Snel en keurig geleverd

4 keer besteld en zeer tevreden

Heerlijk vlees en snel bezorgd

Heb dit keer alleen kipfilet besteld en biefstuk. Beiden erg lekker.

Uitstekend vlees

Eerste aankoop bij Harries, uitstekend vlees en snelle levering. Top!!!!

De levering is uitstekend gegaan

Het vlees was nog goed bevroren en netjes verpakt in nette porties.

mooi vlees, correcte levering

Ik zou wél graag willen dat de hoeveelheden in kleinere verpakkingen geleverd kunnnen worden.

Goed product, snel geleverd, goed verpakt

Het vlees is altijd goed. Het gehakt is echt verrassend lekker, ik kan wel zeggen het lekkerste gehakt dat wij ooit hebben gegeten. We kopen ook vaak de wat duurdere soorten vlees en dat valt nooit tegen. Het bezorgen is verrassend snel. Maar ik heb wel eens geprobeerd om het een paar dagen later te laten bezorgen, en toen stonden ze ook de volgende dag voor de deur. Daar lijkt nog verbetering mogelijk in de afstemming. Al met al aan te raden om hier je vlees(producten) te kopen. Enige echte minpuntje zijn de vele taalfouten op de site.

Geweldig lekker

Het vlees van Harrie's vlees is mooi en geweldig lekker vlees. De levering is ook geweldig, je krijgt een tijdlijn wanneer ze bij je kunnen komen en wordt ook steeds aangepast zodra ze dichterbij zijn. En de service is ook supersnel en accuraat met vriendelijke Danny die ik heb gesproken.

Goede service en top kwaliteit

Vorige week voor de zoveelste keer vele besteld. Helaas ging er via de site iets mis, waardoor er meerdere orders stonden genoteerd. Contact opgenomen met klantenservice en binnen no-time was het opgelost. Dag erop geleverd, zoals afgesproken. Top! Vandaag gaat de runder procureur de pan in en bbq op, ben benieuwd naar zal vast weer goed zijn, de kwaliteit van het vlees is top!

Heerlijk vlees. Bestel opnieuw wanneer het op is.

Heerlijk vlees. Bestel opnieuw wanneer het op is.

Geweldig weer

Het is weer zo als we algewend zijn. Helemaal 100 procent in orde. Ik zou zeggen blijft dit volhouden.

Uitstekend kwaliteit en service

Op tijd geleverd, klantenservice heel beschikbaar en vooral... dat vlees! Zo lekker. BBQ met de buren was een heel groot succes :)

Top service!

Producten zijn precies zoals beschreven, levering is vlot, netjes met zorg verpakt en het personeel is vriendelijk en beantwoord je vragen met duidelijkheid. Intussen ben ik al vaste klant bij hen, de prijzen zijn lager dan bij de slager hier om de hoek dat is erg fijn, vooral in deze moeilijke tijden. Bedankt voor de goede service, Harries vlees (:

geweldig

mooi vlees en zeker niet duur

Geweldigv

Goed verpakt Optijd bezorgd Alles nog diep bevroren Vlees klaar gemaakt heerlijk mooi zacht vlees

uitstekend

Het is niet de eerste keer dat ik vlees bestel bij Harries Vlees en iedere keer ben ik zeer tevreden van de geleverde kwaliteit De verpakking is zo goed dat het diep bevroren geleverd wordt Ook de levering is vlot en accuraat je word goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van de levering.

Geweldig zoals altijd

Vlees van zeer goede kwaliteit, ruim assortiment, top service en snelle levering.

Dik Tevreden

Veel keuze, snelle levering, zeer goede kwaliteit vlees

Mooi vlees. Bestellingen altijd prompt geleverd.

Keuze is op zich prima, al zou ik bv ook worstenvelletjes willen kunnen bestellen.

Goed vlees snel en correct bezorgd

Mooi stuk vlees waar niets op aan te merken is. Correcte en snellen levering.

Mooie website met een lekker assortiment.

Het hele proces van bestellen tot afleveren gaat op rolletjes. De kwaliteit van het vlees is geweldig.

Goede keuze

Hopelijk ook snel de website en online bestellen weer naadloos werkend. Begint vervelend te worden dat je voor 1 bestelling, 2 dagen bezig bent.

Goede service, goed vlees!

Mooie stukken vlees en een hele snelle service! 1 puntje van aandacht, had 2x het steakpakket besteld. Op de afbeelding stonden ook dozen, had verwacht dat er 2 dozen meegeleverd zouden worden, het waren namelijk 2 pakketten om weg te geven. In plaats daarvan werd alles in 1 gewone doos aangeleverd....

Makkelijk te bestellen en smakelijk

Makkelijk te bestellen en smakelijk vlees.

Super goede kwaliteit

Het vlees is top

Goedemorgen mijn ervaring met het vlees en de bezorging is top

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!