket ongevraagd op een ander adres is afgeleverd. We nemen dit serieus en zullen dit oppakken met ons vervoersbedrijf om herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Harries Vlees
Mooie stukken vlees en heerlijk van smaak
Veel keuze, snelle levering en goede communicatie per mail met betalingslink. Vlees is erg smakelijk!
Omschrijving was 2 x ca 150 gram paardenhaas. Ik heb besteld 3 stuks. Ik heb ontvangen 1 x ca 300 gram en 1 x ca 600 gram, diep gevroren. Nu moet ik dus dat pakje van 600 gram ontdooien en snel nuttigen met 2 personen, dat was niet wat ik verwacht had. Niet wat ik had verwacht
Beste Ed, Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn als het gewicht niet exact overeenkomt met de verwachtingen. Op de factuur staat het exacte gewicht en aantallen vermeld, en tot aan de betaling is er altijd de mogelijkheid om eventuele aanpassingen te maken. Bij Harries Vlees werken we met producten op basis van gewicht, en daarom kan het daadwerkelijke gewicht van een product altijd iets afwijken. Helaas hebben wij hierover geen bericht van u ontvangen. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Harries Vlees
Was al klant in Hoogeveen
Voor de tweede keer besteld speciaal voor de varkenskoontjes. Nu ook de met besteld. Nog niet geproefd. De bezorgdienst is ook prima geregeld. Ook de ingesloten informatiefolder is prettig.
Bij ander bezorgd en ik wist niet wie. Vervelend.
Beste Irthe, Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de levering niet op het juiste adres is aangekomen. Via de track & trace-link van onze vervoerder kunt u op de dag van levering tot 12:30 de bezorgdatum wijzigen. Mocht dat niet meer mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk om een opmerking achter te laten voor de bezorger, bijvoorbeeld met alternatieve afleverinstructies. Was u op het aangegeven tijdstip wel thuis en heeft u geen instructies achtergelaten? Laat het ons dan gerust weten via [email protected]. We kijken het dan graag samen met onze vervoerder na en zoeken indien nodig naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Harries Vlees
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!